Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

hei! la multi ani bebelusilor! la multi ani DARIUS!
la multi ani iustin, nicolas, sara!

pupici tuturor!

multumiri lui felis pentru subiect! felis, mama, tu te-ai facut hapibeizderitza sefa?

va imbratisez pe toate!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

de la Sara pentru toate urarile voastre calduroase.

pentru Darius si Andrei

Felis sa iti traiasca finuta, sa creasca mare si sanatoasa.

ad_rianna mersi de info pentru tort, dar m-am hotarat sa-i las soacra-mi placerea sa se ocupe de asta :) Ce-ti fac gemenusii dragalasi?

aime imi pare rau pt ca ati avut atatea batai de cap cu vaccinul, si pe noi ne asteapta luni aceeasi "buba". Mie mi-e mai groaza de controlul medical, tot timpul am impresia ca e prea slaba, ca o sa imi spuna ca nu s-a dezvoltat destul

try felicitari pentru pasi! Cand te-am citit, parca vorbeai de Sara. Si ea tot asa face, doar ca e moarta de frica. Daca intind mainile spre ea vine inspre mine si cand e aproape se arunca pur si simplu in fata (si nu tot timpul am reusit sa o prind:))

Sa va spun cum am "sarbatorit" noi ieri: pe Sara am lasat-o in grija bunicului si eu am facut curatenie (spalat geamuri, sters, frecat pe jos, pe sus...tot tacamu). Duminica trecuta am sarbatorit-o pe Sara cu prietenii, iar duminica asta cu neamurile care vin la noi si stau ca la nunta, de ma amiaz pana seara tot la masa :)
Acum sta sa iasa al 4-lea dintisor si e cam chinuita saracuta. Nu face mare scandal, dar se mai loveste in guritza din greseala si atunci urla de durere. Cred ca in 2 zile va fi gata.
Si despre mine... saptamana asta am terminat cu intzarcatul si ma bucur mult ca am avut laptic pentru ea pana la 1 an, desi eu ma resimt, cred ca iar bag o cura de vitamine si calciu (dupa ce ca sunt slabanoaga, acum am ajuns ...:))

Sa aveti un week-end fain, si noi la fel

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata fetelor,

La Multi Ani! sarbatoritilor de astazi: Radu, Ana Denisa, Darius, ANdrei, Jaqueline .
miria_cristina multumim pentru aprecierile la adresa mandrutelor mele; tocmai acum ma uit si eu in albumul vostru si vad o mandrete roz de fetita.
Roxana pe cat de frumos era ieri cand ningea pe atat de urat era pe la ora 13-14 cand incepuse sa se topeasca, apa si mizerie peste tot, trotuare necuratate...ca in Romania.
Eveline sa dea Dumnezeu sa va indepliniti visul de a avea casuta voastra.
Danette Iris e o sumpete de copil, e tare delicata si finuta mai ales in poze cum era ea asa serioasa .
Am sa incerc sa mai pun niste poze in album dar nu prea avem asa interesante ca Daria nu sta la poze. Avem si un aparat mai nasol si pana se "face poza" ea a plecat la 3 metri.

Sa aveti un we placut.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani!Darius si Andreipentru implinirea primului anishor...sa cresteti mari si sanatosi sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza

felis sa-ti traiasca finutza
try, felicitari pentru alexutul mergator
pe toate si pe bbici si va doresc we placut fetelor

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fulguletz multumesc pt informatii, chiar eram debusolata.

La multi ani sarbatoritilor de azi, sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire. Distractie placuta!

Eu in we is mai ocupata ca in restul saptamanii, pt ca acum am cursuri ( si de unde pana unde pana acum mai lipseau profesorii, de doua saptamani, de cand e greva, vin toti!...daca-ati mai vazut asa ceva...)
Asa ca eu va pup pe toti si ne vedem luni!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

In sfarsit am reusit sa intru sa pun si eu pozicile de la aniversare aici

David e tare scumpel seara cand il culc ca adoarme in timp ce eu ii citesc povestioare si culmea in franceza (va dati seama ce intelege). Dar de vreo 3 nopti se scoala plangand (nu stiu care-i cauza), cand pe la 12 cand pe 1 si mai readoarme abia pe la 3-4 cu mine langa el. Sunt disperata ca dupa ce ca nu prea doarme ziua (uneori deloc) acum nici naoptea, nu stiu ce sa mai cred...el nu era asa...l-o fi durand ceva, dar ce? ca alti dinti nu vad la orizont (are 7 deja). PLus ma omoara constipatia asta pe care o are tot de curand. Sper sa nu fie ceva grav, abia astept sa ajung cu el la dr, asta fiind marti cand vom face si ROR-ul.

Am vazut si ultimele poze, copialsii nostri sunt niste frumosi si niste scumpi, fiecare unic in felul lui.

La multi ani sarbatoritilor de azi, multa sanatate si sa aduceti numai bucrurii parintilor vostri.

Pupici si un WE placut tuturor

Anca&Davidel bursucel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna!
Dama ,bine ai revenit! Chiar acum ma uit la pozele lui David,e un scump !
La multi ani ! sarbatoritilor de astazi si de zilele trecute can nu am putut intra .
Try ,felicitari pt. primii pasi! Si Edy face singurel cativa pasi apoi se lasa usurel in patru labute.
Felis,sa-ti traiasca finuta!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

VA multumesc la toate de urari!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Darius si Andrei LA MULTI ANI fericiti!

Dama,e frumusel foc bursucelul tau!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62108" target="_blank">SILVIU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62523" target="_blank">Emily
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62524" target="_blank">Andrei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62525" target="_blank">Christian-Gabriel

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput