voi ati crede povestea asta?

voi ati crede povestea asta? | Autor: cricrim

Link direct la acest mesaj

Scriu aici pentru simplu fapt ca n-am cu cine ma sfatui
Povestea mea incepe asa, suntem casatoriti de 7 ani avem un copil de 1 an si 4luni , in urma cu aproape 5luni sotul a plecat in strainatate si usor nu mi-a fost de loc mai ales ca nu are cine sa ma jute cu micuta, insa cu timpul m-am obisnuit si cu asta.
Toate bune si frumoase pana intr-o zi cand din exces de zel i-am verificat adresa de mail sotului si surpriza gasesc un mail de la fosta lui prietena in care i spune cat il iubeste si ce proasta a fost in trecut ca nu a avut incredere in el, toate astea i le scrisese in urma unei felicitari trimise de al meu sot in care el i spune ca o iubeste si atat.
Normal ca am cerut explicatii, iar sotul meu imi zice ca i-a trimis felicitarea fiindca a aflat de la sora ei, inainte sa plece in strainatate, ca ea are cancer si i-a dat adresa de mail sa i scrie, am uitat sa va zic din ce-mi zice al meu sot ea e maritata si are un copil.
Sincer va zic nu stiu daca sa cred povestea asta, oricum imi era greu ca nu era langa mine asta mai imi lipsea sa vad declaratii de dragoste adresate altcuiva.
Din scrisoarea ei am inteles ca ei nu se mai vazura de mult timp.
Viata noastra de cuplu mergea bine fara sa am in toti anii astia vreun motiv sa cred ca are pe altcinea.
Acum insa ma macina gandul ca poate nu ma iubeste
L-am intrebat pe sotul meu de ce nu i-a scris si el altceva, la care raspunsul lui a fost, ca a vrut sa fie scurt, el zice ca nu are nimic cu ea si ca i-a fost mila pentru boala ei.
Acuma imi trimite mailuri in care imi spune ca pe mine ma iubeste si sa nu-mi fac probleme, ca noi suntem familia lui si nu vrea pe altcinea, si inainte de incident ne trimitea mesaje de dragoste ba mi-a trimis si felicitare prin posta cand am implinit 9 ani de cand ne-am cunoscut.
Cateodata imi vine sa-i scriu ei dar pur si simplu nu stiu ce sa-i zic, i-am zis lui ca poate o sa-i scriu ei si el mi-a zis sa nu-i scriu, ca ea o sa creada ca i-a distrus familia
Mie greu ca n-am cui spune si nu are cine sa-mi dea un sfat, sper ca m-am facut inteleasa

Pe curand.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io zic sa lasi totul asa..poate ca are dreptate si sotul tau...sau???????
hmmmm...barbatii astia....eu stiu???????
ai grija vezi ce o sa se mai intample...
bafta multa...numai bine iti doresc..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu nu as putea trai cu aceasta dilema, as avea nevoie sa ma lamuresc, asa ca i-as scrie ei, i-as spune ca imi pare rau pentru boala ei si ca as vrea sa o ajut daca pot.
nu am nimic impotriva ca sotul sa-si sustina moral o fosta prietena, dar am ceva impotriva daca-i scrie ca o iubeste.in acest caz, te inteleg ca nu esti impacata cu explicatia lui.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Nu te poti interesa discret daca fosta chiar e bolnava? Nici un prieten de-al lui n-o cunoaste? Il poti ruga sa se intereseze ce mai face ea, ca ai fi auzit ca e bolnava. drept sa-ti spun mi se pare prea lacrimogena ca sa fie adevarata, insa nu se stie niciodata. Cel mai bine ar fi sa incerci sa verifici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

nu as vrea sa te supar, dar mie una nu mi s-ar parea normal ca sotul meu sa ii spuna unei foste prietene ca o iubeste... .eu in locul tau as incerca sa aflu mai multe, dar sa nu il bati la cap pe sotul tau cu nimic pana nu afli despre ce e vorba in realitate.... {este doar o parere}

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Sincer, eu as face orice sa aflu adevarul. Traiesti totusi in incertitudine...
Stiu ca ar fi cam dur sa-i scrii ei si ea chiar sa fie bolnava, dar daca nu exista alta cale de a afla adevarul, nu ai ce face.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pfuii, ce situatie aiurea, cricrim!!! Io cred ca un barbat, trebuie sa fie, cel putin, imatur ca sa-si consoleze fosta iubita mintind-o c-o iubeste si punindu-si, in acelsi timp, sotia intr-o situatie delicata!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Eu stii ce as face? As suna-o pe respectiva si as spune: " Buna draga! Sunt sotia lui X. Am aflat ca esti bolnava. Mie si sotului MEU ne pare f rau ptr tot ceea ce ti se intampla. Eventual daca TE putem ajuta cumva, IMI poti spune. Daca vrei sa ii comunici ceva sotului MEU (si insisti pe "sotul meu"), MA poti suna pe MINE. Ori ca vorbesti cu el, ori cu mine e totuna. Intre noi doi nu exista nici un secret, iar deciziile le luam intotdeauna impreuna. Deci astept sa MA suni, daca ai nevoie de ajutor."

Eu zic ca asa tai raul din radacina.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri, v-am ascultat sfatul si i-am scris tipei acum sper sa primesc si raspuns , va voi tine la curent cu povestea asta, nu am putut vorbi cu ea la telefon fiindca nu am numarul ei, de fapt eu nici nu o cunosc am vazut-o doar intr-o poza.

Pe curand

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Eu pun pariu ca respectiva amica e sanatoasa tun!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

si ce castigi daca aflii?? atata timp cat sotul tau te asigura ca te iubeste de ce sa-ti tulburi casnicia.

Michelle 7

Mergi la inceput