Nunta in Iasi (9)
Raspunsuri - Pagina 20
SunSmile spune:
Neatzaaa,
Trezirea somnoroaselor! Ce faceti voi? Cum stati cu pregatirile pt sarbatori?
Noi aseara am impodobit bradutzul ca sa ne bucuram de el, pt ca pe 24 plecam la ai mei si ne intoarcem dupa Craciun.
In rest..liniste, pace si succes fetelor in finala! Mi-au adus zambetul pe buze!
Va pup si duminica placuta la doamne, domnisoare si...bebitz!
Darria spune:
Buna dimineata fetelor.
Buna dimineata SunSmile
Ai fost harnicuta de dimineata
Noi suntem mai lenesi, nici macar nu am luat bradutul dar sa-l mai impodobim, de fiecare data il facem pe 23 sau 24. Eu alt bradut astept cu nerabdare sa-l impodobesc: cel de anul urmator sau din cei care vor veni, pt. ca asa ce sa faci cu doi mosnegi?
Inca nu am inceput pregatirile pt. sarbatori, urmeaza saptam. asta.
Da, si eu cred ca vor fi invingatoare fetele astazi, ar fi asa de frumos: "hai acusi, acusi, acusi, ca-i invingem si pe rusi" - acum se potriveste
Duminica placuta si voua
Duminica placuta fetelor
la purtator
noi
SunSmile spune:
Neatza,
Io vaz ca-s desteptatorul vostru! O sa incep sa cucurigesc pe aici, poate va faceti mai harnicutze la scris!
Darria...nu sunteti mosnegi, bhey! Te bat daca mai zici asa...pe umar!
Noi avem bradut impodobit...ditamai bradoiul, frumos si luminos! Cadouri inca nu am luat. Saptamana asta le rezolvam. Iar marti seara vine si gogoshica mica acasa! Adica...sufletelu mic si blanos!
Nusha tu pe unde umbli? Ralu, Lili, Oanele, Mexxa, Cristina...toate...haideti la condicutza! Ca acush trece anul si vine anul vostru, al miresicilor 2006!
O saptamana frumoasa si fructuoasa va doresc!
Pupici
Darria spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Noi avem bradut impodobit...ditamai bradoiul, frumos si luminos!
Iar marti seara vine si gogoshica mica acasa! Adica...sufletelu mic si blanos!
bradut frumos - globuri - instalatie - gogosica => frumoasa combintie si interesanta pt. urecheat Sunt tare curioasa ce o sa faca cu el.
A mea l-a inspectat(cand era pui) de n ori(nu a tras de el desi dorea) pana s-a obisnui cu el. Acum e mai romantica: miroase bradutul(ca-i place) iar pe strada florile.
Sa fie sanatos gogosica si sa va ia mai usurel cu poznele pt. inceput O sa vezi ca iti rupe inima cand plange dupa mamica si fratiorii/surioarele lui in prima zi.
la purtator
noi
ralnied1 spune:
'Neata si de la mine! 'Neata, Darria! 'Neata, Sun Smile! Si 'neata tuturor!!!
Nu m-am trezit acum, nu va speriati! Dar acum am prins loc la calculator...
Eu, ce sa va zic??? Mai am de muncit vreo 3 zile si apoi, de joi pana luni inclusiv, voi avea liber. La fel si de Revelion...
Nasol e ca aseara am fost in Metro si am vazut un iepure mare, mare, mare, de plus...M-am indragostit de el! Si am intrat intr-o pasa tare proasa. Adica sunt f trista...
Mi-au dat lacrimile si acolo. Si apoi am tras un plans acasa, de nu mai stia iubi ce sa imi faca. Am zis ca eu pe ala il vreau de la Mosu'. Dar e asa de scump!!! Si stiu ca nu il voi primi! Si mi-e asa de ciuda! Mi se rupe inima de durere! Sa nu radeti de mine, ca nu am innebunit! Dar zau ca sufar!!! Si am mai vazut niste beteala asa frumoasa! Si globuri si... de toate! Am stat in partea aia din Metro cred ca aproape o ora. Nu am luat nimic, pt ca erau destul de scumpe pt noi... Nu stiu pentru ce mi-a trebuit sa ma duc in Metro!!!
Nu mai zic ca am fost (in fuga, pt ca era f aglomerat!) si la Targul de Cadouri de la Palat. Si am vazut niste lucruri fainute! Si acolo mi-a ramas o particica din inimioara!!! Si nu mai am chef de nimic!!!
Sper sa nu ma prinda Anul Nou tot asa, ca e de rau dupa aceea!!!
Nu stiu ce sa va mai zic! Doar ca sutn trista, ma repet!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
CryssUK spune:
Buna dimineata fetelor!
Sunshine, sa stii ca ti se potriveste numele virtual...vad ca iti faci datoria de rasarit de soare si dai trezirea dis de dimineata.
Ce frumosss e ca o sa ai un ghemotoc mic de blanita , vreau si eu :((
:(( :((
Ralnied1,nu mai fi trista,ca mai ai si alte prietene de suferinta , printre care ma numar si eu.
Nu sunt materialista,dar si pe mine ma indispune cand vad ceva frumos si nu pot (sau nu ar tb) sa mi-l iau.Asa am facut cu o rochita de seara sapt trecuta....care era superba dar si scumputa si am mers vreo 3 zile prin magazinul ala ,doar asa sa o vad si sambata m-am enervat si mi-am luat-o,dar e prima data cand imi cumpar o rochita de seara de cand sunt in UK.
Dupa ce am luat-o m-a apucat jalea ca am dat banii pe ea si ca putea sa ii dau tatalui meu banii aia.Oricum trebuia sa mi-o iau ca nu aveam nici o rochie calumea sa merg la revelion, insa asa ma apuca vinovatia cateodataaa...offf
Intreaba-te si tu cum e mai bine: cu iepuroiul de plus acasa si trista ca ai cheltuit banii, sau cu el frumos in raft la magazin si cu banutii in buzunar?
Oricum bucura-te ca ai putut sa il vezi si sa il mangaii si acolo in magazin si roaga-l pe sot sa iti ia un urecheat mai mic, dar tot asa frumos...ca doar nu marimea conteaza ;)
Imi inchipui ce o sa fie pe capul sotului cand o sa mai aiba vreo 2 copii si toti 3 o sa plangeti dupa cate un urecheat :))
Uite o si un ca sa iti treacaaaa
O zi frumoasa tuturor!
Cristina
ralnied1 spune:
Chryss, m-am mai linistit un pic, dar sa stii ca tot acolo mi-a ramas gandul... Sa-ti zic ceva: normal ca e mai bine cu banii in buzunar, dar e nasol ca nu stau nici acolo. Oricum ii dau pe tot felul de lucruri...
Referitor la bebei, sa stii ca aseara, iubi mi-a spus ca il apuca groaza cand se gandeste ce va fi. Este sigur ca ne vom bate intre noi pt plusuri, adica eu cu bebe. Ca eu sunt in stare sa iau copilului jucariile...
Momentan am acasa la mama vreo 25 de bucati--mami zice ca e zestrea mea! Eu sunt tare mandra de ele!!!
Si oricum, cred ca sotiorul imi va lua asa ceva de Craciun, ca prea tare l-am speriat aseara...
Dar ala era asa mare si frumos!!
E si maine o zi!
nushulica spune:
salutare fetelor!va salut scurt pe toateca sunt prinsa in multe chestii si ma grabesc am trecut doar sa semnez condicutza sa nu va faceti griji pentru mine(de parca isi facea cineva)
ralu vreau sa-ti zic ca atunci cand vei avea copilul sau copiii tai cu siguranta le vei da lor toate jucariile fara sa comentezi si cu drag suflet...eu la fel ziceam ca si tine si aveam in casa toata minunatiile si acum cand s-a nascut nepotica i le-am dat toate fara sa clipesc si pe deasupra am mai si navalit in metro de i-am mai luat si altele cantatoare cu melodii de nani...stii tuasa ca nu-ti fa griji ca o sa le dai sigur pe toate copilasilor tai
darria ai avut mare dreptate cu copilasul...deja mi-a mancat sufletul in sensul bun nepotica toata ziua ma duc pe la ea doar sa o tin un pic in brate chiar daca doarmeeste tare scumpica si saracul meu sotior deja se plange ca il neglijez ca il las singur si ma duc la nepotica fara sa mai am grija de el
ralnied1 spune:
Crezi tu, Nusha, ca voi face asa??? Eu stiu... Nu sunt asa sigura. Desi e posibil... Sau ii iau altele... Cu siguranta, bebe-ul meu va avea, mai devreme sau mai tarziu, un animalut de asta urias... Macar atunci imi voi implini si eu visul...
Pai daca tu il neglijezi pe Mihai de pe acum, iti dai seama cum va fi cand va veni bebelusul vostru??? Atunci chiar ca nu te mai vede in preajma lui, ci numai la copilas... Ar fi bine sa mai profite acum de prezenta ta, cat mai poate, ca nu se mai stie ce va fi mai tarziu...
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Buna seara,
Acum daca tot va dau deshteptarea...m-am gandit sa va salut si de "seara buna".
CryssUK multam. Astept mielu...Acum serios vorbin, imi place mie rasaritul, dar nickul meu e o traducere mai mult sau mai putin adecvata a vorbelor dragilor mei bunici. Ei imi spuneau "Soarele nostru zambitor". Huhhh..iar ma intristez...
Nusha..bhey, pai nu-i frumos sa-ti neglijezi sotul! Desi stiu cum e sa ai nepotei dulcici prin preajma. Dar vorba lui Ralu, daca acum faci asa, cand o sa aveti si voi BB nu te mai vede saracu'. Te pup, matusico!
Ralu...pai esti de-a mea! Si eu sunt innebunita dupa maimutzoii de plush. Am o armata...cu care o sa se joace blanosul mic. Poate sa le faca ce vrea el. E unul singur, ursuletul meu Doly, pe care il am de la 1 an, pe care nu o sa-l vada. Nici el nici BB nici nimeni. Doly e doar al meu...e toata copilaria mea. Ii cumpar hainutze...deci nu esti singura nebuna! Bafta si sa-ti aduca moshu un urechila imens!
Darriutza te pup! Si pe BB! Auzi, curioasa baba sunt....tu cum te simti? Adica nu te-am auzit plangandu-te de greturi, ameteli, kg in plus! Este totul ok? Ca in cazul asta esti o norocoasa, la cate mamici cu stari ciudate am vazut eu! Pupici la burtici!
Va pup fetelor, o seara buna...iar de dimineata vin cu desteptarea!