Naturiste si Homeopate (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna fetelor, expertelor .

Sunt Monica si nu fac nici un tratament naturist, homeopat. In schimb de o saptamana ii dau sotului branca ursului asa cum am citit pe forum. Are < 1 milion si poate se inmultesc si se mai agita. Nu sper la minuni dar sper sa ajunga ca la urmatorul FIV sa scapam de ICSI sau sa aiba de unde alege, sa-i gaseasca si sa-i culeaga pe cei mai iuti si mai buni. Ce ziceti sa-i mai dau si altceva?

Fiv-ul pe care l-am facut in decembrie s-a terminat inainte de punctie pentru ca nu am vrut o hiperstimulare ovariana. Dupa stimulare aveam 40 foliculi, cu toate ca la laparoscopie nu s-au vazut ovarele ca fiind polichistice si analiza de testosteron a iesit bine. Prin urmare a fost surpriza.

Se pot rezolva multe pe cale naturala nu-i asa?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ingerasule Cum stiu ca l-ai conceput luna asta pe iti scriu sa ai grija sa intrerupi Mastodynonul cum apar cele doua liniute.

crinuta71 Ceaiul de napraznic se bea fara intreruperi (poti incepe in orice zi a CM) 4 cani/zi (sau altfel daca ti-a recomandat cumva Livia). Ce e important e ca se prepara mai special. Pui cate o lingurita de plantuta pentru fiecare cana in apa rece la macerat (peste noapte) iar dimineata il strecori si nu arunci planta. Pui alta apa in ibric si cand fierbe pui planta care ai pastrat-o, dai un clocot, lasi 30 minute, strecori si apoi lasi sa se raceasca. Dupa ce s-a racit amesteci cele doua ceaiuri. Sper ca te-am lamurit. Secretul meu: lasam dimineata planta la macerat, seara faceam infuzia si dupa ce se racea le amestecam. Te-am lamurit?

Moniland Daca intri la subiectul despre oligospermie vei afla despre succesul lui titelu (poate mai sunt si altele de care eu nu stiu) si el sigur iti va spune tratamentul pe care l-a urmat.
Rezultatul: sotia lui e .
Iar tie iti recomand Vitex agnus castus pentru reechilibrarea hormonala. Succes!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Crinutza, din orice zi, din cate stiu eu nu are importanta.
Poti lua 4 cani/zi pe stomacul gol sau 2 cani si cate 2 capsule/3 ori/zi.

Bafta, ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Marrina multumesc mult de raspuns. E putin mai complicata prepararea, dar asa o sa fac daca asa trebuie.
Ingeras26a multumesc de raspuns.
Va doresc succes fetelor si sa reusiti cat mai curand sa va impliniti dorinta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Dragele mele, multumesc frumos pentru raspunsuri si incurajari.
Marrina, spermograma nu am facut sotului, nu a avut timp... iar eu nu mi-am permis sa insist prea mult asupra problemei stiind ce probleme am eu.
Am tot citit ca pentru stimulare ovariana e bine sa iei acid folic, oare ar fi bine si pentru mine?
In alta ordine de idei, spuneti-mi va rog fetelor cum sa fii nestresat si deconectat in lumea de azi?? Am hotarat sa stau mai mult pe acasa, sa ma odihnesc si sa nu mai iau contact cu lumea inconjuratoare. Dar este imposibil sa ramai calm, chiar in propria casa (apartament), nu poti avea 1 secunda de liniste... Dar eu continui sa fac tratament, sa sper, sa ma rog la Dumnezeu, sa visez, sa plang uneori, SA CRED!
Va pup dulce,
PS tineti-mi va rog pumnii, din seara asta incepe campania!! Sunt in ziua a 9-a si pana in ziua 18 avem foarte multa treaba!!poate... poate...

Maduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Moniland si sotul meu are aceeasi problema-pe linga branca ursului mai face tratament cu:
-napraznic 3*1 tb|zi
-se+zn 1 tb|zi
-laptisor de matca 3*3 tb|zi (o saptamana)se alterneaza 72 zile
-vitamina E 1 tb|zi (o saptamana)
Va doresc succes!
ADELA

Mergi la inceput

Marrina multumesc pentru informatii.

Adela nu stiu daca il conving pe sotul meu sa ia atatea chestii. Cu paharelul de branca ursului de 3 ori pe zi s-a obisnuit, dar daca ii mai dau si atatea tablete.... nu stiu ce sa zic. Dar o sa incerc. Il determin eu pana la urma sa le ia. Multumesc de tratament.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Moniland daca esti hotarata il convingi tu cumva...
Saptamina viitoare vom face inca o analiza si sper ca s-au inmultit !!Doamne ajuta!
Te
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana1971 spune:

Marrina,

Multumesc pentru recomandarile de la pag 7. Iau Carpiconul intrarectal, in zilele indicate, dar uneori am luat 2/zi alteori doar 1. Poate intreb o prostie, dar abia acum am observat, mladitele de zmeur sunt extract, nu tinctura!? Are ceva?

Ioana

Mergi la inceput

Adela Doamne ajuta!
Iti tin pumnii. Da-ne vesti bune sa prindem curaj ca exista rezultate.

Monica

Mergi la inceput