Fetele din Japonia cele mai gatiti sotilor vostri?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Rinosukeam sa-ti scriu o reteta cu tofu:Ingred.tofu,ciuperci[shimeji],unt,katakuriko,shioyu,mirin,sake. Mod de prep.[sos]ciupercile se calesc in unt ,apoi s-e pune putina apa,katakuriko,shioyu,mirin,sake se fierb putin mestecand continu.Buc. de tofu s-e scurge de apa f.f. bine,apoi se taie in 3 feli,se calesti putin in tigaie fara ulei apoi l-e pui pe farfurie si pui deasupra lor sosul de mai sus,iar la final presari deasupra putina ceapa verde tocata marunt.Pofta buna Hanako 2004cum prajesti korokele, ca eu de fiecare data cand prajeam koroke m-i se imprastia prin toata tigaia , si nu-mi iesea absolut nimic Hellp me please!! Fetelor eu azi fac "nira lebar si teba yaki",aripilor de pui se da sare si piper,si se frig la gratar,merg f. bine la un pahar de Beer, iar despre nira lebar cred ca stiti tote cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

-MADI-REN nustiu cum faci tu korokele insa la mine mia esit intodeauna
eu dupa ce fac compozitia o las putin timp la rece si se mai strange apoi pun in cam 500gr ulei la incins cam 190c si apoi pun korokele si se rumenesc imediat nau timp sa se imprastie
poate nu lasi uleiul prea mult la incins?
pui ou in compozitie?
daca nu pui ou nare cum sa se lege.

hai spor la gatit

http://community.webshots.com/user/emilyohashi100]poze[/url] poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Cum se face bre' nira lebar???????Tocmai intrasem aici sa va intreb cum prepar niste ficat,pt ca am in frigider si sa nu-l arunc iar...si iote ce vad.... nira lebar...Astept sa ma luminati si pe mine...eu sint taare aho in "gatitul de la zero" ,poate iau si eu niste lectii de pe la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

CE mai faceti?Eu binisor cred....bunicul meu nu se simte tocmai bine si o sa mergem in Ro in febroarie cred....pt ca mie teama ca nu v-a mai rezista pana in vara cand vroiam sa merg.
De mancare zilele astea am facut tonkatsu cu cartofi prjiri,kroke.Azi fac omrise.si eu vreau reteta de nira lebar...



poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Unde-i retetaaaaaaaaaaa??????Bre' se strica bunatete de lebar............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

eu nu o stiu
-RIARA pacat dar eu chiar nu stiu reteta
FETELORRRRR DA=TI O MANA DE AJUTOR LUI RIARA

http:/pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/my-photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Buna fetele
Devylla imi pare rau de bunicul tau,ii doresc multa sanatate si sa-l mai tina D-zeu in viata stiu ce simiti si bunica mea nu prea se simte bine dar noi anul aceesta nu mai plecam in Romania am fost in fiecare an de 4 ani de zile.
Voi ce gatiti din avocado?
Lui Yulia ii place mult si ii dau cu syoiu stiu ca se mai face salate dar nu am facut pana acum.
Hai sa va dau o reteta de koroke.
SATSUMAIMO NO KOROKE
satsumaimo 400g, sunca 2buc, porumb fiert 50g,ao nori 2 lingurite, 1 ou, faina si panko.
MOD DE PREPARARE
Se fierb cartofi dupa ce au fiert se piseaza (ca la pireu) apoi se pune sunca taiata bucatele si porumbul fiert (scurs de apa).Se ia din compozitie si se formeaza koroke.se da prin faina, ou si panko.
aa si panko se amesteca cu ao nori pofta buna.

Fetele voi faceti OBENTO la soti?
pa pa va las ca ma cam doare capul am racit toti trei uuuffff pa

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Hanako2004 si eu pun ou in comp., dar problema era ca,eu nu puneam comp. la rece si nici uleiul nu il lasam la incins, acum mi-am dat seama unde greseam,iti multumesc mult pt. ajutor. RIARAimi cer scuze, ca eu ieri dupa ce am scris aici am inchis calc.si m-am culcat imediat pt. ca de azi sotul meu a inceput serviciul iar dimineata trebuie sa fiu in picioare la 6:00[pt. obento] Reteta "Nira lebar" ingred.:ficat de porc 200gr.,nira 2 buchete,moiashi o punga,shioyu cam 100cc,sare,piper si 4 picaturi de rayu[ulei de susan iute]. Mod de prep.:se prajeste ficatul in putin ulei apoi se pune nira[taiata in buc. potrivite],apoi moiashi,shioyu,sare, piper si rayu,se lasa la prajit cam 5 min.amestecand din cand in cand Pofta buna! Devylla imi pare f. rau pt. bunicul tau .Iti urez Drum bun.Eu la bunica mea nu am putut merge in Rom.si mi-a parut f.f. rau si am plans f.mult cateva zile la rand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

am uitat off cu reteta de koroke ( si se prajeste in ulei la 180C) suimasenn

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

koroke sunt de foarte multe feluri si ce-a care a spuso si DOLPHIN9913
se face si din yasai sau cu carne tocata,cu cascaval sau cu kani
cine vrea retetele sa-mi spuna si le voi scrie pe toate

http:/pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/my-photos

Mergi la inceput