Naturiste si Homeopate (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana1971 spune:

Nu prea am scris eu pana acum, dar destul de des va citesc.
De azi ma alatur naturistelor! Am inceput sa iau supozitoare Carpicon, 2/zi si extract de mladite de zmeur, 3 x 30 picaturi pe zi, ambele pentru un chist ovarian de care as vrea sa scap fara operatie. Acum sunt hotarata sa ma tin de tratament, pentru ca incercari de tratamente naturiste am mai avut eu, dar nu am fost consecventa.

Va pup pe toate,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by iepurila

SAlutare,

Fetili... va rog frumos ajutati-ma si pe mine.
Va intreb pe voi ca nu stiu incotrova: Senzatie non stop de urinare, urina cu sange si arsuri.
Ce fac? Nu-mi spuneti sa ma duc la Dr ca ma duc. Dar pana atunci?

Multumesc

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Iepurica, ai reusit sa ajungi la medic pana la urma? Simptomele pe care le descrii tu indica o infectie urinara destul de dura. Pana ajungi la medic si iti da antibiotice, poti sa iti faci ceai de codite de cirese, sa bei suc de coacaze rosii, sa bei multe lichide - minim 2L/zi, sa mergi des la baie ca sa ai un flux urinar foarte des, sa ai grija sa nu iti fie frig la picioare sau la spate.

Multa sanatate si sa ne dai vesti grabnice de insanatosire

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, vreau sa imi cer mii de scuze pentru ca nu prea am intrat in ultima vreme si ca acum o fac in mare graba, dar in 2 ianuarie a murit un prieten de familie foarte drag si noi ne ocupam de inmormantare . Chiar nu mai am reusit sa intru pe net decat de vreo 2 ori de atunci. Acum am intrat sa va zic ca nu v-am uitat, ca revin repede candva catre sfarsitul saptamanii viitoare, ca sper ca noul an sa va aduca sanatate si bebele mult asteptat...

Ioana1971, te-am pus pe listuta.

Sanziana, vrei sa te las pe listuta sau vrei sa te scot si sa te trec cand incepi tratamentul? E alegerea ta!

Va imbratisez, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by sanziana72

Multumes frumos Marrina pentru informatii.
Pe http://www.healthnotes.info/qs_db/healthnotes.cfm?ContentID=1035002
nu pot intra ca imi cere sa ma logez.

Trimite-mi pe PM adresa ta de e-mail si incerc sa iti trimit un e-mail cu informatiile din link-ul acela.

Mergi la inceput

Buna fetelor! pentru toate!

Ioana1971 La multi ani! Si...succes cu tratamentul! Carpicon din ziua 5 pana in ziua 19 intra-rectal, da?

adimercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Sanziana, vrei sa te las pe listuta sau vrei sa te scot si sa te trec cand incepi tratamentul? E alegerea ta!

Va imbratisez, Adi

Condoleante pentru prietenul vostru de familie.

Poti sa ma lasi pe listuta, ca poate asta ma va incita sa incep mai repede tratamentul.

Multumesc.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Buna seara, fetelor, vreau si eu sa intru in clubul.... Va rog sa ma includeti in lista aspirantelorcare pentru ca nu mai au nervi si rabdare...Dar tin fruntea sus si ca o sa fac tratamentul liviei sperand la din tot sufletul meu. Spuneti-mi va rog ca nu sunt singura pentru ca nu mai suport sa ma gandesc tot timpul, sa ii vad pe toti ca au minunatii in pampers si parca eu sunt inutila si mi-e frica uneori...
Eu fac tratamentul acela cu ceaiuri de napraznic, cretisoara, urzica vie si moarta, coada soricelului, galbenele, pulbere de seminte de telina si marar, vitamina e, tincturi de coada soricelului si zmeur, granule de argila, crema de galbenele, ce mai, jumatate de zi ma doftoricesc si de maine seara incepe prestarea!!!. Fetelor, eu stau asa: in 1998 am trecut printr-o extrauterina, am ramas fara salpinga dreapta si fara 1/3 din ovarul stang. Primavara trecuta am facut toate analizele: progesteron ok, histerosalpingografie ok, eco mamara ok, papanicolau ok, ovar micropolichistic. Voi credeti ca am vreo sansa??? Imi doresc mai mult decat viata mea un bebe sau doi, cum o vrea Dumnezeu, sotul meu la fel si daca dorinta lui a fost confortabila la inceput, acum ma sperie, daca esuez???
Va pup, Anamadalina
PS: multumesc din suflet Tabithei, lui ingeras26a si lui rami 73 pentru raspunsurile lor in celalalt post.
Aceeasi

Maduta

Mergi la inceput

Anamadalina Bun venit si sa vina cat mai curand!
Disperarea nu face casa buna cu viitoarele (chestii de stres) asa ca te rog fii cat se poate de relaxata, optimista, increzatoare si indragostita!
Nu scrii nimic de spermograma sotului. E foarte importanta. Iar restul analizelor hormonale (in afara de progesteron) le-ai facut? Monitorizari ecografice ai facut? Ovulatia ai verificat daca are loc (teste, temperatura bazala....)?
Tratamentul Liviei l-au facut de-a lungul timpului multe fete si unele au reusit sa-si rezolve problemele. Ai nevoie de multa incredere in tratamentul pe care il faci si perseverenta. Poti intreba orice.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Scumpele, m-am alaturat si eu voua de doua saptamani.
Iau asa: Mastodynon, Tincturi de Mladite de zmeur, Branca Ursului, marar, napraznic ceai si capsule, cretisoara ceai, Kamayani, Shecure, elixir din flori de soc (ultimul de diseara).
Sper, ca si voi, sa-mi rezolv problemele inca nedescoperite si sa raman insarcinata. Am mai facut si Polidin (doza dubla) in zilele 2-6CM.
Anamadalina, cu multa placere, sa ne ajute Dzeu!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, stie cineva sa-mi spuna, ceaiul de napraznic din ce zi a ciclului se ia? Voi cum il luati?

poze

Mergi la inceput