legarea trompelor...........?????????!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

craciunitza,
din cate stiu eu se face un verbal cu medicul si in scris adica semnatura ta caci tu ai solicitat legarea trompelor.
Ma intrebam si eu de ce se ia aceasta semnatura?
Acum doi ani dupa ce nascusem baiatul am auzit in spital un scandal cu o mama care isi legase trompele si o acuza pe doctorita care facuse acest lucru, ca ea vrea sa faca copil si nu mai poate. S-au intamplat toate acestea in urma unui cumplit accident in carei murisera ambii copii...tragic. De aceea ei(doctorii) pentru a nu avea probleme iau aceasta semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Este interzisa legarea trompelor pentru ca este considerata vatamare corporala ,si este pedepsita prin lege.Probabil ca in cazuri extreme se poate face dar nu stiu exact cum.
Dar nu te mira ,Franta este o tara cu legi ciudate,stiai ca nu poti face cezariana la cerere?
Si mai sint destule chestii care mie mi se par ciudate!!
Pupici

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Exista 3 metode de legare a trompelor din care cel putin 1 este reversibila, cea la care se prind trompele cu un fel de clema si daca intre timp te razgandesti iti scoate clema.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Eu mi-am legat trompele la a doua cezariana. Am semnat pentru asta. Ma simt foarte bine, si nu mai am nici probleme cu contraceptia. Eu sunt pentru! Am exact cati copii am vrut, acum ma ocup de altele...casa , cariera, sot si cresterea copiilor!
Nicolamar, eu am o prietena cu trei copii, ultimii doi cu cezariana nascuti care si-a facut legare de trompe. Cu ea m-am sfatuit in aceasta problema, pe ea am monitorizat-o un an de zile inainte sa-mi fac si eu! Asa ca... te gandesti bine....si..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

Multumesc Rodica,

Am sa ma hotarasc si eu in privinta aceasta
Cred ca este si mai sanatos pentru mine si psihic,
si din toate punctele de vedere ce ma privesc.

Va multumesc tuturor.

Mergi la inceput