Minunatele scorpiutze (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
multumesc in numele sotului pentru urari.
gaby, aveam un subiect cu mucisori, dar depinde unde ii are rares.ca razvan ii avea in gat.exista niste pompite care se pun la aspirator si cica sunt super bune.eu am scapat de ei cu tratament:ambroxol(10 picaturi de 3 ori pe zi in ceai, suc, apa) si inca ceva dar nu mai stiu.dar daca vrei ma uit sa vad.dar este tratament dat de doctor.eu iti recomand ambroxol sau nazomer, dar depinde sa-mi spui unde are rares mucisorii.ana, m-am dus peste mama pe la 12 ziua si am trezit-o dar nu mai conta ca mi-era dor de ea.era foarte obosita:40 de ore pe autocar nu dormise plus ca avusese si intarziere.pilotistul a primit in primul rand cereale(imi plac cele nemtesti si lui de altfel), dulciuri, haine.problema principala este ca nu a mai recunoscut-o pe buni care l-a sters la fund si l-a hranit.se obisnuieste el inapoi trebuie ca sa-l mai las pe la mama.era trista mama ca nu venea la ea.
diseara o sa pun poze calde aduse din germania.va pup pana atunci.o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor, va pup si va urez o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Va salut, scorpiutzelor si va doresc numai bine. Eu sunt bine, foarte aglomerata si din cauza asta nu am mai dat nici un semn de viata. Dar sincer, am si senzatia ca nu mai am nimic interesant de spus...si decat sa plictisesc oamenii, mai bine imi vad de treaba mea.

Weekend placut si pupici
Felicitari, Adriana pt aparat, sa il stapaniti cu placere

Mergi la inceput

fetelor ce liniste este pe-aici.
va pupsi va doresc we placut

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna ziua.am pus poze proaspete cu nepotelele mele aduse de mama din germania.daca aveti chef sa va uitati peste ele:http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=63f7

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

adriana, ce dragutze si finutze sunt nepotelele tale...de frumushele nu mai zicm-am uitat in fuga peste poze ca nu ma lasa"poporul" masculin(tati si alex) sa am acces la pc...jocuri, jocuri si iar jocuri
va pup si va urez noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Pe langa ca am muncit mai toata ziua, am avut cateva momente pentru sufletul meu si am descarcat ceva colinde pe pc, sa ma bucur ca vine sarbatoarea mea preferata! Si am si pus ceva poze pe aici cu iubitul meu scump! O sa mai scanez saptamana cealalta sa vedeti ce voinic am!
Adriana, ti-as fura nepotelele, tare mi-e dor de un bebe mic mic prin casa!
Am fugit, o duminica placuta va doresc!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Dragele mele, v-am vazut copii - a se citi George care a crescut foarte mult, Elena, uimitor de mult si la micutele gemene, Adriana, sa iti traiasca. Sunt dragute, in plina schimbare fizionomica observ eu, insa seamana din ce in ce mai mult cu tatal lor - banuiesc ca nu e o noutate. Dar sora ta arata superb, nici nu zici ca numa' ce-a nascut...Bravo ei.
Multa sanatate tuturor, sa va traisca si numai bine.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana,ti-am vazut nepotelele mititelele...Mey,sa-ti fie sanatoase si sa le aduca parintilor numai bucurie....Tare dragalase si frumusele!Ptiui,sa nu le fie de deochi!
Elena,cuscra draga,sunt pe spate cu rasuflarea taiata:Doamne cat a crescut junioru'!!!!M-am uitat si m-am tot minunat...De la ultimele poze pe care le-am vazut eu cu el,undeva prin toamna?....tare s-a mai schimbat.Chiar mi se pare ca a mai crescut.Cuscra,frumos baiat ai,ptiui pe el sa nu se deoache si sa il pupi tare din partea mea!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurie!

Scorpiute dragi,sa pove ce am mai facut io azi.Pe langa faptul ca am bucatarit si am frecat toata baia....am tras o fuga pana la Selgros,cu Luana si cu Marius,sa luam o galeata de 15 kile de Persil....Buuuun!Ne-am fatait noi pe colo(mi-am luat si trei chiloti de la Jolidon,cu 131.000 lei)si hai spre casa cu plata.Am platit si cand sa plecam ,spre iesire, ne abordeaza o pustoaica,de la firma Beauty Face si a inceput polologhia,stiti voi....Ne-a pus si pe mine si pe Luana sa tregem niste biletele dintr-un cosulet,am tras,le-am desfacut si pe ele scris "surpriza".Si ne-am dus cu tipa asta la un stand,unde erau insirate cosmeticele firmei.A luat o punga de plastic si,in timp ce spunea despre produse si firma asta,tot punea in sacosa aia cate si mai cate.A pus acolo:o un after shave( miroase.... un amestec de menta cu iasomie,misto),o crema de corp si maini(destul de multa),un set compus din sapun cu o sticluta de apa de parfum in cantitate mai mica,puse frumos intr-o cutie faina,si un gel de dus(tot in cantitate respectabila)....toate astea le primeam cadou,fara sa le platesc,daca cumparam apa de parfum,care miroase foarte frumos,un miros discret,fin ,de iasomie,cu numai 800 000 lei.Tipa spunea ca este promotie si ca apa asta de parfum va fi pe piata la 1 600 000 lei,deocamdata gasindu-se doar in euro....Am stat si m-am gandit...Marius a spus ca nu mai avem bani la noi....Si am plecat...5 metri mai incolo:eu botoasa si Marius uitandu-se la botoseala mea.Intr-un final s-a scotocit in buzunar si de fapt mai aveam cam 1 500 000 lei la noi,insa trebuia sa facem si piata.M-a intrebat daca vreau neaparat toate alea si am zis da.Asa ca,fetelor,m-am intors si mi-am luat toate alea cu 800 000 lei sau doar parfumul si restul cadou,cum vreti sa spuneti.Parfumul e atat de fin....si dureaza mult.Nu ma asteptam sa fie un produs asa bun.Am primit si doua esantioane de crema de maini cu glicerina,una mirosind normal si una cu aroma de piersica...Asta cu piersica am si testat-o acum juma de ora,ca am frecat baia cu Cilit Bang si ma ustura pielea.Ce sa zic?Am o pielicica faina pe maini....super si miroase de imi vine sa ma ling in palme...Eu cred ca nu am luat tzeapa..voi ce spuneti?Marius zicea ca toate alea de mi le-a dat tipa plus parfumul ar costa suma platita....Io zic ca nu!Ati auzit de firma asta:"Beauty Face"?
Asta vroiam sa va pove,sa imi spuneti si mie ce si cum,daca ati auzit de firma asta,daca ati cumparat de la ei....

No ,va pup pe toate si va doresc o duminica buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Eu am cam tras chiulul in ultimul timp, am fost foarte aglomerata, v-am citit in fiecare zi dar timp si putere sa va scriu nu am prea avut.Sunt si in curatenie generala, ne-a venit asa brusc o idee( mie si sotului), sa facem niste modificari prin casa, am facut schimb de camera cu Alin,ca sa aiba mai mult spatiu de joaca, si toata casa in afara de cele doua dormitoare, e vraiste!Intre timp am inceput si serviciul,pe Alin dupa o pauza de o luna si o saptamana l-am dus doua zile la gradinita si bineinteles ca a racit, fugi cu el la doctor, medicamentele nu prea vrea sa le ia, iar l-am tinut acasa 4 zile, si uite asa a mai trecut o saptamana, casa e devastata iar eu sunt super obosita.Noroc ca sunt libera pana miercuri, sper sa ma pun un pic pe picioare si sper ca de marti sa-l pot duce pe Alin la gradinita ca sa-mi vad de curatenie in liniste.Voi ati terminat curatenia? De Sarbatori ce faceti? Noi avem musafiri de Craciun, ca il avem pe Cristian,si de Revelion la fel. Vin niste prieteni pe la noi,petrecem fara artificii bineinteles, ca aici n-ai sa vezi asa ceva sa arunce lumea de la balcoane,si sa speram ca o sa fie distractie. Cam astea imi sunt problemele arzatoare, tocmai de aceea nu am avut timp sa va scriu. Astazi ce faceti? Eu il astept pe sotior sa vina de la serviciu sa ne scoata in parc sa vedem bradutii impodobiti.Alin e foarte incantat de brazi, luminite, abia astept sa-l facem si pe-al nostru numai ca imi este frica sa nu-l darame! Anul trecut nu am avut probleme, dar acum...cine stie ce boacane o sa mai faca?!?!

NASTASIE, ti-am vazut minunatiile! Imi imaginez cat de fericita este sora ta ca are asa niste copii.Nepotelul e maricel deja si se pot intelege bine, presupun.Sunt o familie fericita! Bravo lor! Razvan ce face? Cu ce se mai joaca? TE PUP!
Fetelor, va pup pe toate, fug sa mai strang cate ceva pe-aici, vad ca Alinutul meu doarme, si cat e liniste poate reusesc sa fac un pic de ordine. O duminica placuta va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput