Mamici din Arad...???(38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am aparut si eu.
Ieri am avut musafiri de la Oradea, prietene mea cea mai buna cu sotul si baietelul.Mi-au facut o surpriza impreuna cu Calin, eu nu stiam ca vin, au vrut sa-mi faca surpriza de ziua mea.
Azi am fost plecati toti la Pancota.
Aseara am fost la Cuibul Cocorilor si pe Dragos l-a muscat un baietele de obraz, da la muscat destul de rau, s-a invinetit, s-a umflat, i-am pus ceva unguent aseara si acum e mult mai bine.

Cristina, bine ai revenit!
Clau, vad ca ai aparut si tu. Cum e la lucru?
Ma duc sa-l culc pe Dragos ca e super obosit, nu a dormit deloc de amiaza.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ALina, nu stiu daca intru maine asa ca eu iti spun de pe acum LA MULTI ANI, multa fericire si sanatate, sa te bucuri de viata alaturi de baietii tai!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

LA MULTI ANISORI PAULA . Sa cresti mare si sa aduci parintilor tai numai bucurii.

ALINA . Sa fii mereu o mamica fericita.

Noi am chilarit doi porci pana la urma sambata. A fost obositor asa ca sambata seara am fost rupta, dar am mai mers pana la urma si in Selgros ca vazusem oferta pt saltele ortopedice, dar a fost tzeapa in sensul ca pretul din reclama era de la dimensiunea cea mai mica si la dimensiunea pe care o vroiam eu era mai scumpa decat am mai gasit.
Alina am vazut si la ei o gramada de laptop-uri, cam de pe la 700.000 lei la ..... .
Ieri am dormitat cam mult si apoi am fost la maicamea ca a fost ziua ei sambata. Ne-am distrat cu Lisa. Spune niste chestii de te miri. Ieri Sorin a ragait si nu a spus pardon, la care Lisa foarte serioasa "PADON" ..... nu am putut sa nu rad, imi venea sa o manc. Are ce are in ultima vreme ca toata ziua zice la oricine ca ea merge si "doame" la Fava si In, adica la noi. Ieri mi-a fost mila de ea ca tot asta spunea si am vrut sa o luam la noi, dar ar fi fost nasol ca azi e zi de munca asa ca a ramas ca o luam intr-un weekend, totusi am dus-o cu noi prin vizita la o matusa.

Clau, cand ne hotaram de intalnire scriem cu litere mari sa vezi si tu.

Nico sper ca analizele sa fie bune azi.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!

Paula

Gunter(pentru ieri)

Alinush

Sa fiti sanatosi, fericiti, impliniti si iubiti toata viata voastra!!!!

Noi tocmai ne-am intors de la vaccin(ROR)!Am avut un flacau taare cuminte!A urlat f putin!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Mersi mult pentru urarile voastre pt Paula,La Multi Ani si pt Alina si tot ce va doriti sa se implineasca.si eu sunt terminata,sambata la chef ,duminica musafiri,pregateli pt Paula,azi de dus si la gradi la copii,la vecine,si inca mai avem si azi o tura de musafiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dita spune:

Salutare fetelor, mai apar si eu pe-aici. Va mai citesc din cand in cand dar cu scrisul e mai greu. Noutati despre mine nu prea sunt la operatiunea bebe , drept urmare pt ca a trecut un an de incercari nereusite, m-am programat la doctor. Ma duc la Miclea sa vad daca ma poate ajuta, daca nu, nu stiu ce fac mai departe, timp mult nu prea am. Mi-e groaza ca probabil trebuie sa facem tot felul de investigatii, dar asta e. Flavia poate ma ajuti cu experienta ta .
In schimb ne-am apucat de construit, suntem la faza de fundatie si cu atat ramanam anu’ asta. Magda, mai intrebat o data unde construim, in Micalaca, pe Crizantemelor. Voi ati fost niste harnici, cum ati facut cu manutele voastre f. multe lucruri, satisfactia e cred ca f. mare.

De fapt am intrat special azi sa-i urez Alinei “La multi ani!’,
Alinush
sa fii fericita si sanatoasa, sa va bucurati impreuna de copilasul vostru frumos.

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Mersi pentru urari, va pup si va doresc si eu multa fericire si sa fiti iubite.
La multi ani Paula! Sa cresti mare si cuminte.
Dita, ma bucur ca ai mai scris si tu. Imi pare rau ca bb nu a venit, dar inca nu-i tarziu. Sa ne spui daca mergi la medic.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Alina! Toate cele bune!

La noi nimic nou sub soare, asteptam varicela , si inca suntem muciti. Asta e . Pupici.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (14+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

La multi ani Alina,multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!!!
La multi ani Paula si multa sanatate iti doresc si sa fi fericita alaturi de mami si tati!!!
Sunt f fericita pt ca azi am luat examenul la scoala de soferi,la Fabi i-au iesit leucocitele azi 12400,o doctoritza a zis ca-i bine alta ca mai trebuie scazute.
Ne-a mai dat ceva medicamente pe baza de plante pt.anemie(are un pik) si pt pofta de mancare.In ianuarie urmeaza sa repetam analizele.Doctoritza care ne-a internat a zis ca cu amigdalele a fost ceva in neregula.Acum s-ar parea ca-i mai bine.
Pupici!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Alinutza, felicitari pentru examen.
Ma bucur ca analizele lui Fabi au iesit bine.

pozici

Mergi la inceput