Cluj rulz (24)!
Raspunsuri - Pagina 4
mariana tache spune:
Iar acum sa nu uit pt ce-am venit.
Roxana, help me! Cred ca trebuie sa-mi adaptez si eu semnatura, ca nu mai poooooooooooooootttttttttt! Si sunt in pana de idei! Iar tu esti cu experienta in domeniu...
Pana mai ieri, nu am avut nici o treaba cu nimeni, aci pe forum (a se intelege ca nu am avut antipatii
); acum simt ca mor cand vad la "una" ce parere buna are despre dansa si cum toata lumea e inferior ei
.
Iata citez una din perle: "Am alaptat 1 an si 5 luni si cred ca nu alapteaza numai cine nu vrea sau, din pacate, nu stie cum".

Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Olim, fa-ma sa inteleg: de ce ai crezut ca m-am suparat pe tine???? Ca eu sunt cam
+ ora tarzie si nu-mi dau seama!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Da, chiar am crezut ca te-ai suparat pe mine.
Si asta nu mi-ar face mare placere.
Daca acum stau linistita.
mariana tache spune:
Olim, ce te-a facut sa crezi asta din postarile mele?
Acum, oricat de mult as vrea sa mai stau "calare"
pe DC trebuie sa fug. Am de lucru la calc; de fapt eu mi-am terminat treaba; dar calculatorul trebuie sa lucreze la ceva si nu pot sa desfasor alte activitati cat timp el munceste. (si asta tine pana dimineata
)
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Doamna draga, te-am vazut pe la femina intim la cura medicului Ionut, si ma gandeam ca poate vii la mancand din 2 in doua ore si te inscrii si tu cu noi la competitie.
Incercam cura daneza, daca reusim
, poate te hotari si tu sa treci pe acolo!![]()
Sa vedem ce iese.
Ce zici?
mariana tache spune:
Olim, (am zis ca fug
) habar nu am ce e cu cura asta daneza! Am vazut ca si Roxana a tinut-o. Roxana, soro
, a dat rezultate?
Eu vreau cura (si sunt la cura, cica); ma bate gandul de montignac, dar nici asta nu stiu ce vrea
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Gata, asta chiar e ultimul!
Olim, plec la somnic! Te las pe tine propretareasa mosiei, ok?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!