Clubul nurorilor ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
annitha_cl spune:
Cornelia, imi pare tare rau sa aud asta dar stii poate ca intr-un fel e mai buna situatia ta... macar asa stii pe ce te poti baza si pe ce nu si cum sa-ti rezolvi problemele. Iti dai seama cum e pentru mine cand vin acasa la 19.00 si inainte de a intra pe usa casei trag are adanc in piept pentru ca nu prea stiu ce ma mai asteapta si apoi... ma schimb, incep sa strang repede prin casa ceea ce a imprastiat Andrei, ii pun repejor sa manance, spal vasele pe care mi le lasa soacra pe masa din bucatarie ori de cate ori ii da lui Andrei sa mananace, mai facun alata prin casa, cearta-te cu Andrei sa faca si ceva lectii, fa-ti mii de nervi cand ii faci baie lui Andrei si inca de o mie de ori mai mult cand trebuie sa-l culci si pe la 24,30 ajung si eu in pat...
Dimineata...nu mai spun...asa ca bona scrie pe mine din ianuarie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by impreuna
[
Dia aveati planuri mari pt astazi?:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
As fi vrut sa ne fataim si noi prin Mall.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![](craciun2.gif)
![](fulg.gif)
![](mos.gif)
olim spune:
Salutare fetelor.
Nu pot sa cred ca trebuie sa ii platesti soacrei tale 2.000.000 ca sa aiba grija de nepotul ei.Si pe langa toate astea nu face nimic
.Cautati o baby-siter si las-o pe soacra in pace.Cum adica trebuie sa suni tu la gradinita, dar nu nu trece pe acolo de 2 ori pe zi
.
Eu chiar nu stiu ce sa mai cred, femeile astea chiar nu gandesc ca fac rau propriilor copii..Cum poate face o mama asa ceva, adica sa fie platita ca e bunica
.
Fugi de ea cat vezi cu ochii.
boeru spune:
Fetelor trebuie sa o laud pe soacra-mea. A fost la noi ieri, s-a comportat exemplar, ne-a adus si cadouri si nu s-a zgarcit deloc (ca de obicei imi aducea, stiti voi chestii expirate)Au stat si ei mai mult, soacra-mea s-a jucat cu Raducu - pana acum il pupa de vreo 2 ori pe frunte si atat! Era foarte incantata ca-i zice asta mic NONA , ca n-a vrut sa-i zica bunica (cica o face sa se simta batrana0 si ii zice asa ca in italiana tot aia inseamna.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
cherry22 spune:
Socroseniile astea!
Ai mei socri vin pe la noi(acum stam la ai mei), stau 15 minute si socra-meu, gata, vrea sa plece, ca, de, se plictiseste.
De multe ori, nici nu se asaza pe scaun, are mancarici. Ai mei chiar se simt prost, cred ca au ceva cu ei, dar, le-am spus sa nu-i bage in seama, la scoala lor...atat gandesc.
Si, vai, ce suparati sunt daca nu le dam telefon sau nu trecem pe la ei cu saptamanile!
Recunosc-nu-i pot suferi si basta.
va pupacesc pe toate si faceti-le socroseniilor zile acre, ca sufletul lor
Ralu-Cat spune:
a.cicel, incearca din toate puterile sa-i tai macaroana la socru, sa nu vina cu mai mult de o zi inainte!!! Precis iti va baga bete in roate, daca nu intentionat, atunci pt ca pur si simplu nu e din zona si nu are cu ce sa te ajute. Si soacra puneti-o pe carutza, daca cu tren sau autobuz "nu suporta" . Ce, ea e mireasa? Trebuie sa umble altii dupa ea?
Multa multa bafta cu pregatirile. Pe mine o casatorie cu 25 de persoane (numai familia si prietenii cei mai apropiati) m-a stresat mai mult ca orice pe lume. N-as mai face o nunta nici daca m-am marita cu un printz!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Ralu-Cat
a.cicel, incearca din toate puterile sa-i tai macaroana la socru, sa nu vina cu mai mult de o zi inainte!!! Precis iti va baga bete in roate, daca nu intentionat, atunci pt ca pur si simplu nu e din zona si nu are cu ce sa te ajute. Si soacra puneti-o pe carutza, daca cu tren sau autobuz "nu suporta". Ce, ea e mireasa? Trebuie sa umble altii dupa ea?
Multa multa bafta cu pregatirile. Pe mine o casatorie cu 25 de persoane (numai familia si prietenii cei mai apropiati) m-a stresat mai mult ca orice pe lume. N-as mai face o nunta nici daca m-am marita cu un printz!
I'm a great believer in luck, and I find the harder I work the more I have of it.(Thomas Jefferson)
Cred ca o sa inchiriez o caleasca pt soacra-mea. Si sa o vad eu cum vine de la tg mures pana in miercurea ciuc (150 de km). Iar socru vine din Botosani. Ai avut 25 de persoane la nunta/ LA nume numai rudele sunt peste 33
![](batutincap.gif)
Flavia, acuma m-am uitat la topul nostru si am vazut ca m-ai botezat:a.ciel. Modifici numele, te rog?
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
POZE
impreuna spune:
Andreea bine ca mi-ai zis ca nu observasem
Sa va spun ca noi am vrut sa facem cununia civila fara sa stie nimeni, nici macar parintii, asa stresati eram. Ba chiar ne-am modificat si data fixata la primarie, ca deja se rasuflase.... Si oricum acolo ne-am chemat doar familia si 2 prietene apropiate. La nunta a fost altceva, cred ca in viata mea n-am mai fost asa stresata.
Daca ar fi sa o iau de la capat, as face nunta undeva la munte, gen picnic, si vine cine poate:)
Boeru, bine ca ati avut bafta de soacra de data asta. Pai e tanara femeia, ce sa-i faci daca nu vrea sa-i zica bunica, cel putin sa se comporte ca una:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
BraveGirl spune:
Sa va povestesc despre socreul meu...Pe 23 nov. am plecat in luna de miere pt 12 zile...si cand ne-am intors surpriza:socrii mei fusesera la mine in casa si umblasera peste tot.Am crezut ca inebunesc. Socrul meu considera ca e casa lui(si daca va intrebati al cui e apartamentul...este al sotului, dar ce conteaza) si ca e normal sa umble peste tot. Cel mai mult ma enerveaza cand cauta la bucatarie sa vada daca avem ceva bun...de ex acum aveam bomboane pt Mos Nicolae pt ca ne-am intors pe 4 dec si am zis sa le iau inainte de plecare ca sa nu stau in ultima zi sa alerg pe la magazine...Si evident ca a gasit bomboanele si a mancat o cutie intreaga..si credeti-ma ca erau f multe bomboane(500 g).Nu ma deranjeaza ca a mancat, ci faptul ca nu s-a gandit ca poate mai vrem si noi..mai ales ca bomboanele erau aduse din shop din Constanta.In Bucuresti nu prea se gasesc...Ma deranjeaza enorm ca tot timpul cauta sa ia de la noi,nu sa ne dea....Mai rau e ca sotul meu nu vrea sa le spuna nimik...ca cica sunt parintii lui.
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Sa va mai povestesc...v-am spus doar ca daca incep nu ma mai opresc...Anul trecut inainte de Craciun am fost cu sotul meu sa-mi cumpere inelul de logodna...dupa ce l-am luat am fost la socrii sa-l vada. Le-a placut pana cand socrul a intrebat pretul...si cand a auzit cat am dat pe el a inceput sa ne certe ca am inebunit de aruncam asa cu banii...Am vrut sa plecam dar soacra ne-a rugat sa mai stam. Apoi socrul m-a intrebat ce o sa fac cu inelul...ca doar nu o sa-l port!!!???!!!Va dati seama ce fata am facut la o asa intrebare...Poate vroia sa-l pun la pastare ...
Corina
Albumul meu