Clubul nurorilor ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
olim spune:
Sanatate multa la Sara si lasa supararile ca tie iti fac riduri , iar celorlalti placere.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Neazta suratelor
Ce mai faceti? Eu am ajuns la munca dupa ce am facut un popas la primarie, ca doar in februarie ma mariet si a trebuit sa stabilesc si ora. Asa ca am rezolvat problema. Acum pot face linistita invitatiile de nunta.
Ieri discutam cu parintii mei despre locurile unde vom caza rudele. Si totul a fost OK pana am ajuns la socri. Aici ne-am impotmolit. Cu iubi ne gandeam sa ii culcam la noi (avem apartament cu 2 camere), dar astia 2 nu vor dormi in acelasi pat, asta e sigur. Si poate nici sub acelasi acoperis. Asa ca am renuntat la idee. Acum vine intrebarea: pe care din ei ii culc la mine? Sau pe nici unul? Atunci unde ii culc? Cred ca problema asta o sa o am pana la nunta. Nu stiu ce sa fac cu ei. Mai bine nu ar veni nici unul.
POZE
Andreea, daca ii iei la tine, ii pui in aceeasi camera si sa se inteleaga cum vor. Daca nu, sa se ia sa se duca la motel/hotel/hostel/pensiune etc. Nu esti tu datoare sa le cauti in coarne!!! Ei AMANDOI sunt PARINTII sotului, nu ai tu de ce sa te ingrijesti de relatiile lor matrimoniale!!! Punct!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by olim
Mai sunt astfel de mame din pacate.Si a mea soacra e in stare de asa ceva ba mai mult.
Al meu avea o masina cumparata de el cand am venit in Spania, iar masa dupa ce am plecat a trecut masina pe ea, fara sa ne dea nici un leu, iar acum o foloseste cumnatul meu, care intre timp a vandut-o pe a lui, ca nu avea ce sa faca cu doua.Dar nu au zis nici unul nimic de platit cand am fost acasa, cu toate ca masina valora cel putin 2000 de euro atunci.Si stii care a afost raspunsul soacrei, ca s-ar fii stricat daca ar fii stat.Dar daca sunt asa buni de ce nu i-au dat banii pe masina la al meu.
Eu cred ca vina este a sotilor nostrii, deoarece ei permit sa se intample astfel de lucruri.
Cat cu chiftelele, noi am cumparat odata niste pulpe de pui prajite, iar ea ne intreaba cum putem manca asa ceva?Eu ii raspund: cu gura.A doua zi cand sa scot pulpa, nu-i.O mancase ea sa nu se strice
, iar eu o intreb cum ai putut manca asa ceva.
A mea ma dispera cu mancarea. tot timpul imi zice ca eu nu stiu sa fac de mancare, dar la ea mancarea e oribila.Eu de multe ori trebe sa manac altceva.Face foarte gras, nu termina mancarea sau o face cu lapte in loc de smantana si in tot pune vegeta.
Se crede cea mai buna bucatareasa, iar prajiturile in afara de televizor si foi de napolitana umpluteam vazut nimic la ea in 8 ani. deja imi vina sa o
Olim, draga, rezolva situatia ca sa nu imbatranesti inainte de vreme. Daca eu as fi in locul tau, as lua banutii si mi-as face o ferma in Spania, daca tot sunt acolo si stiu sistemul! Mai ales ca statul te ajuta, mai mult decat ar face-o statul in RO. Am si eu un unchi in RO care a vrut sa isi faca ferma. In afara de faptul ca nu a reusit sa ia nici un credit de niciunde ca sa faca investitii serioase, si-a folosit fanii proprii sa faca ceva. Si a iesit un mare nimic, ca doar legea zicea ca facea profit si trebuiau platite taxe la stat si alte magarii. Eu red ca voi ati uitat cum stau treburile legale in Ro, tineti minte doar ce e bun. De ce nu va intoarceti doar vreo 2-3 luni, sa vedeti cum stau lucrurile, sa testati terenul, inainte sa va aruncati cu capul intr-o afacere de care nu sunteti siguri ca va iesi cum vreti si in plus veti avea balast atasat de gat (soacra si cumnati). Vorba cu mai rarut ca-i mai dragut e adevarata! Sunteti o familie si deciziile trebuie sa le luati amandoi - exclusiv. Si restul trebuie sa invete sa accepte. Daca vor. Daca nu, pace buna! Sunteti adulti, cu caoul pe umeri, aveti o familie, poate va ganditi si la copii - tu sigur da. Eu nu as putea sa ma mut acum in RO, pentru toate vilele, fermele si banii din Mures! Si nu e vorba de tara, ci e vorba de mentalitate, de stres, de oamenii din sistem etc. Nu cred ca as putea sa le dau un asemenea viitor copiilor mei - numai pentru ca mi-as permite sa imi cumpar o masina in plus. Cunosc o multime de oameni care au stat prin Spania, Italia, Irlanda etc sa faca bani si sa se intoarca in Ro ca sa isi permita mai multe. Dar dupa cateva luni, maxim un an a trecut efectul bucuriei si magiei de a fii "acasa" si au descoperit ca nu mai e acolo casa lor, ca le pare rau ca au lasat tara de adoptie si s-au intors "la familie". Apoi nu au mai stiut cum sa faca sa plece mai repede inapoi si sa isi vada de viata si de familia proprie! Sunt multe lucruri de luat in calcul cand faci un asemenea pas. Tu se pare ca le iei. Vorbeste si cu sotul tau, faceti calcule, vedeti ce va doriti pe termen de 5 ani, unde si cum va vedeti, puneti totul pe hartie, avantaje, dezavantaje si asigurati-va ca trageti la aceeasi caruta si ca va uitati in aceeasi directie. Daca nu faceti asta acum, s-ar putea sa aveti surprize si sa descoperiti ca v-ati inselat in anumite privinte.
Parerea mea!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Andreea, daca ii iei la tine, ii pui in aceeasi camera si sa se inteleaga cum vor. Daca nu, sa se ia sa se duca la motel/hotel/hostel/pensiune etc. Nu esti tu datoare sa le cauti in coarne!!! Ei AMANDOI sunt PARINTII sotului, nu ai tu de ce sa te ingrijesti de relatiile lor matrimoniale!!! Punct!
Neatza
Sunt de acord cu tine. Ieri chiar am discutat problema asta si iubi, foarte calm, spune ca pe unul il culcam la noi si pe unul la vecinul de la etajul 9 (un prieten bun). A INNEBUNIT???????? Eu vreau sa fiu singura cu el in casa. Cum sa ii spun asta? Cum sa ii spun sa le ia camere la Casa Armatei? Nu vreau pe nici unul la mine in casa. Ca si daca unul merge la vecinul de la 9, tot la noi o sa fie prezent mai mereu si o sa-i aud certanduse la nunta mea si o sa ma indispuna.
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Andreea,spune-i direct,ca noaptea nuntii nu se face cu mama de mana si o veti deranja cu scartzaitul arcurilor de la patSi exact asa zici,sa ii cazeze la unitate.Pun pariu ca stii sa ii pui problema in asa fel incat sa fie incitat de noaptea nuntii si sa isi doreasca sa fiti singuri.Plus ca nu trebuie sa te temi sa ii spui sincer ce doresti, altfel, toata viata vei umbla cu manusi si se va invata sa nu tzina cont si de tine.Pune problema cu umor si aluzii sugestive la planurile incitante pe ca ti le doresti atunci.Iar la argumentul ca e doar o solutie convenabila si aveti tot timpul din lume pt. planuri,spui ca noaptea nuntii e doar una...si nu vrei sa o pierzi.Sau ca sa priceapa,spune-i ca atunci,daca insista sa aduca pe unul acasa,voi va luati camera la hotel si ca vrei sa fiti doar voi doi.
Niciodata sa nu iti fie frica sa spui partenerului ce te doare,altfel vei ajunge la multe compromisuri.Plus ca lor trebuie sa le desenezi ce vrei de la ei.Poate nu a inteles ce iti doresti tu.
Multa bafta si noroc!Nu lasa pe nimeni sa iti strice bucuria!
Nora
Comorile Norei
impreuna spune:
Dragi nurori, haideti sa continuam discutiile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63632" target="_blank">aici
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
cherry22 spune:
Neata, fetelor!
Flavia, multa sanatate micutei sara!
Olim-super tare faza cu pulpa de pui prajita, am ras cu lacrimi. Si a mea soacra gateste gras, sosurile ei sunt ciorba, iar dulciurile faina.
Ca sa nu mai zic ca tine mezelurile in frigider pana se strica si, cand vrei sa le arunci, zice ca nu au nimic, sunt bune, dar nu vad eu bine.
De cate ori o vad, imi vine sa
va pupez pe toate