Clubul nurorilor ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 5
impreuna spune:
Pai eu le-am invitat pe fete aici, sper sa nu se supere nimeni.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Bee spune:
Fetelor eu am un socru de cosmar, ca de soacra nu pot sa ma plang! E "minunat", feroce, maniac, nebun si muuult prea autoritar. EU sunt gravidutza pe ultima suta de metri, sotzul e in Germania, deci eu stau la mama mea cateva zile. Si socrul meu are de gand sa faca schimbari in apartamentul nostru (al meu si al sotzului): vrea el sa intinda niste sarme pe balcon, sa bata niste rafturi in camara! De nenumarate ori i-am spus ca nu avem nevoie de ajutor si nu pricepe! Se supara. Vine la noi acasa sa ne ajute la curatenie. Ne trezim cu el pe cap hodoronc tronc. Are senzatia ca i-am rapit baiatul. Nu pricepe nicicum (nici cu frumosul nici cu uratul)ca vrem sa fim lasati in pace! .
Bee
si Fetitza
Boobooricu spune:
Bee-welcome!! si nu te enerva mama, ca ai mei socrii sunt bagaciosi la fel...chiar daca se supara, eu le spun de la obraz
Flavia-cu cat suntem mai mu8lte cu ata mai bine, creste suportul!
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
paula2003 spune:
Soacra mea este ca si Otilia din "Secretul Mariei" !!!! asa ca...nu mai vreau sa-mi amintesc nimic din ce a fost sau ce va fi. Imi vine sa o cand imi rade ironic la ce-i reprosez.
Paulacu Paul 34+ siAlexandra
Boobooricu spune:
Bine ai venit Paula! Ma bucr sa vad ca ni te-ai alaturAT..ca cu asa o soacra ca a ta, imi multumesc lui Dumnezeu de a mea!Ce face frumusica ta de fetita?Si burtica?Joaca foltbal inca?
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
mara95 spune:
LA MULTI ANI, SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR!!
Soacra mea e o bomboana, ceea ce va doresc si voua, in caz contrar incercati sa va bucurati de Sarbatori si nu lasati sa va fie umbrita fericirea, macar in aceasta luna!
Va pup, Mara 37+
Giana spune:
Ahhhh...ce bine c-am gasit acest subiect... Sa va spun si eu de "draga" de soacra-mea:
Probabil ca cele mai multe soacre sunt acre cu nurorile din prea multa dragoste pentru fii lor.La noi e cu totul altfel.Sa incep cu inceputul.Si-a dat copilul din fasa paritilor ei la care nu a mai trecut pana cand acesta a facut vre-o 4-5 ani.Pe atunci sotul meu stia ca ea e sora lui si o stia doar din auzite.L-a luat la ea numai cand a mai facut un baiat si numai pentru a avea grija de cel mic.
Ma rog...timpul a trecut si ea a devenit o "femeie de afaceri" adica inseala pe cine-apuca.Inclusiv pe noi.Nu ma suporta dar in fata se pisiceste.
Cea mai tare faza: ne uitam la o caseta de la o nunta unde sotul meu aparea cu o fosta care era procuroare.Ea imi explica ce si cum si imi spune printre altele:"Pacat ca nu s-a insurat cu fata asta...Eu i-am spus.Ne-am imbracat si am plecat nu innainte de a ii spune vre-o doua.
Ultima faza: Am facut luna asta cununia religioasa ca nu o facusem si am avut proasta inspiratie de a o invita.Ne intuind ce-o sa iasa...Ei bine ne-a stricat nunta.Nici macar nu se facuse dimineata ca ea a inceput sa "stranga" de pe mese de la invitati ca sa plece.Si a bagat fratilor in masini la bautura si ce mai aveau mesenii...Binenteles ca nu i-a iesit cum a vrut ca nu i-am permis si de aici s-a rupt filmul.
Oricum ea nu ne calca pragul.Doar daca aude ca am castigat vre-un miliard atunci sigur e la noi.
Asta este "draga" de soacra-mea! Si astea sund doar putin din cate face...
Poate reusesc sa pun vre-o poza s-o fac de ras in comunitate
haideti ca m-am usurat
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
olim spune:
LA MULTANI ROMANI DE PRETUTINDENI!
BUN VENIT TUTUROR.
Fetelor, am niste.Ieri am scris vreo 10 minute si cand sa trimit mesajul mi se opreste calculatorul.Dar asta el, nici lui nu ii place soacra mea.
Va doresc tutorr o zi placuta
impreuna spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi], avem o Andreea printre noi, a.cicel si poate mai sunt, sa iasa in fata:)
Bun venit Bee si Giana, va mai asteptam cu detalii:)
Paula m-ai facut curioasa, o sa ma uit si eu la "Secretul Mariei" sa vad cine-i Otilia si ce face
Nastere usoara graviduteloe noastre {Mara, Paula si Bee), poate mai sunt dar pe voi v-am zarit aici pe ultima pagina.
Olim cum te distrezi singura acasa? Cred ca asta ai vrut sa ne povestesti ieri, poti sa mai scrii mesajul o data
Elena cand veniti in RO? Nu va aduceti si socrii cu voi?
Sper sa mai intre si Camelia sa ne spuna ce noutati are...
I you ca ma grabesc:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara