Cluj rulz! (23)
Raspunsuri - Pagina 14
steaua spune:
Mariana, amu scriu si io la ora asta f tarzie cand cre ca tat lumea doarme, numa io ma dau pe net. Sa stii ca in Hasdeu e un salon unde se face masaj anticelulitic cu 100 000 sedinta de 1 ora. Sa ceri detalii maine cand ne onorati cu prezenta.
Io nu prea scriu ca intru pe net tot la ore dinastea si mi-e lene. In plus, voi toate va cunoasteti si hop... ma bag si io ca musca in zama. Bebel e mic, nu are cum sa se joace cu bebeii vostrii, asa ca....
Amu ca tot am scris, ceva ce am tot vrut sa-i spun Florinei:nu stiu ce mai face surioara ta (sper ca bine), dar exista in Baia Mare o clinica Psoremis. Daca vrei delatii, scrie- mi.Va pusi!
corina
codruta_grg spune:
Mariana, unde e baby landul?
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Va anunt cu bucurie ca mi s-a reparat internetul, astazi recuperez cu mesajele si lucrurile ramase balta si de-acum incolo voi fi mai activa.
Mariana nu m-am apucat inca de nimic, am zis ca ar fi de bun simt sa ma sfatuiesc si cu ginecologul, nu numai cu homeopatul si cu iubitul meu, asa ca mi-am facut programare pe 4 ianuarie, am lista cu analizele necesare si sunt in cautare de informatii despre preturi. Trebuie sa fac cercetarea asta inainte ca am de platit rate la credit, asigurare CASCO, asigurare de viata, cadouri de Craciun samd.
Pe voi sunt usor invidioasa ca va intalniti la clubul vesel, pe Roxana aproape ca o "urasc" pentru ca se poate duce la film de la 23.00.
S-aveti o duminica tihnita, eu azi ma duc la Ambient daca reusesc sa zanul (si cred ca reusesc!) da' pana atunci am de terminat un raport de evaluare pana maine daca vreau sa mai castig niste banuti bunisori anul asta, deci Cristiana suntem pe baricade amandoua si-ti urez SPOR!
roxana1974 spune:
Buna Dimineata fetele mele. Vai ce harnice ati fost! Mmm ma pregatesc sa va scriu un mesaj lung :)
Country girl, sa vii mai des pe topic! Da-ne si datele fetitei tale sa te punem pe listuta noastra si cu link la pozele ei. Ti-am vazut pozele, papusa ta e o dulceata, e foarte frumoasa :)) Trebuie sa-ti spun ca esti o baftoasa daca "zmeoaica" ta se linisteste cand aude clampanitul tastelor. Serbanica al meu si nu numai (aici sunt fete greu incercate ) se crizeaza cand ma vede ca ma apropii de PC si daca scriu si nu-i dau atentzie ii mare bai! Cat despre fuga orelor si datu' cu cutzitu-n kiatra, welcome to the club :)). Am o veste proasta pentru tine, de acum incolo nimic nu va mai fi la fel, daca unele greutati se atenueaza, apar altele in loc deci ritmul tau de viata va fi altul. Cateodata si eu ma mir de mine cum de reusesc sa fac atate chestii intr-o singura zi, cu tot cu "talharica" misunand pe la picioarele mele...
Mariana, superfain ca exista un rigips mai rezistent, imi ofera un oarecare comfort. Totusi, sper sa am vecini buni care sa nu ma inunde.
Si soro, daca ai avut asa chef de iesit, ce n-ai dat si tu un semn, poate poate iesea ceva si cand te mai apuca, nu ezita, iesi si singura, acum...nu in club, dar macar la o plimbarica, sau un mic shopping in Sora..orice...io cand nu am bani si simt nevoia rau de un shopping, imi iau cate o pereche de sosete bestiale, de-alea cu desene animate...mor dupa ele...sau o cutie de pad-uri demachiante colorate...ceva sa simt si eu ca am cumparat! A..era sa uit, pretul electrostimularii si al masajului e foarte bun iar de Hety parca am mai auzit. Succes!!!
Cristiana, ma bucur ca te-ai hotarat cu Chios. Sincer, ma doare sufletul, asa as veni! Totusi, anul ata va fi de sacrificiu, voi face Rev-ul acasa la mine, cu prieteni. Nu mai am nici un ban de cheltuit, am luat si noi Vineri creditul pt apt. si stiu ce zici cu stressul legat de plata retelor. In plus numai inscrierea ipotecii ne-a costat 10 mil, alte 5 le-am dat la avocat, altele 2 pe asigurare si inca intabulare la apt nu am facut, ne mai asteptam si acolo la vreo 50-60 de mil..bani pe care nu-i avem, dar pana in primavara mai e. Nasol e ca deja suntem cu cardurile de credit goale...deci salariile ne sunt planificate...
Imi place cum suna activitatea ta la job, imi doresc si eu un job cu provocari si sanse de promovare, cu deplasari si training-uri...din pacate nu am asa ceva si nici curajul sa incerc ceva pe cont propriu, dar cine stie, poate imi va veni o idee...de fapt o idee am eu, insa am nevoie de sprijin, financiar si in plus de un partener cu care sa ma consult si sa facem afacerea impreuna...asta e...
Vreau sa vin si eu in Seven, am tot auzit de el si nu am fost niciodata, asadar sunt pe lista, da? Fara sotz of course, el va sta cu Serban!
Simona, hi hi esti asa de figura :), sa stii ca daca nu eram asa e mare fan HP nu ieseam eu la ora 23 la film..eu la ora 22 cad franta si adorm aproape instant...sunt rea de somn. Totusi Vineri am avut o zi naspa, am si plans de necaz si de dezamagire, of course din cauza job-ului, nu ma pot resemna. La 40 de ani poate o sa plang ca m-am resemnat, cine stie.
Sa stii ca ma bucur ca mergi la homeopat. Eu nu-l stiam pe perioada sarcinii si cand am mes la el mi-a spus ca exista remedii sa nu-ti fie rau in sarcina, am colege care merg la el si vai cat le-a ajutat in perioada aceea...Iti tin pumnii sa-ti iasa analizele perfecte si sa ramai gravida repede. Sa te vedem aici cu burtica si sa-ti dam sfaturi :))
Hii m-a luat o ameteala...revin...
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
roxana1974 spune:
.. am revenit! Cred ca era de la faptul ca nu am mancat inca...acum am luat o smochina si imediat fug sa-mi fierb vreo 4 cremvushti . Termin ce am de zis acum si vrem sa mergem pana la Ambient sa ne delectam cu chestiile de acolo. Pe talharica il predam mamei mele sa-l hraneasca ea si sa-l culce de amiaza!
Florina, vreau sa stiu si eu de unde iei fotoliu din acela si cat costa? Tare ma tenteaza pentru Serbanica, de Mos Craciun...Btw, pe unde umblati si di ce vii mai nou asa de rar pe forum ??? Ori te-ai suparat? Ce mai face Elise?
Stanca, ai dat de cutiutza de bijuterii? Daca da, iti place?
Miha, sper ca mai intri pe aici si ne citesti. Inainte sa apuc sa te sun sa pove, iti zic aici ca am fost la Razvan si copiii s-au jucat atat de fain, au fost cuminti si ne-am distrat de minune cum Razvan ii dadea lui Serban toate jucariile pe care Tziky le cerea si Razvan ii explica fiecare masinuta ce marca are...am ras de ne-am prapadit cu Moni. Vorbeau astia mici o chineza de nemaipomenit si se intelegeau perfect! Va si astept sa ne vedem.
Bebelushelor, dans! Va las aici deocamdata si revin mai spre seara cu detalii de la Ambient!
Roxa-boxa
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
codruta_grg spune:
Unde este magazinul Baby Land? II ala din Marasticare s-a deschis acuma????
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
baby-boom spune:
'neata!!!!
...Roxana, cum moncherie sa fiu ciufuta??????
...are si omu un pui de depresiune pe teme diverse si repde credeti ca i s-o pus mushtaru'!!!!!.....is obo, n-am iesit de un car de ani nicaieri...nici macar la cumparat sosete sau alte nimikuri....apropos de asta, sper sa ne prinda odata impreuna lipsa de bani da' chefu' de shopping, ca vaz ca avem aceleasi obiceiuri....bine ca ma mai anima omu' meu si gaska asta mik.... pt. ei
Simona, mi-o fo' dor de tine! Io te invit cu placere la noi miercuri, sa vezi cum se face, c-o sa ai nevoie in viitor
Codruta, magazinu' baby's land e pe strada david francisc...asta-i aia care merge de la cinema republica inspre sora, pe stanga, intr-un gang....vezi afara geamul si pancarta!!!!...e asa pe la mijlocul strazii....au marfa din ungaria, si e mai calitativa ca astea romanesti de pe piata, pe care personal oricum nu le cumpar, ca m-am ars cu niste cadouri de-ale Elisei cand am iesit din maternitate!
Steaua, da-mi detalii, pliiiz......acum 3 zile iar a inceput o eruptie....iar trebuie sa mearga la medic!
Fetelor (Stanca si Roxana) io am vazut fotoliu, da' la cineva in Savona...io intrebam poate ati zarit si voi aici...oricum care vede prima da de veste, k?????
Fug si io sa mananc miku dejun....Elise s-a culcat asta noapte la 12 si 5 si s-a trezit la 12: 30....si io am lenevit in pat pana s-o trezit mika....
Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
country girl spune:
Dragelor, buna dimineata la amiaza!
Roxana, raspund incurajarilor voastre si incerc sa intru mai des pe forum, dar trebuie sa-mi reorganizez timpul, pen'ca dis de dimineata si seara tarziu cand am eu o clipa de ragaz, nu prea e miscare pe forum.
Mariana, abia asteptam sa zici ceva de incuscreala! Ca asa-i frumos, sa faca baiatul primul pas, desi "zmeoaica" mea banuiesc ca n-o sa se impiedice de asemenea "detalii" in viitor.
Iti dai seama ca prefer un ardelean-clujean ca ginere, iar de Simon m-am indragostit eu la prima vedere.
Ce sa va spun eu? Fiind singuri-singurei asa departe incercam sa o scoatem singurei la capat. Eu m-am autoincurajat ca primele trei luni sunt mai grele si am decis ca de saptamana viitoare incercam sa implementam o noua organizare in care sa ne ocupam cu randul de Ilinca, unul dimineata si altul dupa amiaza, ca altfel nu mai apuc sa fac si eu operatiuni absolut elementare si decente cum sunt coafatul, manicura si epilatul Mai ales ca de la sfarsitul lui ianuarie reiau lucrul si pana acum n-am gasit nici loc la cresa si nici bona, asa ca Ilinca va ramane diminetile exclusiv in grija lui tati. Am noroc ca tati lucreaza o singura zi pe saptamana, dar atunci e plecat de dimineata pana seara la Amsterdam.
Ilinca s-a nascut pe 10 septembrie 2005, in "localitatea Bruxelles, judetul Belgia", dupa cum scrie in certificatul de nastere eliberat de Ambasada Romaniei! Acum avem 12 saptamani, 62 de cm si cred ca ne apropiem de 6 kg. Nu stiu precis, fiindca de cantarit o cantarim doar o data pe luna cand facem vizita pediatrului.
Mi-am dorit-o foarte mult, de fapt medicii din Romania imi spusesera ca nu pot avea copii decat probabil in urma unui tratament indelungat, dar surpriza imediat ce m-am mutat la Bxl am ramas insarcinata. Mai in gluma, mai in serios, noi am pus conceptia pe seama plicticosheniei din orasul asta, astfel ca in timpul liber in afara de si nu prea ai ce sa faci. Ghiciti noi ce am ales?
poze
country girl spune:
Revin cu alte informatii:
Sper sa reusesc intr-o zi sa pun pe forum povestea nasterii Ilincai. De fapt pentru mine toata sarcina si pe urma nasterea au fost usoare si foarte frumoase. Sunt un caz fericit! M-am simtit nemaipomenit de bine, nu am avut nici cea mai mica problema si Ilinca s-a nascut exact la termen si repede (cam 5 ore). De altfel se vede, fiindca e un copil foarte vesel, activ si cooperant. Dar e plina de energie, de-asta i-am spus "zmeoaica".
Completare: ii place muzica foarte mult, probabil unde a fost conceputa pe fundalul emisiunii Star Academie de lansare a tinerelor talente muzicale franceze.
poze