Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor...am aparut si eu de printre hartiile din birou !

Sunt asa happy...e ultima zi de servici...plec in concediu o spatamana! ...abia astept! Mergem pe la parintii lui iuby...si poate tragem o fuga la munte sa vedem zapada!

...la noi in birou e o regula: cine pleaca in concediu face cinste asa ca azi am adus pateuri, pajituri, vin si cola!

Si va fac si voua cinste ... si o cafea !

Va pup pe toate ... si sper sa mai vorbim ca azi fiind ultima zi trebuie sa-mi rezolv toate problemele inainte de plecare!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele,

Ete acum m-am ridicat si eu din patuss ca sa va citesc...din pacate trebuie sa ma duc repejor inapoi ca deja simt cum incepe sa ma doara piciorussul.
Offf...tare-i rau dupa o operatie sa trebuiasca sa stai mai mult la orizontala. Si ma plcitisescccc....
E drept ca ieri n-am fost cuminte si imediat dupa ce am fost la nenea doctorul la pansat, am insistat sa iesim la o pizza. M-am simtit bine dar ghiciti cine plangea azi-noapte de durere :(((((
Deh...vorba lu' tati al meu...daca n-am fost cuminte si n-am inteles ca tre sa stau in patusss.

Si la ce sa ma gandesc eu cat stau cu ochii in tavan?
La nunta, la forum, la fete...

Hai ca ma duc iar sub paturica dar mai revin din cand in cand sa mai citesc.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Rallu, ai mare grija de tine, si lasa totul, ca sanatatea e inainte de toate. Sau asa ar trebui sa fie. O sa ai tu timp si de astea, dar intai sa te faci bine. ca sa treaca buba!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziua!
e vineri, uraaa!
dupa cum am promis, am revenit la voi.
am pus in linkul din semnatura cateva poze de la nunta noastra.
un weekend frumos tuturor!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Vrabiuta, vad ca ai avut mese rotunde, super! Dar unde ai facut nunta? La ce restaurant? Ca eu de cand am inceput cautarile am avut in cap o fixatie "mese rotunde"....la care bineinteles am renuntat ca asa se intampla la noi...nu gasesti restaurantul perfect...Dar acu cateva zile, ma suna tipa de la restaurantul unde am rezervat. Bineinteles ca mai inati mi-a cazut inima ca am crezut ca e de rau....adica sa te sune aia de la restaurant nu prea se intampla, tu la ei suni de 100 de ori...dar ei, nu. Faza era urmatoarea: mai nou restaurantul a fost preluat de altcineva (tot un italian) si vrea sa-l faca super modern pana la anu' si faza cea mai tare....sa puna MESE ROTUNDE Super!!!!! mi-a mai zis ca acum au si ei ceva aranjamente pt sala...daca vrem sa ne alegem...bla, bla, bla...nu m-a mai interesat asta...cand am auzit de mese rotunde nu mi-a mai trebuit nimic Acu sa dea Domnu' sa se tina de cuvant

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

dragele mele, bine v-am regasit- dupa niste zile cumplite la serviciuuu si fara internet akasika...INSANATOSIRI RAPIDE SI ..DE DURATAA va doresc la bolnavioare si sa ne putem bucura de sarbatorile care parca incep sa se simta in aer ..si eu inka
in legatura cu pregatirile pentru marele eveniment, nu am avansat prea muult..totusi ne-am mobilizat si am mai vazut cava restaurante si probabil incercam sa optam intre apanova si yda + eventual cercul militar..comentariile negativee despre yda m-au nelinistit serios insa..desi mi-au suras ca spatiu cele dou locatiii de pe lac..pepenash ce te-a convins pt yda-SAU INTRE YDA-APANOVA/ stie cineva ceva despre vre o nunta la cercul militar? nu am aflat nici un fel de referinte..
DRAG DE VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Ellamiss, nu prea am nimerit-o la subiectul asta, dar acum ca te-am "chemat" aici, n-o sa te "plimb" la "Comentarii despre rest". Scuze, dar eu cam dorm pe mine azi ... de fapt de vreo saptamana ... . Asa ... am vazut in pozicile tale ca ai facut la Calypso nunta. Eu tot acolo o sa fac, dar la Rustic. Nu ca nu mi-ar placea Albastru, dar nu am asa multi invitati ... asa ca ...
So ... intrebarea mea e una singura: ai fost multzumita de "tratament" acolo? Adica ... servire, mancare, angajati politicosi sau ne- ... etc. A! Si mai am o intrebare : si la tine rezervarea s-a facut tot cu chitantza si factura ca si la mine si Krelia, sau ai avut si contract?
La fel ca si la "Rochitze", nu ma supar daca imi postezi doar link-ul cu detaliile pa care sunt convinsa ca le-ai mai dat, dar pe care eu nu le gasesc acum .

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

maxxine, si eu am vazut yda si apa nova cand cautam rest...sunt dragute amandoua...pt mine apanova era prea mic iar la yda mi s-a spus ca fac rezervari din ianuarie si n-am vrut sa astept. yda mi-a placut mai mult, desi au fost ceva comentarii nefavorabile...gandeste-te ca poate s-a intamplat odata si poate la tine nu se va intampla, nu e o regula nu? Poti sa-ti iei masurile tale ca sa eviti neplacerile(cum ziceau fetele ca iau sapun lichid, hartie igienica, o spaga la femeia de serviciu, nu comanzi peste in meniu....sau nu salau meuniere). La Cercul Militar parca zicea cineva la "comentarii despre rest" ca nu i-a placut..servire proasta, mancare la fel...i-au furat...etc. Dar eu am un prieten care a facut acolo si i-a placut, n-a avut probleme.

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ce fac fetele??

Salutari din patuss va zic si fug iar in paturik
Divi, hai ca-ti raspund eu in locul lui ellamiss - a fost foarte multumita de serviciile de acolo, atat ea, cat si invitatii care si-au spus parerea dupa...din cate stiu eu, nici ea n-a facut contract, deci, s-a mers tot pe baza de factura + chitanta, iar rochita si-a luat-o din Tulcea de la Gabriela de Luca (super misto rokia, si mie mi-a placut!!)

Eu am mancat de cateva ori la Calypso, si-ti spun sincer (nu ca as avea vreun interes), mancarea este super buna...daca ai ocazia, da o fuga pe acolo...iar de restul...atata vreme cat sunt educati ce si cum sa faca...eu zic ca nu vom avea probleme, nu?

Gata, ca deja ma doare capu'....v-am pupat, sa ma fac o data bine ca m-am saturat!!!!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va pup ...pentru mine saptamana se incheie, am terminat cu toate si plec spre casa! Un sfarsit de saptamana placut!

Incerc sa intru si saptamana viitoare sa vad ce mai scieti ca altfel, sunt convinsa, ca peste o saptamana cand ma voi intoarce din concediu...am sa ma "speriu" de cat ati scris!

pe toate!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput