Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
adameasca spune:
salutare!
Boeru, o fi lenea de vina... 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
carmen77 spune:
quote:
Originally posted by boeru
Fetelor n-am ce sa citesc!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
SUBSCRIU!!!
Io astept sa se scoale printul ... e ora 9 dimineata si nu da semne ca ar dori sa se scoale ... l-am culcat aseara la 9 ... iar ma plictisesc ....
Sunt happy ca am terminat ieri cu primul semestru de scoala, am avut ultimul examen, de acu ... o luna de vacanta
. Altceva ... mai scriu daca imi vine ispiratia

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
boeru spune:
Carmen daca tot ai vacanta scrie si tu mai mult, nu ca n-ai scrie dar tare imi place sa te citesc!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
paula2003 spune:
Si noi am vazut pozele, sunt superbe. Am fi vrut sa-i luam si noi lui Alexa un costum de Mos dar am vazut ca sunt prea scumpe....

Paula
cu Paul 35+
siAlexandra 
ciuf spune:
Salutare, dragele
Ne-am intors din Las Vegas ieri seara. Totul a fost foarte frumos. Ceva de neimaginat. Nu poti crede ca orasul asta s-a ridicat in ultima suta de ani. Era desert curat. Iar acum e explozie de hoteluri cu cazinouri, care mai de care mai atragatoare, parca ar fi la concurenta. Peste tot vedeai numai afise cu fete goale, ca doar e orasul destrabalarii, al pacatului.
E minunat sa vezi o data, a doua oara nu m-as mai duce.
Nu am jucat in cazinou din lipsa de timp. Preferam sa vizitez decat sa pierd bani.
Am vizitat si cel mai mare baraj din lume (se pare ca chinezii vor construi unul mai mare) si cel mai mare canion de pe gogoloi.
Toata plimbarea noastra a fost plina de superlative.
Am reusit sa ne intalnim si cu prietenii nostri din Canada care au venit si ei in vacanta in Las Vegas. Am calcat si intr-un bar super misto, undeva pe terasa hotelului Rio de unde se vedea tot orasul. Nu pot sa descriu privelistea. Ceva de vis.
Ma amuzam ca tot vedeam perechi pupandu-se, lipiciosenii, si ma gandeam asa in sinea mea ce naiba or fi baut de erau asa de iubitori unii cu altii. Ce destrabalare am putut sa vad acolo nu mi-ar fi trecut prin cap.
Ne-am intors acasa obositi, iar acum pur si simplu zac de durere ca m-am despartit de ai mei. Sotul s-a dus sa-i duca la aeroport. Iar eu umblu prin casa ca musca fara cap si fac ce fac si ma tot impiedic de cate un lucru de-al lor si ma pufneste plansul. Stiu ca azi imi va fi cel mai greu. Maine deja voi fi obisnuita cu gandul ca au plecat si ca trebuie sa ma descurc singura.
Au fost impresionati de tot ce au vazut aici, adevarul este ca in astea 6 luni de sedere in USA am vizitat foarte multe locuri frumoase.
Fetelor, revin mai tarziu dupa ce citesc din urma ca am bagat de seama ca ati fost niste albinute.
Pup,
Ciuf si Luca
adameasca spune:
Ciuf, bine ati revenit acasa. Ia un
de la mine sa-ti treaca supararea. Te cred ca a fost bine cu ai tai aici si probabil ca or sa vina inapoi dupa ce nasti, nu? Ce face blondutzul cel frumos? Dar burtica?
Carmen, ia de mai posteaza pe aici daca tot esti in vacanta.
_
adameasca spune:
'neatza!
Pe unde sunteti?
Mai, io m-am hotarat: vreau zapadaaaaaaa!!!! Si nu vrea sa vina...
Luk e ok, baiat destul de cuminte, da' cu exceptii. Adica peste zi e super cumintel, seara cand ajungem noi acasa e zurliu. Are energie cat pentru 3 copii. Si ne toata noua nervii incet si sigur. ![]()
_
boeru spune:
Ciuf, mai povesteste-ne despre Las Vegas ca tare mi-a placea sa merg si eu acolo, dar vorba ta 1 data ca dup-aia te inveti prost!
Adameasca la fel si Raducu, imi spune bona (ca e acasa acum, e bolnavior)ca a fost foarte cuminte dar dup-aia nu sta 5 secunde. Mie mi-e si un pic rau ca sunt si eu racita cobza, dar n-am ce face...
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
adameasca spune:
Boeru, iar e bolnav Raducu?
_
julia23 spune:
Offffff,am inceput procesul de intarcare,treptat nu direct dar e f greu,urla toata ziua sa-i dau tzitzi,oftez,o pun sa faca ceva,ne jucam,dar tot isi aminteste si iar cere,si iar o mai pacalesc,nu mi-am imaginat ca o sa fie asa greu si pt ea si pt mine.
Azi i-am dat doar de 2 ori,o data la nany si inca o data ca ma inebunise,si-i mai dau o data la nany.
Maine sau sambata o sa o duc toata ziua la o prietena ca sa nu-i mai dau deloc,doar seara la culcare.
Incerc metoda asta pt ca sper ca este mai bine si pt mine este cea mai buna,sa scad lactatia treptat ca sa nu am prob cu pieptul.
Tot de azi tin si cura fortat,nu ca as avea doar 52 kg,dar mananc f putin si beau lichide cat sa-mi potolesc setea.
Peste cateva zile ca sa nu-i mai dau deloc o sa incerc cu ceai de pelin sau albastru de metil sa vedem ce iese.
Nu stiu de ce tot mai tuseste,cam de 2-3 ori pe zi dar are 1 luna de cand tot tuseste si nu stiu ce sa-i mai dau.
Ciuf,bine ai revenit!Ce face bebitza?
Ileana si eu vreau zapada mai mult pt July dar cred ca mai avem de asteptat pana apare si la noi,tu ai mai multe sanse sa ajunga inainte.
Boeru ce mai are Raducu acum?