voi ati crede povestea asta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

E destul de greu de dat sfaturi in aceasta situatie, dar si mai greu e sa le primesti.Eu cred ca cel mai bine ar fii ca tu sa vorbesti deschis cu sotul tau si sa te interesezi in acelasi timp de situatia persoanei respective.
Iar daca sotul tau nu are dreptate, sa faci pe nestiutoarea si sa ii spui ca ai vrea sa vorbesti cu ea, sa vezi daca o poti ajuta si cum ,si atunci vei afla reactia sotului tau.
Si nu inteleg, daca sunteti de atatia ani impreuna, parca 9, cum poate sa spuna sotul tau cuiva ca o iubeste dupa atata timp.Mi se pare foarte absurd, mai ales ca ea e casatorita si are si un copil.
Spe sa aiba dreptate sotul tau.Si chiar daca are cancer, e un lucru mare sa spui cuiva ca il iubesti, mai ales ca el are o sotie si un copil, si stiind ca te poate afecta.De ce nu ti-a spus de la inceput acest lucru, inainte sa fii trimis felicitarea?
Sunt prea multe intrebari, la care doar sotul tau si acea persoana stiu raspunsurile.
Multa bafta sa ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cricrim..eu zic sa incerci sa afli mai intai,daca tipa este sau nu bolnava..Trebuie sa fie cineva de la care sa "storci" ceva informatii..stiu eu..prieteni de-ai sotului tau care sa o fi cunoscut...Apoi trebuie sa discuti si cu sotul tau(face to face)..Cum adica i-a scris ca o iubeste..doar asa..din mila..Cum vine asta??!! Daca simti compasiune pt. fostul prieten..ii spui ca-l iubesti..??!Nu inteleg..ceva e.. Nu vreau sa te indispun...dar poti trai asa-fara sa stii sigur care-i adevarul?
si sa auzim de bine!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna,
situatia e nasoala,intr-adevar...
Din pct. meu de vedere, cel mai important e daca tipa chiar are cancer. Daca da, eu una as lasa-o moarta,situatia vreau sa spun... L-as intelege si pe el si pe ea si gata.. Daca nu e bolnava e mai nasol si nu ma mai exprim aici :D

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

Lasa totul asa cum e; poate sotul tau a fost dintr-odata coplesit de aduceri aminte, si de aceea i-a scris fostei prietene ca o iubeste, intr-un moment de melancolie. Si consider ca fiecare are dreptul la trecut. Si eu il iubesc pe fostul meu prieten, care m-a parasit, dar il iubesc cel putin la fel de mult pe sotul meu, care este un om minunat, desi bolnav.Cata vreme este un sot serios si bun, si isi executa atributiile, si mai ales va si intelegeti bine, dupa cum am inteles, eu zic sa inchizi ochii. Daca ai dubii foarte mari, discuta foarte serios cu sotul tau. Sa o cautzi pe fosta prietena, nu ajuta foarte mult,las-o in pace. Consumi doar telefonul si nervii degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nu cred ca e foarte ortodox sa iubesti 2 oameni in acelasi timp si sa te joci cu sentimentele cuiva.
Eu cred ca daca el nu ar fii avut nimic de ascuns, ti-ar fii spus situatia inainte sa aflii tu de ea.Nu mi se pare normal sa faca acest lucru, mai ales ca aveti un copil impreuna.Daca pe ea o iubeste , pe tine ce face?
Cred ca tu nu meriti acest lucru si nici copilul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subscriu la ideea scrisa de spic de grau. Eu una as crapa sa nu aflu adevarul adevarat, oricare ar fi acesta.
tie si fetitei !

P.S. Treci si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63112

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by michelle7

si ce castigi daca aflii?? atata timp cat sotul tau te asigura ca te iubeste de ce sa-ti tulburi casnicia.

Michelle 7

Cum adica? Sotul sa te asigure ca te iubeste in timp ce ii spune si fostei acelasi lucru? Tu poti sa dormi linistita cu gandul asta? Care-i barbatul ala care sa scrie unei foste (indiferent daca e bolnava sau nu) ca o iubeste si sa-ti spuna ca e din compasiune?

Mi se pare absolut normal sa vrea sa afle ce se intampla si in nici un caz "sa inchida ochii".

The further the spiritual evolution of mankind advances, the more certain it seems to me that the path to genuine religiosity does not lie through the fear of life, and the fear of death, and blind faith, but through striving after rational knowledge. Science without religion is lame, religion without science is blind.(Albert Einstein)

The Bible tells us to love our neighbors and also to love our enemies; probably because generally they are the same people

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu vad altfel problema. Intrebarea aici este cum i-a spus ca o iubeste.
I-a scris o felicitare pe care a incheiat-o cu un "Love, semnatura" sau i-a trimis o felicitare in care a scris "bla, bla, cat te iubesc eu pe tine?
Sau era o simpla felicitare cu un desen cu "Te iubesc" pe care el doar a semnat-o?
Caci daca este asa, credeti-ma, o simpla felicitare cu un desen nu inseamna ca o iubeste. A vrut omul sa isi exprime simpatia si doar nu era sa ii trimita o felicitare cu camioane, dupa ca au impartit ani buni din viata.
Eu le trimit la prieteni felicitari pe care le semnez uneori cu "Love,..." dar asta nu inseamana ca ii iubesc pe toti in sensul conjugal.
Este pacat sa iti macini viata cu astfel de presupuneri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

in primul rand , daca e adevarat , de ce nu tzi-a zis si tzie,eu as face "sapaturi" ... chiar daca e bolnava,numai asa poate fi consolata? eu as vorbi cu ea de pe adresa sotzului dandu-ma drept el ...

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nu cred ca fosta e un pericol, cu sau fara cancer. Din asemenea foste relatii nu se mai leaga nimic. Vezi ce raspunde fosta. Spic de grau a zis bine. Daca-ti cere cont sotul de ce te interesezi, spune ca-ti e mila de ea.

Pastreaza-ti firea, in fond sotul tau e departe de tara (deci si de ea) si poate e putin nostalgic de trecut si de tot ce-l leaga de tara. Daca s-au despartit in conditii bune, e posibil sa mai vorbeasca din cand in cand ca vechi amici.

Maria

Mergi la inceput