Cluj rulz (24)!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nici pe departe nu m-am gandit la asta, dar cand am vazut "Nu ma las pana nu fac iar curatenie la noi in club! " am zis ca am bagat-o pe maneca cu sefa, dar nimic mai mult.
Dimpotriva, tare imi place sa stau cu voi clujencele,caci imi sunteti tare dragi.
Iar in februarie o sa va si cunosc( sper) si va fii si mai bine.
Eram bine dispusa si daca citesti ce scria doamna Banica la competitie, o sa intelegi de ce?
Somna usor si tie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata cu ceata!

A aparut in revista Avantaje ,numarul pe decembrie,un articol cu mine si Razvan.

Anca cand vrei sa mergem la cumparaturi?Marti sau joi?
Daca mai sunt amatoare de bantuit sunt binevenite.

Razvan al meu e mucos.Ii curge o singura nara.Nu are febra nu e morocanos dar...Aseara a facut o criza de nervi si a urlat pana l-am plesenit si atunci a terminat ca prin minune si imediat a inceput sa rada si sa povesteasca.Am ramas perplecsi si eu si Bogdan.

Mariana am postat un subiect la Lectii know ..... si cred ca m-ai putea ajuta.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Moama, dar stiu ca ati fost harnice!

Flo, incerci sa ne spui ceva cu "depresiunea" aia? Da, e vorba de chiuveta de baie, 2 in 1...la bucatarie e asa cum ai spus si tu :)

Mariana, nu-mi vine in minte nici o semnatura buna cu ... laptele...poate "lapte bei, lapte potzi" sau "cantitatea de lapte livrat e invers proportzionala cu dimensiunile fabricii so, who's the lucky winner?"

Cristiana, io am pus okii pe baia rosie

Stanca, wow ce fain, neaparat sa aduci revista la intalneala sa vedem si noi. Io recunosc, Avantaje nu mai e pe lista revistelor cumparate de mine, dar am o parere buna despre ea, atata doar ca nu pot sa cumpar prea multe reviste lunar. La mine in top e Beau Monde deocamdata, recunosc ca-mi schimb repede si des gusturile.

Bebelushelor, dans ! Revin!

Roxa-boxa

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

'Neata!

Stanca, felicitari pt articol!Musai sa pastrezi revista ca sa ne arati si noua; ca nici eu nu o cumpar (nu cumpar de nici un fel). imediat fug sa vad la lectii...

Roxana, nu e buna semnatura legat de lapte; asta cu laptele era numai un exemplu dintre ineptii. Sa spun....sa nu spun...cine e...e verde la scris si ne-am intalnit, printre altele, la imn .

Olim, sa-ti explic ce am vrut sa spun prin: "fac curatenie in club". De obicei, seara cand se inchid barurile, si pleaca ultimul client, se sta si se face curatenie; ei, asa sunt si eu prin zona; mereu raman ultima la scris, si m-am asemanat cu persoana ce face curat, nici decum cu o sefa!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Roxana eu nu am zis de articol pentru ca sunt fan Avantaje ci pur si simplu m-am LAUDAT.
Desi daca stau sa ma gandesc imi place Avantaje.Intr-o vreme cumparam Cosmopolitan dar e atat de infantil si de un feminism prostesc incat am considerat ca nu merita atentie.

Mergi la inceput

Nu cred ca voi veni la intalnire pentru ca Razvan e putin racit.Daca ii trece vine daca nu data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Florina, am vazut la cineva fotoliu foarte haios pentru copii - o husa de plus, cu cap de animalut, era umpluta cu bobite de polistiren (scartz) - si mi-a spus ca sunt la Metro. Sincer, nu m-am uitat, ca in starea mea nu prea am chef de cascat ochii. Mai nou, ma grabesc sa fac cumparaturile si s-ajung acasa cat mai repede sa ma pot pune pe orizontala. In Selgros am vazut ceva interesant, nu e fotoliu - ci un fel de covor din blana (groasa) cu cap de animalut.

Eu am avut o saptamana relaxanta, pe de o parte, c-a fost mama la noi si m-a ajutat la treburile casnice, iar pe de alta parte, Clara a fost din nou bolnavioara (cu bronsita) si a stat acasa. Deci m-a "calarit" destul de mult, dar cum era si mama, mi-a fost mai usor.
Am avut timp si pentru noi, asa ca am profitat si ne-am vizitat prietenii, ne-am uitat dupa mobila de dormitor si am fost la Expo. Cand mergem cu gaza mica, unul din noi trebie sa fie cu ochii pe ea...dar stiti si voi cum e... Nici mie nu mi-a placut Expo, poate si din cauza faptului ca acum nu ma tenteaza hainele...astept sa revin la forme mai "feminine"... Si era o aglomeratie... la cateva standuri nici n-am putut ajunge.

Saptamana trecuta am ajuns si la d-na dr Nitu - stiu ca din discutiile voastre am dat de dansa - mi-a lasat o impresie foarte placuta si a zis ca ne primeste chiar daca e super aglomerata. Deci am rezolvat si problema cu medicul de familie.

Si mai am de rezolvat o treaba cu biserica, sa vad daca biserica romano-catolica accepta nasi ortodocsi.

Pe urma pot veni prichindeii!

Daca ati fost cuminti, curatati-va ghetutele/cizmele si asteptati-l pe Mosu'! Sigur va trece si pe la voi incarcat cu daruri!!!

Tatiana 35+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut la absolut toata lumea!!!!

Tatiana, mersi, tre' sa merg sa vad!!!!

Mey, era un joc de cuvinte...cum iezista depresie si anume postnatala, am botezat-o io p-a me PRENATALA (NATALE=CRACIUN in italiana)...special cu dedicatie pt. Roxa, care banuia ca perioada asta dinainte de Craciun ma "depresioneaza".....

....la cat de tare sustin io alaptatu' si la mine se poate referi "propretareasa" Mariana...ca tocmai am felicitat ieri o duamna care alapta...., oi fi dat cu bata me' in lacu' matale?????....ma simt un pic!!!!...poate chiar mai mult, doar ca nu consider ca spun ineptii pi banda, cum zice textu' de acu' 2 pagini.....
....hai ma Mari, ca-o scos-o din context!!!!!

No, astept rosii in continuare!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

carrie Dumnezeu sa o ocroteasca pe micuta. Sa ne spui cum a decurs operatia. M-am uitat la pozele voastre si am vazut o fetita tare draguta, are niste ochisori superbi.

Fetelor, Sara are rubeola, asistenta de la pediatrie ne-a spus ca e o forma foarte usoara, aparuta ca reactie la vaccinul facut acum o saptamana. Are pete rosii pe fata si acum se extind pe corp (habar n-am daca o mananca) dar nu are febra sau diaree sau alte complicatii...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flooo, sunt sigura ca nu de tine era vorba in postarea Marianei refertoare la alaptare...la ce relatzie aveti cred ca nu s-ar obosi sa-si caute o semnatura, nu te-ar lua prin fundu' gradinii, ci ti-ar zice in fatza nu?

Stanca, pupici lui Razvanica si sanatate! Sper sa ne vedem totusi cu totii, sa nu fie Serbanica si Darius in minoritate :)) Cat despre articolul din Avantaje, m-am prins eu care era ideea si sunt de parere ca merita sa fii mandra :)) despre Cosmo, am acum aceeasi parere cu tine :)), neaparat sa aduci revisa cu tine!!!

Tatiana, multi si sanatate, oh mai ai putin, tinem pumnii. si printesei!

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput