Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

A... si m-am intalnit in Cora cu MISTICGIRL si am avut ocazia sa-i zic personal lui Nicholas

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, SARA, IOACHIM, IUSTIN SI NICHOLAS, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

Felis, sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa!

Am apucat sa vad printre alergaturi pozele lui Iris cea frumoasa si desteapta si ale celor 2 caprite ale Ionelei. Mai, iti seamana Emily perfect, dar cred ca toata lumea iti zice asta!

Eu am fost mai mult singura dupa amiezele, Catalin a venit f. tarziu, si m-au alergat copiii ca pe hotii de cai, asa ca sunt cam zob!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Spunem si noi La multi ani! sarbatoritilor de azi, Iustin, Ioachim, Nicholas, Sara sa fiti sanatosi, si sa va bucurati parintii.

Noi astazi am facut vaccinul, ROR-ul...cata birocratie...cat astepti pe la usi(ne cheama la 1.030 si intram la 3, ptr ca toti copiii au fost chemati la 1.30 !!!!!)...am venit pachet de nervi. Vladut a facut pana acum Pentacthib-ul si asistenta, ca nu, ea ii face azi DTP-ul...eu nu...ea, ca de ce dau bani aiurea pe vaccin (?!!!)...pana la urma a facut dupa cum aveam schema de la pediatru...dar a comentat pana am plecat si dupa (cred). Nu stiu, voi ati patit asa ceva? Sa vreti sa faceti copilului ce e mai nou si mai bun ptr sanatatea lui si medicul(asistenta) de familie sa zica ca nu face ptr ca nu stie de vaccinul respectiv (desi e a4a oara cand il facem)...mi se pare ignoranta din partea lor....ba imi mai spune ca in curand se va trece la schema de acu...n-spe ani, ca nu se aloca bani de la buget......pai onor ministerul, nu va aloca niciodata 800.000 lei ptr un vaccin /copil...si nu stiu care era problema lor, daca am dat eu banii ....gata, m-am racorit...
asta, insa, nu e nimic, sper doar sa nu apara reactii adverse.

danette, trebuie sa-ti spun ca ai o comoara de fetita, serioasa si fff obisnuita cu atmosfera de petrecere.am vazut ca privea f captivata artificiile, ptr. Vladut, momentul acesta a fost de un pic de lacrimi, dar a trecut...pupam okisorii curiosi si pe mami a ei

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi multi ani si multe multe aniversari fericite!!!
SARA, IUSTIN, IOACHIM si NICHOLAS
Sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si voiosi, sa fiti mereu bucuria parintilor, bunicilor si a celor ce va iubesc!

Adriana, multumim mult! te !

Felis sa-ti tratasca fina!

Dutzi, m-am emotionat si eu citind postul tau de dimineata... si eu am fost intr-o stare speciala miercuri (23.11), la ora 11.10 cand s-a nascut am pupacit-o de numa' numa, fiindca acum un n-am n-am putut, eram anesteziata.
Inca odata, multi multi ani lui Iustin!!!

Aime, hmmm..., Iris era de-a dreptul speriata, in mod normal ea "se hlizeste" mereu..
A derutat-o faptul ca era multa lume in casa si evident se intampla ceva mai neobisnuit (eram cam 15 persoane)... toata lumea o intreba ceva, o privea, o pupa sau o lua in brate - era putin stresata.
Dar n-a plans. La un moment dat a inceput sa-si revina, dupa ce s-a obisnuit cu situatia noua, cu persoanele.
Va pupim si noi! Sa aveti un w\e fain! La voi nu ninge??

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani tuturir sarbatoritilor! Sa fiti fericiti si norocosi! Si sanatosi!!

Jasmine, imi pare tare rau de Raducu..., sanatate!

Noi suntem bine, maine plecam la munte o saptamana asa ca in avans spun la multi ani lui Paul, Darius, Silviu,Emilly si toti bebelusii sarbatoriti saptamana viitoare, de david de Fulguletz imi mai amintesc ca fiind patriotul grupului:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Multumim mult de tot pt urarile de La Multi Ani,fetelor!
La Multi Ani,multa fericire si noroc in viata si celorlati sarbatoriti ai zilei !!!
Sa stiti ca noi va mai citim,dar nu are mami timp sa posteze,pt ca Nicholas nu doarme mult ziua si daca mami e la comp,vrea el sa tasteze.Iar seara cand adoarme el,am o gramada de treaba.Asa e cand nu te ajuta nimeni!
Inca o data,multumesc mult pt urari!
Va pup.

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, ma bucur ca nu te-ai suparat sau daca te-ai suparat, ma bucur ca ti-a trecut repede.

La multi ani tuturor piticutilor care au facut un anisor.
Am pus poze noi la album si am indreptatit si o parte di nfetele care aveau mai putine poze ca eu pe masura ce adaug noi sarbatoriti parca tot mai mutle poze imi vine sa pun in gala. Dar unde nu am multe poze la indemana, nu am cum sa pun multe poze.
Jasmine, la tine ma gandesc, mami. Am numai 2 ozite de la tine. Mai vreaaaaaaaaauuuuuuu!!!!!!

V-am vazut toate noile poze, dar nu mai am timp sa comentez.
Vreau doar s-o felicit pe mamaluidavid pentru sarcina si sa-i spun bine-ai revenit lui Dama. Ma bucur tare mult ca ai inceput sa scri idin nou.

Ieri Alexutzul meu dragut a facut primii pasi singurel. M-a chemat tat isa-mi arate ca era repriza lor de joaca. Si apoi el ii dadea drumul si alex venea la mine i nbrate si atat il laudam si ii ziceam "Bravo, mami" ca a realizat si el ca e o mare piatra de hotar pentru el. Si cand ateriza la mine-n brate incepea si-si framanta manutele si degetelele la ceafa mea (ma tiena de gat) si in miscarile lui ma tragea de par de simteam ca imi smulge parul. Dar ce conta, baiatul mamii facea primii pasi. De-abia step diseara sa mai fac antrenamente cu el, desi seara e cea ma iobosita perioada a lui din zi.
Noi am inceput sa mergem la piscina regula. De 2 ori pe sapt. Cel putin o ora. Nu e superincantat alex (era mai incantat asta vara cand mergeam la piscina in aer liber, dar banuiesc ca crescut si nu are cum sa mai fie la fel ca atunci), dar sunt sigura ca dupa un timp va adora si ma va trage el de mana sa mergem acolo.
Ma-ntorc la lucrul meu de la birou, s-aveti un wee minunat.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

sarbatoritilor zilei!...

Petrecere frumoasa www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61689&whichpage=1" target="_blank">DARIUS

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! DARIUS SI ANDREI , sa fiti sanatosi si sa aveti parte de o zi minunata

Miria pupam printesa ta care e tare dragalasa si imi place tare mult cum ii sta cu culoarea roz, si ce frumos doarme ea acolo cu maimutica

Felis sa-ti tariasca finuta, sa fie sanatoasa si cumintica.

Mai fetelor, la noi e ora 23.40 si eu fac praji..numai ca nu pentru mine ci pt o prietena care a nascut pe 22 un baietel si i-am promis ca merg cu prajitura ei preferata..de fapt sunt niste prajiturele " Tobite" si ti se topesc in gura..se pun cu lingurita in tava si sunt facute din spuma, zahar si nuca iar crema e bestiala , de cioco, ha ha..asa ca merg ca mai am treaba cel putin o ora.

Miki , ai plecat la ski???

Un weekend super va doresc fetelor si pupici la copilasi.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, DARIUS SI ANDREI!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput