Impreuna, Timisoara (33)
Raspunsuri - Pagina 13
gabirus spune:
Ana, inca nu am incercat nimic; Calgel stiu ca am folosit la Eva si nu mi s-a parut grozav. Dar poate sper eu prea multe de la aceste geluri
Irina, de scarlatina scria un pic mai sus katik: se manifesta cu febra mare, gat foarte rosu iar apoi o eruptie rosie in general pe burta. E neplacuta si poate duce la complicatii.
Pe unde mai sunteti? Angy, Doris, Alexa, Giulia etc. Cam tacute ati fost in ultimele zile ...
POZE
Ana68 spune:
Gabi,din cate am auzit eu toate aceste geluri pentru gingiute au un efect de moment...Datorita anestezicului slab pe care il contin este efectul asta...Si eu am folosit cu Alex,dar ca si tine...am fost dezamagita de "treaba" pe care o faceau.
Lui Alex ii dadea bunica-sa sa se frece cu morcov sau cu fire de ceapa verde pe gingii...La Luana am folosit jucarica din aia cu apa in interior,de o poti pune in frigider...
Asta e cu gingiutele:suporta si bebelicii si noi mamele pe langa ei,mai cu barbetica tot timpul,cu balute la greu....incet-incet trece.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Scuze ca nu am mai scris, de fapt, nici sa va citesc nu am apucat, ca ati fost harnicute.
Nu stiu care din voi spunea ca la sfarsitul anului, e nebunie la lucru.
Asa e, cel putin la noi: parca a innebunit lupul...
Licitatii la greu, nici bine nu termin una, o expediez, ca soseste alta...
Vreau Libeeeerrrr....
Vreau concediu....
La scoala, nebunie cu repetitiile pentru spectacolul de vineri.
Si parca nu ar fi de ajuns, Ines mai e inca racita, dar e spre bine.
Buni e mai rau, dar ia antibiotice, speram sa o punem iar pe picioare.
Vali a mea, se lauda pana nu demult, ca ea nu are nici greturi, de fapt, ca nu simte nimic.
E...dar de cateva zile, cine opinteste la greu, pe cine deranjeaza toate mirosurile?
Despre pasta de dinti nici nu va mai povestesc....
Ma distrez teribil...
Danitin, Felicitari!
Te-am vazut, sincer, te-ai descurcat minunat!
Si eu am contribuit si participat ani de zile, impreuna cu Lectorii de la SAM la Telemaraton.
Toti, impreuna cu Directorul scolii,D-nul Ciucur, am ajutat.
El are si o fundatie: Laurentiu Ciucur, in memoria fiului lui, plecat in ceruri, rapus de aceasta boala nemiloasa distrofie musculara progresiva.
Inca o data Felicitari!
Gabi, pe Ines nu au ajutat-o deloc gelurile.
de mare ajutor ne-a fost cate o lingurita de nurofen.
M-ati speriat cu scarlatina.
Voi ati facut-o cand erati mici?
Silvana, sanatate multa tie si lui Paul.
Aveti grija de voi.
Ati inebunit-o pe Ana cu cura de slabire, de altfel, faina, nu?
Ana, ce mai zici?
Cand ai cheful?
Anca tu ce mai faci?
Irina, va pup!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara, sper sa mai apuc sa scriu spre sfarsitul saptamanii, ca am tare mult de lucru!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
Am aparut si eu,v-am citit dar nu prea aveam ce sa va spun,ca-s obosita,am tot spus si risc sa va plictisesc cu asta,am ajuns in faza in care nici sa ma mobilizez nu mai sunt in stare,mi-e totuna.Aseara am avut concert,mi-am mancat we,la mine in casa e jale,ca nu mai apuc sa fac curat,astept sa o lase invatatoarea lui Daniel mai moale,poate ca asa apuc sa-mi fac si eu cumparaturile de Craciun.
Irina,am aflat ca in 21 au lectia deschisa,azi era Gaby la catedra impreuna cu mama lui Daniela,o fi cooptat-o?
Va pup pe toate!
katik spune:
buna dimineata!
sunt asa de matinala ca krisztina s-a trezit pe la 5 cu febra 39.4 asa ca am avut program de impachetari, picaturi,urlete. nu stiu ce ar putea fi, gitul, urechea sau bronsita (numai de la asta nu cred ca face asa o febra). n-am vazut alte semne, eruptii ceva. la 10 mergem la dr. sa vedem care-i treaba.
vad ca multa lumea de pe aici are treaba cu racelile urite. va urez la toti multa sanatate.
revin mai pe seara cu informatii noi de la dr.
sa aveti o zi buna!(chiar daca e 13 si marti)
silvana75 spune:
Asa n-as fi venit la lucru azi dar am o gramada de treburi de finalizat. Ieri cand am ajuns acasa am mancat si m-am bagat in pat, m-am mai reanimat putin dar tot am o stare de tot rahatu'. Paul cand s-a trezit azi dimineata mi-a spus ca il doare gatu' cand inghite.
Daca termin treaba la munca azi cred ca nu voi mai veni zilele urmatoare, stau acasa sa ne punem pe picioare.
Doresc multa sanatate celor bolnaviori si spor la munca celor satui de treaba. Eu incerc sa ma mobilizez doar la gandul ca urmeaza 3 saptamani de leneveala si odihna.
Va pup si toate cele bune
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
gabirus spune:
Kati, multa sanatate Krisztinei! Sa intri sa ne anunti noutatitile.
Doris, spor maxim! Hai ca mai e un pic si vine concediuuuuul
Silvana, ne bucuram pentru tine ca ai asa mult liber, dar ne vei lipsi. Pacat ca nu ai net acasa ...
Angy, zi tu acolo ce vrei, ne bucuram ca esti cu noi Nu trebuie intotdeauna sa ai ceva anume de zis, comunicarea in sine este esentiala pentru comunitate.
Hai ca devin prea serioasa ...
POZE
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Eu am un tonus ridicat azi, tocmai am rezolvat o problema nasoala din Cipru (si tocmai imi zicea cipriotul ca acolo la ei sunt 23 de grade ..super, nu?) . Iar ieri mi-am cumparat cizme lungi cu toc, elegante am gasit nr-ul meu 35 ceea ce e o raritate, asa ca sunt super incantata. Dragelor va sugerez sa profitati si sa va cumparati si voua cate ceva , eu cel putin intotdeauna cand merg la magazin sa-mi iau ceva sfarsesc prin a-i lua Ioanei diverse chestii. Aseara totusi m-am rasfatat si eu putin.
Gabi noroc cu tine ca ne mai mobilizezi ca altfel...Merci de informatii, nu apucasem sa citesc nimic ieri. Rabdare maxima cu dintisorii !Asa repede va iasa?
Alina (angy) da, aflasem si eu de la maica-mea ca e in 21 lectia ,abia astept sincer...mi se pare mult mai OK decat o serbare organizata in stilul anului trecut , asa fara nici o variatie .Cat despre Gabi...sa fie sanatoasa.Ai vazut ca pana la urma dna Crasovan s-a implicat si cu dulapurile si ii obliga pe parinti sa dea banii?Bine ca a luat ea initiativa,noi oricum dadusem din vara.
Silvana sa va faceti bine sa fiti veseli de sarbatori !!
Katik sanatate Kristinei , sa ne tii la curent, sper sa nu fie ceva grav, sunt unii copii care chiar si la rosu in gat fac febra mare, deci eu sper sa nu fie mai mult de atat.
Doris asa deci razi de gretzurile lu' nasa-ta?
Te pup si eu si spor la lucru !
Va las si aveti grija de voi!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
dia_bi spune:
salutare fetelor, nu am mai intrat de mult ,am fost cam ocupata saptamana asta.sambata am mai imbatranit cu un an am implinit 28 de ani,apropo multumesc amutza de urare am fost surprinsa ca nu ai uitat,si cum va spuneam am avut musafiri si am primit si cadouri super fain.Duminica m-am dus la metro sa-mi cumpar combina frigorifica si cand colo nu mai avea din aceea de care-mi doream eu,ieri m-am simtit f rau ca mi-a venit ciclul si m-a durut tare burta ca de obicei si eu care speram ca-mi aduce mosu un bebe dar nu a fost nici luna asta.apropo luna viitoare merg la dr.Hrubaru sti-ti ceva despre el?
Azi vin sa ne puna termopanul la ap si e gata si usa si prin ianuarie ma mut si eu la casuta mea,sper.cam atata desre mine sper ca nu v-am obosit
Va urez celor care sunte-ti bolnavioare insanatosire grabnica.
DIANAde-ti mai face puiutul? nu ai incercat cu trat homeopat?
V-am pupat pe toate si sa ave-ti o sapt usoara
gabirus spune:
Dia_bi, LA MULTI ANI cu intarziere! Sa-ti aduca anul ceea ce tu iti doresti, adica sa fie cu ochi
Irina, cred ca vor iesi in curand primii dintisori, saliveaza ingrozitor, maraie si roade tot ce prinde. Probabil peste vreo luna. Pana atunci, ne distram
POZE