Cluj rulz! (23)
Raspunsuri - Pagina 13
asi spune:
Florina buna ideea cu fotoliul daca vede cineva sa zica ca si eu as fi interesata de asa un cadou pentru Razvan.
Roxana iti doresc succes la colorare.Eu mi-am fcaut un blond mai inchis putin dar foarte natural si exact asa cum l-am dorit.
mariana tache spune:
scumpelor!
Roxana, daca va inunda si aveti dulapuri de rigips, categoric ca se strica. Dar ar mai fi o varianta: este un fel de rigips verde, care zic ei ca e rezistent la apa (si ala se strica, dar nu chiar asa; avem la firma si stiu cum e); e mai scump, dar eu zic ca merita, daca tot v-ati gandit la dulapuri din rigips (is faine dulapurile astea!). Ma bucur ca toti peretii sunt din beton; asa nu aveti emotii. Ce fain de tine ca ai de amenajat un apartament! E o adevarata placere.
Revin!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am revenit .
Roxana, m-am epilat la noi in Zorilor. Stai linistita ca si eu doar inghinal m-am epilat (inghinal total) si a costat 70.000 lei (30 mii am lasat ciubuc) .
Au aici si electrostimulare. Costa 150.000 lei/sedinta/45.min.
Cum vi se pare pretul? Mie mi se pare rezonabil. Iar daca faci abonament de 10 sedinte, ai o sedinta gratis.
In paralel vreau si masaj anticelulitic- 1.350.000 - 10 sedinte/30 min.
Asta va fi cadoul meu de craciun
Stiam eu, Roxana, ca ai zis de vreo 150 mii ca ai dat pe covoras. Iar cand am vazut 300 am renuntat ca am zis ca e alt covor.
Iar trebuie sa fug!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
country girl spune:
Servus clujencelor!
Astazi "zmeoaica" mea pare mai cooperanta si am reusit sa fac lucruri mari: vopsitul parului, o baie cu spume si chiar sa intru pe DC!
A plecat tat-su de doua zile in Romania, sta o saptamana si eu deja am reusit sa racesc fata. M-am racit eu si a luat de la mine. Noroc ca are doar mucisori si nu si altele (febra, rosu in gat etc) In schimb raceala pare sa-i priasca ca a revenit la portiile de lapte peste 200 ml!
Pe mine cre' ca ma paste depresia post natala Ca imi vine sa dau cu cutitu-n cheatra cand vad cum zboara zilele si mie nu-mi mai ajunge ziua, ma prinde amiaza nespalata pe dinti! Si credeti-ma ca tat-su e acasa si ma ajuta din greu, ca altfel nu-sh ce ma faceam. Dar are asta mica o energie in ea de nu sta locului o clipa! Nu-sh ce bag dom'le in laptele ala de-i asa... nu degeaba i-am spus "zmeoaica".
Aku se face ca doarme, de fapt ma pazeste pe mine cu coada okiului sa nu dispar mai departe de laptop. Cum n-aude pacanitul tastaturii cum casca okiul de zmeu gata sa sloboade chiotul de atac!
Va las aku', ma duc sa vizitez si subiectu cu mamicile mele de septembrie-octombrie.
Va pup pe cu toatele. O mentiune speciala pentru Mariana si pentru Simon al ei care mi-a frant inima.
poze
olim spune:
Salutare fetelor.
Va doresc tuturor o duminica frumoasa.
La mine nu va fii, deoarece sunt iarasi singura, dar asta e.
Mariana, sa stii ca preturile sunt bune, deoarece eu am platit la Mures 200.000 de lei sedinta, asa ca e chiar bine.E mult mai usor sa faci abonamente, si mai primesti si reduceri.Sa imi scrii cum e acolo, ca poate fac si eu cand vin acasa.Multam
Fetelor, sa nu uitati de mine cu garsoniera, caci nu am primit nici un raspuns de la nimeni.
Va tuc pe toate si ami eles pe cei mici.
codruta_grg spune:
Inca nu am gasit salopeta de iarna cum as vrea eu, doar pe net, la Columbia .....la preturi mult prea mari. Se pare ca o sa o imbrac mai gros pe dedesubt.
Mai caut!!!
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
carrie spune:
BUNA DRAGUTELOR!
eu sunt iara cufundata in munca, am o noua lucrare la curs de terminat pina luni si innebunesc, sunt satulaaa!
da realizarea e ca ieri am semnat in sfarsit contractul de credit pentru casa, ne-am luat un stress major de pe cap-acuma o sa avem numa stressu platirii ratelor
vreau sa va zic ca Thea mi-a facut ieri febra si mi-a zis ca o doare rau urechea asa ca azi ne-am repezit pina la o prietena ORL-ista-sotia dr Muresan, si se pare ca e un inceput de otita datorat racelii dinainte.care nici mie nu mia- trecut , tusesc rau in continuare si acuma sunt si infundata...revenind la fatuca mea, e bine ca am depistat inainte sa se agraveze, rau e ca n-am scapat de antibiotic-l-am evitat la tuse, rosu in gat da n-am mai scapat acuma de el ca e musai la otita.totusi am citit ca e o afectiune f frecventa pina la 3 ani si ca mare lucru ca am scapat pina acuma de ea.
noi, ne-am hotarat mergem la Chios de Rev, avem facuta o rezervare asa ca Roxana , cum e ?te-ai hotarat?noi maine trebe sa confirmam!
olim, chiar m-am interesat de garsoniera ptr tine dar prietenii mei care aveau au dat-o mai demult in chirie(200 de Euro).ca agentii care le stiu sunt Edil, Ancuta si Nobila Casa.
Roxana, felicitari ptr canin, stiu ce "distractie" e cu ei, si maselele care urmeaza nu sunt deloc mai facile.
io iti admir energia de a iesi seara dupa ce culci copilu, eu efectiv nu mai is in stare.
da am vrea sa iesim in clubul Seven care am auzit ca e super fain, ce ati zice vinerea viitoare,va bagati?noi cu sau fara sotiori...
eu sigur cu!
no va pup ptr ca dupa cum ziceam bag corbnu in perna, mi-a venit si sotu ca a hoinarit prin Europa toata saptamana asaca ma duc sa "profit" de el
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
olim spune:
Multam pentru informatii.
Am sa trimit saptaman viitoare niste mesaje pe la agentii imobiliare, poate imi gasesc ceva.
Ultimul lucru care se pierde e speranta.
O seara placuta tuturor.
mariana tache spune:
Stanca, salonul e pe Observator, aproape de intersectia cu Zorilor, intr-un bloc, la et 2 (parca ). Ii zice Hetty. Nu cred ca se compara cu Fistiq, dar e ok.
Olim, esti mortala cu garsonul! Iti sun, ca sa nu zici ca sunt de rea credinta , ca eu nu stiu nici o gars de inchiriat; daca aud ceva, dau de stire!
Ina, ma bucur ca iti place de Simon al meu! Am vazut-o si eu pe zmeoaica ; e frumoasa foc ; poate ne incuscrim .
Codruta, sa stii ca eu i-am luat lui Simon salopeta de iarna fff groasa de la baby's land. Chiar e super groasa si e croita f bine incat nici fular nu ne trebuie. Si a fost super rezonabila ca pret: 600 si ceva de mii (nu mai stiu exact).
Fetelor! Am niste nerviiiiiiiiii!!!!!!!! Turbez! In seara asta am avut chef nebun de iesit in oras (vorba Cristianei, la un club, la o bila , sau la un film etc), de facut nebunii (gen prin baile restorantelor ), dar nu am avut cu cine. Sotul e un pampas si i-a fost lene sa iasa din casa . Imi venea sa ies de una singura. O prietena chiar mi-a facut invitatia, dar am zis ca nu ma duc fara sot, ca dupa aia ridica si el pretentii si nu imi place .
Va doresc o duminica faina!
Sanatate Maxima!!!