Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Laura si Gina,bine ati venit!!

Noi am fost cateva zile la Gl pt sarbatorile Galatiului si a fost f frumos.
Ieri am fost in Cora si Carrefour si am lasat-o pe Julia sa-si aleaga ce-i place,si-a luat un bebe care canta si avea mai multe accesorii pt bucatarie,un carut ca doar tre sa-l plimbe pe bb,multe dulciuri ca doar mamy e inebunita dupa ele si un joc cu cuburi.
De la Gl i-am luat niste carticele de colorat,un balon mare si o pisicuta alba ca poate nu o mai chinuie pe a noastra.
Acum sa vedem ce ne ia si taty cadou ca maine e si ziua mea de nume dar niciodata nu mi-a placut numele asta-Nicoleta.

Am pus si noi poze in album,sunt si poze mai vechi de cand aveam gradina frumoasa

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor....n-am mai scris demult pe-aici.V-am tot citit..dar lenea asta ma omoara.Multumim pentru urarile de Sf. Andrei...Am sarbatorit si noi acasa...nu prea multe bunatati, ca tinem si noi postul.Andrea e o rasfatata mica, parca ma mai linistesc cand citesc si vad ca e un sindrom comun si la ceilalti copilasi.Se cocoata peste tot..nu ne mai cere ca pana acum ajutorul, isi rezolva singura problemele....isi trage scaunul peste tot si se urca pe dulapuri.Imi e si frica sa nu cada vreodata cand nu sunt pe faza...A fost si ea putin bolnavioara, a avut un debut de bronsita..a luat 5 zile sirop cu antibiotic, dar cum nu suporta niciun alt lichid inafara de lapte si apa vomita imediat.Aveam emotii ca nu ii va trece , dar la ultimul control doctorul mi-a zis ca e bine.Mai tuseste cate putin, nasucul mai infundat...dar si la gradinita toti copiii sunt cu mucii la nas...asa ca nu stiu cum va fi.Planuit si noi o vacanta asa mai lunga in Florida...acolo unde e cald si bine...Elena...venimmmmmmmmmmmmm..Nu stim daca inainte de sarbatori sau dupa...dar, venim.De-abia astept sa vad ce vor face copilasii anul asta...ca anul trecut, l-a speriat Andrea rau pe Alvaro...
Am uitat sa felicit toti copilasii care au implinit 2 anisori....."La multi ani!"............
Acum merg sa o aduc pe Andrea de la gradinita...va pupam si sper sa scriu si eu mai des...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mai Mariana ... iar migrati spre tarile calde? ... zau ca te invidiez ... ca iarna de abia a inceput.

Alexandra, ce mai face Isabel? Ati fost la pediatru cu ea? Uite .. ca sa te linistesc, acuma se fac 4 ore pe ceas de cand doarme Matei (asta e somnul de dupa amiaza) ... deci nu esti singura. E drept ca la Matei astea sunt exceptii, in general doarme 2-3 ore ... dar cam o data pe saptamana imi doarme si 4 ore dupa amiaza + 12 ore noaptea.

Si eu ma invart prin casa ... asteptand sa se scoale printul , ma plictisesc fara el ...

Voi le puneti copilasilor de Mos Nicolae cadouri in cizmulite? Intreb pentru ca al meu sot a decretat ca e prea mic si nu intelege ... da io tot am iesit si am luat niste oua Kinder si cateva alte asemenea "treats" , parca vad ce o sa imi auda urechile ... dar Matei vede chestii din astea ... de 2-3 ori pe an, asa ca zic eu ca maine o sa fie o exceptie . De Mos Craciun cum faceti? Se imbraca un membru al familiei in Mos? Oare nu il va recunoaste pe Florin daca il imbrac pe el in Mos?

Haideti ca m-am intins ... mai scrieti si voi ...

la mamici si copilasi.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

P.S : Am pus poze noi in ultimul album ... la ultima adresa .. in albumul Un Mic Mos Craciun ... va invit sa le vizionati

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui, Niculute si Nicusori, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi voiosi!

La multi ani pentru scumpa mea Maia Nicole!

Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

La multi ani Nicoleta si Nicolae....de la cel mai mic pana la cel mai mare. Desi e o situatie.....incordata....tot gasesc eu motive sa ma laud cu minunea mea. Nu mi-a venit sa cred ieri.
Am fost la analize. Ma asez eu cu ea in brate pe un scaun de analize(cocotata toata), Isabel la mine in brate.
Vin 2 tanti super dragute, mataite toate...asa pe gustul Isabelitei.
Cam 20 de min i-au verificat manutele si venele...care nu se vedeau deloc.
Aduc si acul cu tot ce mai era atasat de el , inteapa copilul, iau sangele....la un moment dat tanti care tinea manuta fixa....misca manuta din greseala...iese acul (doar din vena nu de tot afara), il baga in ven la loc (motiv pt care s-a spart putin vena si e vanat acum)....scoate tot.....
Iar ISABEL in tot acest timp a stat nemiscata, cu manuta intinsa si se uita la ele si radea la mine....si le povestea de gradi....mai pe limba ei mai pe lb noastra.
Dupa, i-a luat si din degetel...si statea cu degetul intins si cand a iesit sangele eu "vaiiiii mami ce frumos" (imbecil de-a dreptul...da' na sa zic si eu ceva ), la care isabel "daaaa, umosss".
A facut si un exudat ca are mucusori....a deschis gurita mai bine decat un adult.
Mai sa lesine toti de acolo. Un dr o pupacea si zicea ca sigur se face doctorita.
Eu eram asa de incantata, ma dusesem pregatita pt un super show....ca orice parinte.
Una peste alta, mi se pare sincer cam ciudat.
Nici la vaccine nu plange, dar ma gandeam ca dureaza putin...nici nu-si da seama.
Dar ieri a stat cu manuta intinsa si cu acul ala acolo (plus incidentul cu vena) destul de mult...cred ca a durat totul 15min.
Parca nu simte durerea. De frica...nici nu se discuta. Parca era la ea acasa, topaia, radea si se veselea cu toata lumea. Ciudat, nu ?
Rezultetele le avem maine, dar dupa ce a terminat cu tratamentul ala...e mai bine. Adica doarme 4 ore dar e normal.
Saptamana trecuta adormea pe strada in picioare.
Dar acum e bine.Vine mosul....adica a venit dar ea inca doarme...am pus poze pe pg 2 si 3 cu ce i-a adus. papusica aia mai mult e pt mine. Ei nu prea-i plac papusile cu par...ii plac bebe.
Dar mie imi place, in poza nu se vede....dar e tare frumusica.carmen....noi si inainte de bb ne puneam cadouri in ghete la usa.
Eu sunt indragostita de tot ce inseamna sarbatori de iarna, ma apuca o nostalgie cand imi amintesc de cum erau sarbatorile cand era mica. Aveam tot felul de obiceiuri... pe care le respectam cu totii in fiecare an.
Luasem si noi pt ea o punguta frumos facuta cu bunatati....dar nu o mai gasesc. Am cautat-o pana mi-a venit rau....o lasam pt Craciun...sau iepuras (depinde cand apare )
Sympa chiar ma gandeam la voi si la Elena.
Pupicei de la noi.
Valeria ce faceti ? Unde disparusi asa ? Vine Mosul ? Parca vad la anul poze de la voi cu cadourile de la Mos....si doi blondolini cu masinute si papusele.
Cum sunteti ?Ma duc sa-mi fac si eu o cafea.
De cateva zile tot caut pe net cadou pt ziua ei. Am gasit....cam multe. Asa ca poate o sa va arat si voua sa dati un sfat.
Si daca vreti, puteti sa intrati la victoria secret.....tocmai caut un cadou pt mine de la Mos Craciun
Uf,uf,uf...umosssss, umosssss (cum zice duduia mea)va pupam tare pe toti, sa povestiti cum a fost cu mosulica azi.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna dragelor!

Mai, tot citesc de vreo 3 zile, dar acum trebuie musai sa scriu. Pai nu va e voua rusine sa va tot plangeti ca va dorm copiii 3-4 ore ziua si 12 ore noaptea? Hai sa facem un schimb, sa vi-l dau pe Markus 2 saptamani, care doarme ziua 1 ora (de la 16 la 17, sau de la 17 la 18!!!), seara se culca la 23.30-24.00, iar dimineata se trezeste la 9.00-10.00. No, ce ziceti? Voi sunteti culmea!

In alta ordine de idei, bun venit fetelor noi!

Noi am fost we trecut la Tg. Mures la Metro si Selgros, asa ca Markus a primit in avans cadouri frumoase de Mos Nicolae si Mos Craciun. Adica: o pereche de cizmulite imblanite rosii, superbe, un puzzle din 12 piese, usor, ca pt. copii asa mici, o "gradina zoologica" cu 10 animale, in dreptul fiecaruia este un buton, pe care daca apesi face ca animalul respectiv si zice in engleza "This is a dog." etc. etc. Asta ca ma tot acuza lumea ca profa de engleza fiind, sa-mi fie rusine ca nu vb. cu copilul in engleza
Asa.... pe urma, un fel de lanterna, la al carei capat se introduc niste diapozitive, si lumineaza pe perete foarte dragut, are imagini cu masini, avioane, chestii de baieti
Pe urma, un fel de catel cu butoane cu numerele, sa le invatam si noi odata, ca pentru noi, deocamdata nu exista decat numerele "nunu" (1), si "dooooi" (2).
Ah, si sa nu uit! Pentru fetita mamii harnica, care toata ziua ar calca, aspira, sterge praful etc., i-am luat un fier de calcat de jucarie, frumos colorat, care scoate aburi daca-i pui apa si mai si canta nu stiu cate melodii.
No asa! Cam atat. Acuma sa vedem cum le impartim pt. celi doi Mosi.
Ca de ziua lui vrem sa-i luam altceva, mult mai frumos! Dar nu stiu inca ce!

Gata, ca m-am intins. Ma duc in oras sa-i comand tort copilului de ziua lui. Asta pe langa cel pe care il voi incerca eu in avanpremiera Sa vedem ce iese.....

V-am pupat!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

LA MULTI ANI PENTRU CEI SARBATORITI AZI!!!

ati fost cuminti? ce v-a adus mosulica?

noua... ne-a dat...$$$, cica nu se pricepe la cumparaturi... si e si plecat departe

da las' ca vine mos Craciun, poate sta si cu noi

sarbatori frumoase, de pe-acum!!!

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

LA MULTI ANI!
de Mos Niculae la toata lumea!
Sa ne traiasca bubulinutzele dragutze, sa fim sanatosi si fericiti (ca asa daca tragi linie cam suntem!)sa ne bucuram de copii. Eu ma emotionez foarte tare cu ocazia sarbatorilor de iarna si asa de bine ma simt ca am o familie, un copil frumos si destept (ca de cuminte nu poate fi vorba!) un sot bun si armonie in casa. Zic ca nimic nu se compara cu sentimentul asta care ma umple de caldura.
Va pup! Scuzati daca am deraiat putin.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Fetelor n-am ce sa citesc!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput