Mamici din Arad...???(38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

La multi ani, Alinush, sa fii fericita alaturi de familia ta!
La multi ani Paula!
De vreo ora incerc sa ma loghez, dar nu mai imi stiu parola, pe un calc e salvata, dar pe celalalt nu...acu a inversat Mihai matele pe la calculatoare si am reusit si eu sa ma loghez. Fetele dorm deja...Azi au fost la gradi, dupa o sapt de pauza...
Acu merg la nani ca e tirziu.
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata fetelor.

Dita ti-am trimis PM. Spor la constructii.

Alinutza, ma bucur ca au iesit analizele ok. Sa ne ferimi de acum inainte prin ora???? Ne spui ce masina conduci ca sa nu avem surprize??? Sper ca nu te superi. Glumesc!

Azi merg sa ma rasfat. Fac un tratament facial doar pe baza de creme, fara scos puncte negre si cosuri. Este o gama de creme AlfaBeta Retinol se cheama si trebuie sa faci maxim 6 sedinte, in functie de tipul de ten si zice ca iti regenereaza pielea cu totul. Am facut acum 2 saptamani primul tratament si dupa mi s-a exfoliat piele cate putin in fiecare zi. Azi e a doua sedinta. Eu voi face doar 3 ca nu am chiar asa mari probleme. Din pacate de cand nu mai iau medicamente in perioada CM imi ies destule cosuri, dar ce sa fac?

Ieri mi-am cumparat o bluzita pt Revelion, ca vazusem la cineva si mi-a placut tare mult de la magazinul Maya din Grand Center. Mai imi trebuie pantaloni si gata tinuta.

Fetelor nu mi-ati zis nimic ... ati vazut-o pe Lisa la 2 ani, ca am pus poze ...

Clau cum e la lucru? Ti-ai intrat in mana asa-i? Ce mai face Raul?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Buna fetele,pt ca sunt noua printre voi,as vrea sa va intreb ce muzica va place mai mult? si daca obisnuiti sa mergeti la spectacole.Ce program aveti de 1 decembrie?.Nico

Mergi la inceput

Buna Nico,

Nu pot sa spun ca imi place un anume stil de muzica, depinde de dispozitia in care ma aflu. Pe la spectacole nu am mai fost de mult. Acum ca vin sarbatorile as vrea tare mult sa merg la concertele de colinzi, ca anul trecut nu am putut din motive medicale.

Tu unde lucrezi? Daca ne intalnim in jurul datei de 18 dec vii si tu? Daca ai poze sa ne pui poze cu tine si paula sa va vedem.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

fetelor, nu mai pot sa tin ritmul cu voi!
ieri am citit ceva , dar nu am apucat sa scriu ca nu stiu cum deja se terminase pauza de masa, iar seara acasa nu ma mai lasa Tudor la calculator.
Alinush la multi ani sa traiesti sanatoasa alaturi de cei dragi! Scuza-mi intarzierea , dar nu amapucat ieri. (ni de oconite nu am timp- ma ierti)
Paula si tie iti urez la multi ani, sa cresti mare si sanatoasa laturi de familie!
Alinuta, felicitari pentru permis, si ma bucur ca i-au iesit mai bine analizele Fabianei.
Flavia, am vazut ieri pozele Lisei, e o scumpa. ce bine semanati voi surorile.
cristina bine ai revenit printe noi.
Dita ma bucur ca mai dai si tu semne. Nici pe tine nu te cunoastem. pune un link cu ceva poze, daca ai.
nico si cu voi as vrea sa vad poze , daca aveti.
va pup si o sa mai scriu
PS. Azi sunt pana la 19 la lucru. La noi fiecare face pe rand program de "permanenta"-adica mari si joi pana la 19 si sambata de la 9 la 14 si saptamana asta e randul meu.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Am uitat ceva: Flavia zi-mi si mie unde faci tratamentul asta, ca si eu a probeleme cu tenul. Eu mi-as face dermoabraziune, dar nu am gasit inca in Arad sa se faca asa ceva. Ce zici tu cam seamana cu ce m-ar interesa pe mine. Zi-mi unde si cat costa.
Pupici

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi, tratamentul il fac pe strada de la piata Mica in jos spre spitalul judetean (Gh Birta cred ca ii zice), pe partea stanga, unde este si coafura. Fata care face si acum si-a cumparat si gama asta, foarteeee scumpa (am vazut factura cu preturile gamei ). Eu o cunosc de 5 ani ca la ea merg la epilat, pensat, vopsit gene, sprancene. O sedinta costa 600.000 lei si faci intre 3 si 6.

Se pun pe rand o gramada de creme. Singura chestie nasoala este ca una dintre creme, singura care nu este din produse naturale, se pune pe fata si se tine DOAR 1 minut, un minut jumate maxim, pt ca ustura foarte tare fata si ai o senzatie de caldura pe care o resimti pana in piept. Deci daca esti sensibila la fata nu e indicata. Dupa crema asta se aplica o alta foarte calmanta astfel ca intr-un minut nu mai simti nimic. Tot tratamentul dureaza cam 1 ora si 15 minute. Sedintele se fac o data la 2 saptamani, iar intre timp nu ai voie sa te faci cu alte creme, farduri, etc pe fata, ci duci cu tine o cutiuta in care ea iti pune o crema din gama respectiva care sa-ti ajunga intre 2 tratamente. Crema o vei folosi dimineata si seara.

Cred ca este ceva in genul dermoabraziunii, pt ca de fapt exfoliaza pielea pe straturi si astfel se regenereaza. Ahhhhh, lucrul greu pentru mine a fost ca nu ai voie sa-ti rupi pielea care se exfoliaza, ci trebuie sa se dea singura jos, ca sa nu-ti faci pete.

Ce am observat eu dupa prima sedinta a fost ca petele alea maronii pe care le aveam de la acneea pe care eu am facut-o in primavara si care nu mi-ai trecut pana acum s-au exfoliat si acum nu mai e pielea asa inchisa la culoare in zonele respective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Moamaaaaaaaaaaaaaaaa ce ati mai scris mai fetelor!!!!

Gabi , saracuta de tine, spor la lucru iti doresc! Si zi-i la Alina33 sa intre macar maine pe aici ca tot e ziua ei....!

Alinush nu ne spui cum te-ai chefuit?Sau de acum urmeaza destrabalu'?

Flavia eu am vazut pozele cu Lisa chiar cand le-ai pus....n-am zis nimic?Inseamna ca m-am sclerozat! Vroiam sa iti zic ca m-a distrat poza cu masina de cusut!Are mama fata harnica!Si cu parintii ei e tare scumpa!
Te rog imi trimiti si mie un PM cu mai multe detalii despre cab asta de cosmetica(unde e exact, preturi la epilat, pensat si ce mai stii tu?)?Pleaseeeeeeee!

Nico ce sa-ti zic de muzica?Si eu in functie de dispozitie....ascult si Parazitii, si BUG Mafia, dar si Richard Clayderman.....

Alinutza 13 ma bucur ca sunt ok analizele!

Dita bine ai revenit!

Ma duc sa-mi culc odrasla ca se freaca de picioarele mele ca o matza!

Am pus un lik cu poze in Yahoo sa vedeti ce mai face bazucu meu!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Flavia stai linistita,poti sa iesi oricand si la orice ora afara ca nu sunt deloc un pericol public,asta ca sa ma laud.
Deci,v-ati hotarat pe cand mai vreti o intalnire?Nu as vrea sa o ratez si pe asta!!!Ce faceti de Revelion?Eu as vrea sa mergem la munte dar nu stiu daca ma incumet sa o las pe Fabi acasa,mai vad eu.
Si eu am vazut pozele cu Lisa,ii tare dulce.
Pupici!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Ioana, nu miine ziua alinei, ci in 24 decembrie(pe ea a adus-o moshu)
Am taiat-o de la lucru un pic mai iute , ca a ramas o colega .
Flavia, m-am intalnit cu Dana Vizental si i-am zis de intalnirile noastre, si a zis ca vrea si ea sa vina, asa ca am invitat-o pe forum, sper sa se conformeze
merci de informatii, sa ma tii la curent.daca zici ca merita o sa merg si eu. nu imi imi suport fata. De cand am inceput lucrul , m-am umplut de cosuri, de la atata praf si mizerie. Avem mocheta de vreo 5 ani, dar nu stiu cat de des se aspira , in cazul in care se aspira vreodata.
Acum astept sa isi termine Cipri treaba, sa mergem sa ne recuperam iubirelul.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput