Minunatele scorpiutze (26)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiute,
eu nu prea m-am opdihnit azi noapte
mey nu stiu ce sa ma mai fac cu alex...cand ii trece tusea vreo saptamana cand il ia din nou...ce Dumnezeu ca m-am saturat sa bag medicamente in el...fie ele si naturiste...pana sa inceapa gradinitza acum cateva luni nu racise decat de vreo 3-4 ori in 4 ani de zile si acum nu mai scapam de tuse...
sper sa rezist ca azi am promis ca merg pe la toate gradinitele sa repet cu astia mici pentru serbare...
va pup pe toate si va doresc o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Monica, ce gest fumos fata de elevii tai !
Si Alex ce darnic este cu surioara lui !
Cristina a tinut o bombonica Solano in buzunar, daca il intalneste pe Mos Nicolae sa i-o dea lui. Nereusind sa i-o dea, a zis ca o pastreaza pt. .
Elena, Kinder si Milka erau ciocolatelele pe care le manca si Cristina inainte. Mi-a zis sa-i cumpar un ou Kinder, din care ea isi va lua surpriza iar restul imi da mie.
Tare rau este ca nu se fac mosi de ciocolata, oua si iepurasi de ciocolata si pt. copiii diabetici.
Ana, asa e, noi ne multumim cu bucuria copiilor la vederea darurilor.
Gabriela, frumoasa ocupatie ti-ai gasit ! Ce goblenuri faci ?
Monica, asa este cand intra in colectivitate copiii. Eu cred ca ii deranjeaza si plimbarile matinale pana la gradinita prin aerul rece de toamna-iarna.
Insanatosire grabnica micutilor !
Ce este cu Ema, de ce nu mai vine pe aici ?
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62702" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
nastasie spune:
buna ziua spun si eu.astazi la noi a fost primavara asa ca am stat mai mult pe afara cu razvan.incepe incet incet sa-si faca un singur somn pe zi.asta inseamna ca dimineata trebuie scos automat afara.acum inca e bine sper si cand o da gerul.la noapte ajunge si mama in Constanta si maine dimineata direct la ea ma duc.
noua ne-a adus mosul(in afara de dulciurile lui razvan) la toti 3 un aparat digital.de cand ne doream.si o prietena ni l-a dat in 4 rate.este super.sunt incantata de el.de mult n-a mai fost mos nicolae asa bogat cu noi.acum o sa fac la poze.
gaby, sanatate multa lui rares.astept vesti pe mess.
fug la razvan ca deja trage de mine.o seara placuta.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Am asa niste emotii, maine iar am sedinta cu parintii la camin si vreau sa vad cand va fi serbarea. M-am cam emotionat cand am vazut expuse in clasa "lucrari" de ale lui George pe panou, inca nu imi revin, tot ca pe un bebelac il simt, desi e "student" in toata regula!
Nina, am speranta ca la un moment dat vom gasi si Mos Craciun sau oua de ciocolata dietetice, asa simt eu, ca e musai sa gasim! Azi m-am cam suparat, ca am aflat ca o ruda de a mea tocmai a fost diagnosticata cu diabet insulinodependent, si are 21 de ani, nu prea stie motivele, nu are in familie... Ema era azi acasa, pentru ca Daria era bolnava, probabil nu a apucat sa intre pe forum, nici ea nu se simtea grozav!
Monica, tare mi-as mai dori inca un copil si George sa fie ca Alex al tau, adica sa nu fie gelos pe cel mica (sau cea mica)
Adriana, daca ai aparat digital, apoi e MUSAI sa pozezi pilotistul mai des, ca sa rupa inimile la fete!
Gabi, spor la goblen, si mie mi-ar place sa fac, dar... vreme nu e!
Ana, pacat ca ai udat asa ghetutele, si la noi a fost o vreme urata, azi... ziceai ca vine primavara! Jorje e bine, slava Domnului, desi ma speriase ca se imbolnaveste chiar de Mosu', m-a ferit Cel de Sus, ca daca e sanatos, ma bucur mai tare de toate nazdraviile lui. Pupa nora ca nu am mai "vazut-o" de mult!
Iri, Esme, Syd, Yrys, Mishulina... si toate fetele, ce mai faceti?
Va pup si alerg spre somn... mare bucurie am cand ma hodinesc!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
buna dimineata.
hellene, cred ca esti tare mandra.uite asa astept si eu sa treaca perioada asta cand e inca micut, sa-l vad si eu pe la camin sau gradi, sa ma pot intelege altfel cu el.stiu ca va fi si mai greu dar eu vad altfel lucrurile.o sa-i fac multe poze acum.hellene, imi pare rau ca nu ti-am scris atunci email dar eram la birou si am avut super super multa treaba, iar ieri acasa numai cu razvan abia am timp sa stau la pc.dar promit ca iti voi scrie.
gaby, cum mai e rares?vreau si eu goblen dar nu am timp.
ana, aceleasi urari de bine tie si familiei tale.
eu astazi ma duc la mama ca a venit de la sora mea si a adus un CD cu poze asa ca zilele astea pun poze cu nepotelele mele gemene.ma duc ca acu apare sotul si e si ziua lui si plecam la mama sa vedem ce bunatati ne-a luat.va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
a mea a inceput bine deocamdata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna fetele, eu azi noapte mi-am facut de cap impreuna cu astia mici...am dormit in vecini(adica la mama) de aceea nu v-am putut da "trezirea" de dimineatza
deja m-am rasfatzat prea mult, tata era liber si l-a dus el pe alex la gradinitza asa ca am lenevit in casa pana la 11....dar a trecut asa de repede timpul ca mai e putin si trebuie sa ma duc dupa el.
va pupici pe toate si va urez o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Ce frumos cu copilasii vostrii de Mos Nicole!
La noi cred ca mai asteptam pana la anul ca sa inteleag si Iris mai bine ce si cum.Mai ales ca eu ai cumpar mereu cate ceva si nu stiam cum sa fac sa para ceva deosebit.Oricum zice ca a venit "motu".
Abia astept sa facem bradutul si sa punem daruri la baza lui.
Chiar de Sarbatori ce faceti?
Noi ca de fiecare data in ultimii 3-4 ani ...la Plapumica
Nina esti o mama extrem de puternica.Eu de multe ori nici nu-mi gasesc cuvintele sa va pot scrie ceva,dar pana la urma asa e viata si nimeni nu poate sa se opuna destinului.Bravo voua!Numai bine va doresc si poate si micutza ta are dreptate,de ce nu sunt si oua Kinder far zahar,ce mare lucru...
Elena cum ami si te indoiai tu de capacitatile puiului tau?!!!Te pup si data viitoare cand ne mai vedem stiu ce cadou sa-i fac baiatului.
Si apopos de asta eu ma tot intreb daca fac bine sa-i dau dulciuri(Kinder) lui Iris?Nu e prea mica?Acum nu mai ma scapare dar de fiecare data cand ai dau cate ceva dulce parca...
Monica si eu spee ca mosul sa fie mai darnic.Frumos gestul tau cu elevii,cat despre micutii tai....
Adrina sper ca voi sa fcaeti poze,ca noi avem vreo 2 si suntema as in urma cu pozele!
Ana si zi asa te cinstesti?!!!N-ai mai zis si tu ceva sa zic si eu ca tine...ca are dreptate ai.
Gabriela ce face baiatul,e bine?
Emaaaaaaaa mi-e dor de tine,n-am mai vorbit de o mie de ani!!!Printesa e bolnaviara?
Syd!!!!!!!!Ai disparut?
Mira ce face burtica?
Pupici la fete frumoase si destepte!
poze
Iri si Iris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, dragi scorpiutze !
Elena, imi amintesc ce emotii aveam si eu la prima sedinta cu parintii, dar mai ales la prima serbare. Parca eu spuneam poezioara, nu Cristina.
Of, Doamne, imi pare rau pt. ruda ta de 21 de ani ! Este tare greu, cand abia incepi sa gusti din bucuriile vietii, sa afli ca trebuie sa te abti de la o multime de lucruri si sa fii o persoana echilibrata si controlata de acum incolo. Cum accepta boala ?
Ema, astept sa-ti citesc mesajele pline de savoare !
Adriana, chiar ca a fost bogat Mosul Nicolae la voi si, inca nu se lasa.
Monica, imi place atat de mult sa citesc pasajele din viata voastra.
Iri, numai faptul ca ma saluti imi este de ajuns sa stiu ca te gandesti la noi.
Sunt puternica pt. ca asa trebuie sa fiu pt. ingerasul meu, dar numai eu stiu ce e in mintea si sufletul meu cateodata.
Tot astept sa mai treaca timpul, sa ma obisnuiesc mai repede cu diabetul Cristinei. Dar este o boala de zi cu zi, toata viata si este ca mersul pe barna al gimnastelor...nu-ti poti permite nici o dezechilibrare usoara, altfel dai totul peste cap.
Va imbratisez si va pup cu mult drag !
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62702" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
Ana68 spune:
Saluti,
Gagici...asa imi e de leneeeeee....de nu va imaginati...Cum se apropie sfarsitul de an...parca de ale naibii se aglomereaza si trebile de servici:situatii peste situatii,de rezolvat ce altii au uitat sa faca,discutii peste discutii....Vin acasa de zici ca am stat la baute ,nu la munca,uitandu-ma crucis,iar ai mei ma iau de buna si de proaspata,ca doar fac munca de birou,nu?si navalesc pe mine ca lacustele in holda...Si pe la ora 7 seara ma apuca o ora sexuala....de mi se inchid ochii,dar rezist eroic pana pe la ora 10 cand adapostesc ucigasii de neuroni prin paturile lor,iar eu adorm inaintea lor...
Nina,cred ca asta este menirea celor care se simt cu adevarat parinti si care si-au dorit copii,pe pamant...Multa sanatate Cristinei!M-a emotionat povestea cu bomboana...Ce ii vei spune cand va gasi bomboana tot in buzunar?
Elena,draga mea,m-am bucurat citind ca roscovanul e bine.Il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun ,nu?Am executat pupatul nurorii...dar tin sa te anunt ca se face tot mai rea:tipa,ne loveste,se da cu fundul de pamant,nici nu ne aude cand o certam....o alintatura notorie...Va pup si va doresc numai bine!
Adriana,cu intarziere "La Multi Ani !" sotului tau si multa sanatate!Cum a fost intalnirea de la mama ta?Ati petrecut frumos?Ce a primit pilotistul no.1?Va pup si numai bine!
Iri,ce era sa fac?Trebuia sa cinstesc,vreau-nu vreau,caci faceam nota discordanta altfel...Ce sa mai zic,draga mea?Ca nu am pricepit ce vrusi sa spui?Sa sti ca si noi,de sarbatori,petrecem la muntele "Patul curat",hotel "Plapumioara"....Unde sa mergem cu nebunicii dupa noi?Ca numai petrecere n-ar mai fi,in plus nu am putea sta cat ne-am dori...Pupici tie si printesei!(ce mai face Iris?)
Dragi scorpiute,va doresc o zi de vineri cat mai buna si mai scurta...si tot binele din lume!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
klumea_blondy spune:
Adriana,azi a fost ziua sotului tau?!LA MULTI ANI,MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIE!
Noi suntem mai bine,rares nu mai tuseste,in schim are nasucul rosu de la atata sters mucisorii!in seara asta am incercat sa-i scot cu pompita si nu am reusit !urlaaaaaaaaaaaaanu stiu ce sa fac!parca tu adriana aveai un subiect postat cu mucisorii?
Emma,tu ce mai faci?ca nu te-am mai vazut de mult pe net!Daria e mai bine?pupici de la Rares!si de la mine
NIna,multa sanatate CRistinutei!ma intrebai ce cos?e un set de 4 goblenase micute,se numesc viata la tara!deja am treminat doua dintre ele si asta numai intr-o sapaatmana!
cand ma gandesc ca tot weekendul suntem numai eu si rares,caci taticul pleaca la munte sa se distreze!asta e1nu ma pot pune in calea fericirii lui
saa se duca sa se distreze!
Lory,yris ce e cu voi ca nu prea mai postati pe aici?
fetelor va pup pe toate si va doresc muuuuultaaaa sanatate!