Clubul nurorilor ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 2
impreuna spune:
Neatza fetelor.
loreen ciudata rau soacra-ta (cred ca putin spus:) da nu puteti lua frigiderul inapoi daca ea nu-l foloseste iar voi platiti rate? Mi se pare tare aiurea faza...
Ce ati facut cu garsoniera?:)
Raluca mersi de urari! Bunica-sa e o femeie practica asa ca ne-a dat bani:) A zis ca acum oricum e mica (1 an) si nu se stie bucura de una, alta... Si cu noi face la fel (eu si sotu), ne da bani si nu pot sa zic ca imi pare rau, ca nu suntem tocmai pe aceleasi gusturi. Cred ca la mine s-a prins mai demult cand mi-a cumparat o bluza de mos Nicolae si s-a cam prins ca nu eram foarte incantata ca nu cred sa o fi purtat mai mult de 2, 3 ori...
Pai eu zic sa nu te inveninezi degeaba. Ai o soacra buna, mult mai buna decat a altor nurori:) Ca uite ce zile fripte fac unele dintre ele, macar a ta te iubeste chiar dc nu te cauta atat de des. Apropo, cat de des? Cum ai vrea tu sa fie?
La mine nu se pune problema, ca stam impreuna. Dar cand stateam singuri, daca nu ne intalneam in fiecare zi (sa venim noi la ea), ne suna in fiecare seara sa ne intrebe cum o mai ducem, daca avem mancare, bla bla. Pana m-am enervat si i-am zis la barbatu-mio sa-i spuna sa le mai rareasca k nu suntem copii mici. Si sa astepte ca le mai dam noi cate un semn de viata o data la 2-3 zile. Si asa s-or mai potolit. Deci vezi ca nicicum nu-i bine, cel putin la mine si oricum s-ar purta nush dc m-ar multumi vreodata 100%.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
mara95 spune:
Sincer , imi pare rau pentru fetele cu soacre "acre". Cateodata , oricate eforturi ai face , totul e in zadar.Ma gandeam , ca daca, ati "lasa" voi primele de la voi, le mai imbunati si se schimba treaba. Dar depinde mult si de partea adversa. Eu am incercat lucrul asta , dar nu cu soacra, ca nu a fost nevoie, ci cu alte persoane. Si a dat rezultate bune pentru mine. Da-aia indraznesc sa va sfatuiesc.
Dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
Bafta multa!
camelia72 spune:
Salutare,dragele mele!
Flavia,La Multi Ani! micutei Sara,sa creasca mare,sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Cum am speriat-o pe soacra-mea?Ea mai are o fata,v-am zis,dintr-o alta casatorie(concubinaj),sotul meu i-a telefonat maica-si si i-a zis ca o pune pe Simona(fata soacra-mi) sa-si ceata si ea drepturile ce i se cuvin din partea mamei.Ea vanzandu-ne noua ap.,scrie in contract ca a primit si banii integral la data...iar o parte din acei bani i se cuvin fiicei pe care nu a intrebat-o atunci cand a vandut,iar notarului in fata caruia a semnat contractul i-a ascuns ca ar mai avea un copil...deci procesul se va complica iar ea va fi invinuita penal de declaratii mincinoase...S-a cam speriat cand a inceput si sotul s-o ameninte ca o poate baga la inchisoare pt. acele declaratii mincinoase...Acum vrea sa mai discutam,poate ne razgandim noi sa mergem asa departe,deci,se cam intoarce roata!
Vrem sa o mai tinem un pic sub tensiune,merita scorpia sa tremure putin,doar ea a inceput,poate se va mai imblanzi acum ca-si da seama cat rau am putea sa-i facem,desi nu avem aceasta intentie.Acum o asteptam sa vina ea sa ne roage,chiar sunt curioasa cum ar face-o,la cat de mandra este...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Te asteptam aici meb.
Camelia multumesc de urari, maine facem cheful:) Ce chestie interesanta cu soacra-ta, sa se intoarca roata acum. Iti tinem pumnii, sa ne spui ce se mai intampla.
Mara subscriu la ceea ce spui, in general asa este. Doar ca sunt persoane care sunt atat de pline de ura incat pentru ele nu mai conteaza nimic altceva. Din pacate...
dia_bi spune:
salutare fetelor scuze ca nu am mai intrat de mult dar am fost putin racita si nu am putut intra,eu we trecut am fost la soacra-mea,de data asta nu m-a enervat prea tare dar tot mi-a zis cate ceva.ce ma enerveaza e ca se zgarceste la bani si vrea ca si noi sa facem la fel,mi-a zis ca la orsova sunt canapele cu 3mil.sa punem in camera in care nu dormim ca si asa nu o desfacem zilnic iar eu i-am zis ca daca cumpar ceva nu cumpar pt un an cumpar pt mai mult timp,a doua problema e ca cumnata mea vroia sa-mi i-a o lustra si noua nu ne-a placut,si s-a bosumflat toata ca daac ne-ar fi facut-o cadou cineva ce facam o primeam asa,dar cumnatamea mi-a dat banii sa-mi iau eu ce-mi place.cam atatea despre soacra mea.v-am pupatsi incerca-ti sa nu va enerva-ti prea tare cu soacrele voastre
Boobooricu spune:
Marfa Camelia!Pai cu scorpiile numai asa trebuie sa faci sa le santajezi...mama cum naibac de le tine pamantul pe toate dusele imi este peste puterile mele sa intele..Eu imi fac de cap aici..ascvult Pepe la maxim..."inima nebuna" ..suntem smekere amandoua
Flavia sa iti traiasca puiul! Multa sanatate tie si familie si nu te enerva prea tare!
pupici la toate !
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
olim spune:
Fetelor, scuze ca nu am scris demult, dar numai cand ma gandesc la soacra ma iau toti dracii.
Ma suna aseara, adica pe el, sa il intrebe daca are mancare cu el pe drum si haine graose, ca in Romania arata ca in FrANTA SI Germania e tare frig.Am crezut ca fac stop cardiac, adica il trimit pe al meu in cursa de 8 zile fara haine, mancare si bani.Cred ca am s-o.
Saptamana trecuta era tare necajita ca nu va avea bani de sarbatori, caci daca sunt in greva nu primeste salariu.Si in vara cand a primit 30.000.000 pe perioada de vacanta, i-a cheltuit in 3 saptamani, ca doar se pregatea de nunta. Adicahaine, machiaj, cuafor si pantofi, ca de mancare am pus si noi bani, adica eu cumparam mancare, si toata familia, inclusiv cumnatul si copii mancau cu noi de multe ori..Acum ne spunea ca e tare necajita, ca daca ramane in pensie cum se va descurca cu banii, caci nici acum nu ii ajung de la o luna la alta, si are aproape 12.000.000 la 2 persoane.
Dar altii cumse descurca 4-5 din acesti bani?Ca doar sunca de praga,si salamul de Sibiu e scump, iar cosmetiile de marca si mai scumpe, ca avon nu e bun..Caci i-ar fii mai usor daca ne-am duce si noi acasa, adica daca i-am mai da niste bani si noi, perdon sotul ca eu nu i-as da un leu.Si cand ma gandesc ne as vrea sa ne ducem in Romania cat mai repede sa facem acolo ceva, mi se taie toata pofta.Decat sa o vad in fiecare zi la mine, mai bine sa o vad o data pe an.
Adica sa o intretin eu de acum inainte, caci pana acum ea a adunat pentru ceilalti doi copii, iar la al meu nu s-a gandit deloc.Nici vorba.I-am spus la al meu, ca nu ma duc nici moarta in Romania sa o intretin pe masa.Si i-am spus ei la telefon, ca cine i-a mancat pana acum banii sa o intretina.De fapt i-am spus in ziua nuntii, ca nu mi-a data nimic in 8 ani si ca nici nu imi trebuie nimic de la ea, dar de la mine ea nu va primi decat un salut, chiar daca eu voi fii cea ma bogata femeie din lume si ea cea mai saraca, ca tot nimic.Eu cred ca ea are impresia ca il va conduce pe al meu si el va face ce vrea ea.Ma cam dispera acest lucru, dar cred ca am sa ii spun cateva cand ma duc acasa.
Nu inteleg cum o mama poate sa faca atata rau propriului copil.Este o nerusinata si jumatate.
Nu va mai scriu, deoarece imi urca tensiunea numai cand ii pronunt numele si ma gandesc la ea.
Sa aveti o seara placuta.
impreuna spune:
Va scriu in graba, ca imi astept musafirii :)
Tre sa va spun ca ma mustra constiinta, ca am lasat-o pe soacra-mea sa se ocupe de oate pregatirile (azi e petrecere pt Sara, apopo va multumim pt toate gandurile bune). Ieri a stat toata ziua in bucatarie, iar noi am tras chiulu... E drept ca musafirii de tura asta sunt neamurile lor, bunicii sotului, matusi, etc..., dar totusi e ziua lu fiica-mea.
Tre sa fac ceva sa ma revansez, da nu stiu ce si cum...
Hai fetelor bucurati-va de week-end.
Ce cadouri le faceti de Craciun?:)
olim spune:
Data viitoare sa o pui din nou la munca, sau acum cu Sarbatorile, pune-o sa iti faca curatenie, prajituri si s.a.m d.
O duminica placuta tuturor
loreen spune:
Olim esti generoasa daca ii spui salut...eu la a mea ii ofer de sarbatori cea mai mare portie de indiferenta desi stiu ca nu o doare fiind genul de om cu soricul gros...adica nesimtita...
Stiti ma gandeam de multe ori ca nu sunt in masura sa o judec eu pe ea ca are cine sa o judece si ca nu sunt in masura sa-i caut eu defectele...Dar in secunda urmatoare imi vin in minte multele pe care mi le-a zis si facut si iar ma enervez...
Ziceam ca am sa va povestesc ce-a facut bestia intr-o vara cu garsoniera ei...pai ce sa faca, a inchiriat-o pe sezon si s-a dus sa stea la o vecina ca nu are bani saraca ...adica la pensia de 3 mil mai adaugati vreo 6 care le primeste de la prostul meu si fra-su...Toate bune si frumoase...intr-o dupa-amiaza se duce sotu' in vizita la ea...cand suna la usa apare unul de vreo 25 de ani in chiloti...asta sa faca criza de inima si mai multe nu...il ia pe respectivul la intrebari despre ma-sa,ala disperat ca nu stie despre ce-i vorba ca sta in chirie...Sa cada cerul pe al meu...intr-un tarziu cand se pregatea sa-l nenororceasca pe ala apare bestia de la vecina...Al meu sa paralizeze cand a auzit...eu m-am stricat de ras va da-ti seama ca doar nu putea ierta momentul...
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"