Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Buna fetelor
Ce mai faceti?
Cum merg pregatirile voastre?
Am si eu o intrebare: de ce se vorbeste numai de aceleasi restaurante Yda, Herastrau...........
Nu v-ati interesat nici una de Intercontinental, Sala Ronda?
Mie una mi se pare perfecta pt o nunta acolo: salonul este f. misto, elegant, au huse pt scaune, deci mai scutiti ceva banisori; servirea este ireprosabila.
In holul hotelului ies niste poze superbe (au un aranjament din crin deosebit).
Din pacate eu nu pot avea nunta acolo, dar eu recomand acest rest cu toata inima.
Ve-ti avea o nunta de vis acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Nu v-ati interesat nici una de Intercontinental, Sala Ronda?
Mie una mi se pare perfecta pt o nunta acolo: salonul este f. misto, elegant, au huse pt scaune, deci mai scutiti ceva banisori; servirea este ireprosabila.
In holul hotelului ies niste poze superbe (au un aranjament din crin deosebit).
Din pacate eu nu pot avea nunta acolo, dar eu recomand acest rest cu toata inima.
Ve-ti avea o nunta de vis acolo.

e

Daca citesti la Comentarii despre restaurante (sau la Topul restaurantelor...nu mai stiu), ai sa vezi ca s-a vorbit destul si de Inter (ba chiar si de respectiva sala).
Ba chiar avem o miresica care face acolo nunta.

Despre respectivul restaurant/sala sunt (ca de obicei) destule pareri pro si contra (recunosc ca eu sunt contra).
Asa ca vezi...a fost discutat si interul destul. :)))

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Maxinne, eu am cautat de la inceput un restaurant cu cadru natural sau macar o terasa care sa fie numai a noastra. Asta a fost un motiv care m-a atras la Yda. Apoi a mai fost si faptul ca in septembrie cand am inceput noi sa cautam local majoritatea restaurantelor cu capacitate in jur de 180 de persoane erau deja ocupate in iunie-iulie-august (alta luna fiind exclusa din start de noi), iar cele care nu erau ocupate erau destul de sofisticate (Crowne Plaza, Parc, McMonis, etc) si m-am temut ca nu-mi vor mai veni toti invitatii, fiind destul de aiurea sa pregatesc o nunta pentru 180 de persoane, iar cu cateva zile inainte de nunta sa descopar ca vin numai 120. Yda l-am inclus pe lista numai dupa ce epuizasem toate celelalte variante, asta in special din cauza comentariilor negative citite aici pe forum. Dar mi-au prins bine pentru ca am stiut la ce anume sa fiu atenta, pentru ca eu sunt cea despre care spunea Cri ca va aduce sapun lichid, hartie igienica, etc. Iar salaul meuniere deja este prezent in toate meniurile de nunta, drept pentru care oricum aveam de gand sa cer un alt preparat pe baza de peste. Si nici nu mi s-au parut neseriosi, pentru ca noi am fost la inceputul lui noiembrie si ne-au spus sa venim dupa 20 noiembrie sa platim avansul, dar atunci cand am mers prima data am spus ca am vrea pe 15 iulie si au retinut data. Cam astea au fost bilele albe.
Bila neagra, dar trebuie sa facem si compromisuri: este destul de ascuns, iar noaptea chiar nu este deloc lumina pe aleea care duce la restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Andreea, si eu m-am interesat de Intercontinental, dar lucrurile care m-au indepardat de el au fost:
- acustica salii - daca ai muzica live se aude un oarecare ecou;
- parcarea - este cu plata, iar la plecare invitatii sunt obligati sa platesca 2-300.000 lei, in functie de orele petrecute la nunta ta;
- ospatarii - dupa care trebuie sa tragi cu pusca pentru a te servi.
Am fost acum doua saptamani la o nunta acolo si m-am convins pe pielea mea de toate aceste aspecte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pepenash

Andreea, si eu m-am interesat de Intercontinental, dar lucrurile care m-au indepardat de el au fost:
- acustica salii - daca ai muzica live se aude un oarecare ecou;
- parcarea - este cu plata, iar la plecare invitatii sunt obligati sa platesca 2-300.000 lei, in functie de orele petrecute la nunta ta;
- ospatarii - dupa care trebuie sa tragi cu pusca pentru a te servi.
Am fost acum doua saptamani la o nunta acolo si m-am convins pe pielea mea de toate aceste aspecte.

Si eu am fost la inter acum 3 sapt si pot spune ca mie mi-a placut.
Deci, oricum parerile sunt impartite. Dar in privinta parcarii iti dau dreptate, un pic poate si pt ospatari...........
Eu am eliminat deja o gramada de rest, despre care eu au aveam o parere buna, dar dupa ce am citit pe forum zeci de pareri............
Ideea este ca Nu exista rest perfect: unii te fura, altii nu te respecta si lista poate continua.
Ideea e sa ne simtim noi, miresicile bine, pt noi suntem cele mai importante in acea noapte.

Pepenash over and out!

Mergi la inceput

Pepenash,
Si eu am fost la inter acum 3 sapt si pot spune ca mie mi-a placut.
Deci, oricum parerile sunt impartite. Dar in privinta parcarii iti dau dreptate, un pic poate si pt ospatari...........
Eu am eliminat deja o gramada de rest, despre care eu au aveam o parere buna, dar dupa ce am citit pe forum zeci de pareri............
Ideea este ca Nu exista rest perfect: unii te fura, altii nu te respecta si lista poate continua.
Ideea e sa ne simtim noi, miresicile bine, pt noi suntem cele mai importante in acea noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta5 spune:

Buna fetelor !
Pot sa va anunt cu mare mandrie ca mi-am gasit restaurant, dupa indelungi aventuri si cautari.

Krelia ma poti trece in listuta cu 16 septembrie Casa Universitarilor, salonul de jos.

Poate nu ma mai tineti minte - eu eram cea cu Casa Centrala a Armatei, la care am renuntat acum patru zile din motivele pe care le-am si citit aici dar le-am si auzit cu urechile mele - mancare veche si proasta, servire groaznica, furtul bauturilor si chestia care mi-a pus capac si mie si lui iubi - daca vine un general si vrea sala la data la care ai tu nunta, te da afara si cu o luna inainte de nunta.

Asa ca marti seara eram fara restaurant. Urgent am intrat pe net, am luat cateva numere de telefon si i-am lasat tema fratelui meu sa sune a doua zi (ca la mine la servici a fost o nebunie zilele aste si nu puteam sa fac nici o miscare). A sunat, a aflat ca numai in septembrie ar mai fi cateva variante, miercuri am vazut Casa Universitarilor seara si ieri am platit chiria. Mi-a placut salonul, iti ofera multe posibilitati de imbunatatire a aspectului; daca imbraci scaunele si aduci si flori cred ca se face chiar super dragut. Am citit de bine pe forum de CUB si sa stiti ca m-am bazat exclusiv pe parerile voastre referitoare la servire si restul.

Asa ca dupa doua luni de cautari de pile mai mari la CCA, am rezolvat in doua zile.

Le sfatuiesc pe miresicile care nu s-au hotarat la un restaurant - sa se grabeasca FOARTE TARE ca variantele cele mai bune s-au rezervat deja; eu am avut noroc cu o doamna care m-a trecut in creion si mi-a pastrat locul pana ieri, ca 16.09 era singura data libera de la anul.

Sa stiti ca desi nu am mai postat nimic, va citesc mereu. Acum ca m-am linistit promit ca voi scrie mai des.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Buna alegere CUB...imi place si mie, are un aer romantic ...asa ca filoloaga mea draga (stie ea care e).
Eu mai stiu doua localuri faine dar pentru nunti mititele unul de 60 pers si unul de 70 pers. Class si Silvius - super super amandoua.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetele!!!
De miercuri de la pranz mi-a luat Clau laptopul, asa ca scriu in weekend. Luni iar sunt fara el, si al nostru cine stie daca se mai repara, ca e stricat rau. acum asteptam preventivul de la Hp din Italia, sa vedem ce are si cat ne costa.
azi vin ai mei, intr-o ora tre sa soseasca, asa ca eu sunt ca un spiridus prin casa. De m-ar vedea Clau mi-ar trage o mama de bataie....
In rest suntem ok, bebele la fel.
la toate!!!
Weekend placut!!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Neata fetelor,
Azi este f. frumos afara, numai bine de cautat rest ideal pt ziua cea mare.
Sper sa-l gasesc......
Ralucah, ti-am trimis si eu un mail pe yahoo si nu am primit nici un raspuns de la tine.

Mergi la inceput