Cluj rulz (25)!
Raspunsuri - Pagina 13
nana_sim spune:
Stanca daca arde ne vedem maine-poimaine si-ti dau, daca crezi ca puteti astepta iti aduc miercuri la Mariana. Cum doresti tu!
Simona
codruta_grg spune:
Mariana, puiul l-ai facut fara punga? Asa....direct in tava, neacoperit?
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
roxana1974 spune:
Salutare gagici!
Azi am fost invitati la peste la tava la socrul meu. Acolo a dormit Serbanica la amiaza si noi am fost la cumparaturi in Billa...nu am noutati...
Mariana, pai prin primavara, cand o fi blocul gata, io ma gandesc serios la afacere :)) sa inteleg ca tatal tau pune si gresie? pune si faiantza?
Pufymic, ce baietel cuminte e Alesio, pupe-l Roxa-boxa pe el!!!
baby-boom spune:
Ioi, ce prost mere netu' la mine......
...Mari, tre' sa incerc si io reteta, da' fara maghiran, ca asta-i pt. carne grasa...si m-o pus naiba o data sa-l combin cu pui da' no mancat decat Mihai, ca mie nu mi-o placut....de fapt io am probleme cu maghiranul in general...doar la oaie si ata il folosesc...de paste..(le) cailor!!!!!
...vezi ca papa iar Stefan???? Da' ami te-ai ars, ca tre' sa tot incerci retete noi....speculant mic...
...suuuuuper parchetul pe care l-a pus tatal tau....mare mester, intradevar!!!!
....felicitari pt. intarcat, Ioana....si io stiam de Dostinex ca-i bun, si rezolvi repede, repede!!!!
...va pup, fetelor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
carrie spune:
iui ce cupcjil marait am avut azi, ne-o terorizat si musafirii.
da sa vedeti faza la amiaza viseaza ceva se trezeste plangand, ma duc o mangai se linisteste si zice"mami spune-mi repede o poveste ca sa mai dorm!"
vroiam sa va mai intreb ce idei imi dati sa fac cu parul care imi cade mai abitir decat dupa nastere.m-am spalat cu Klorane, si nimik.ma gandesc sa-mi fac suvitze si sa nu ma mai vopsesc o perioada.ziceati ca la Fistiq vopsesc fain?aveti o persoana anume de recomandat?si cat e scorul acolo?
ca am si eu o coafeze buna la care merg demult , e chiar pe Napoca, destul de scumpa da parca as incerca si altceva.
va pupam, sa aveti o saptamana buna
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
asi spune:
Cristiana eu am dat pe un tuns ,vopsit+tratment si aranjat 200ron.Ti-o recomand pe Ioana e super tipa.
mariana tache spune:
Codruta, am facut puiul in vas de iena (habar nu am cu se srie corect )(adica termorezistent) care e cu capac.
Cristiana, Simona, am dat intr-un final PM cu adresa. Sper ca ati primit.
Da mai Florina, cred ca am un copchil speculant ! Sa va spun ce a mancat in seara asta: piept de pui (acelasi pui)+ cartofi fierti. Initial am vrut sa-i dau prin blender dar mi-a fost lene (am zis ca e prea putin si nu merita sa-l murdaresc); asa ca m-am apucat sa maruntesc pieptul in speranta ca va manca; in timp ce prestam se apropie Stefan de masa, ii pun in treacat cateva bucatele in farfuriuta (farfurie noua!) si incepe sa bage in el ca spartul. Asa nu am mai apucat sa-i fac piure si am luat cartofii si i-am dat asa bucatele cum au fost la fiert.
No! Nu-i cutra??? Cartofii fara nici un D-zeu, pieptul care prin natura lui e mai atzos (dar totusi asta a fost ffff fraged)... dar a mancat de zici ca i-am dat icre negre!
Mie imi place maghiranul la nebunie! Iar puiul meu a fost uns bine .
Roxana, tata pune si gresie si faianta. Dar marea lui pasiune e parchetul.
Deabia astept pana miercuri!
O saptamana de vis!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
'neata fetelor!
iar ii luni! ma asteapta o saptamana nasoala, cu adunat prin casa si valizarit, cu umblat la imprastiat de cadouri la tot familionul si toate alea de dinainte de plecare...chestii de care is satula ca de merete padurete de care nu cred ca am mancat niciodata!!!
bag sama ca o sa pierd inca doua intalniri pe anul asta si cam tot atatea la anu' ...oare ma exmatriculati pt. atatea absente...???
mariana, m-am uitat si eu la poze ca sunt moarta dupa parchet! suuper! ai un tati mare mester! daca-mi voi lua vreodata casa stiu unde sa vin! ca-i e cam greu sa dai peste un meserias asa!
simona, ai banuit tu ceva cu scara asta, in realitate si de aproape nu mai arata asa de bine :((..zic asta si pentru ca de cand stau in casa asta cu gresie am ajuns sa o urasc..gresia, zic....am vazut scari in acelasi stil dar` facute din lemn! nu se compara! si cum meseriasul cred ca l-ai gasit, io zic ca o sa iti iasa ceva super!
na! a cantat cocosul asta idiot si mi-a trezit fata!
va pusi si sa aveti o saptamana super!
mariana tache spune:
Ce-i cu amorteala asta, fetelor? Ceata e de vina?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!