Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
mamica oana spune:
Mirela,nu ma deranjezi NICIODATA,asa ca suna-ma cand ai chef.Oricum,in week-end am fost mai mult plecata si nu prea am avut nici ton la telefon.Se intampla sa n-ai nici ton,ce credeai,ca sunt toate frumoase?O sa-ti mai pice si net-ul...Ei,hai ca acum ti le zic si p'alea urate!
Abia astept sa ne vedem sambata,fetele!Sa inteleg ca vom fi in aceeasi formula?Nu se mai baga nimeni?
PETRECEREA DE 1 ANISOR
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adameasca spune:
Parca Mironna zicea ca vine in weekend in Buzau. Sa vedem daca vine la intalneala sau nu. :)
Oana, scuze inca o data. fetelor, m-am facut de kko in fata Oanei. Mi-a trimis cateva mailuri, nu stiam cine e, am intrebat-o, mi-a zis ca e Oana, si io Toma necredinciosu am zis ca nu-mi dau seama care Oana. Dar m-am luminat in masina, in drum spre cofetaria Evelyne. Numa' gandul la prajiturile alea m-a facut sa rezonez.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
mamica oana spune:
Ei,lasa mai Ileana,se mai intampla de la o varsta,"batranicioasa" lu' mama.Adevarul e ca la un moment dat am crezut ca faci misto de mine,dar nu vedeam sensul,ca eu eram serioasa.Bine ca ti-ai revenit.Sper sa nu ma uiti pana sambata si sa-mi zici ca am gresit masa cand oi aparea la intalneala...
PETRECEREA DE 1 ANISOR
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
dana_ene spune:
Mai, fetelor, eu parca l-as lua si pe Cosmin dupa mine la intalnirea de sambata. Ca sa il "chinuie" Oana pe el, iar eu sa savurez linistita ce-oi avea in fata .
Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
adameasca spune:
Dana, ia-l daca vrea sa vina. :) Io nu cred ca al meu se baga. Chiar deloc. Si daca nu vrea Cosmin imi iau angajamentul ca alerg eu dupa oana.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alma/alma.jpg)
alma spune:
Oana, stiu deja ca netul mai si pica , doar s-a intamplat duminica.
Dana, poti sa-ti lasi sotul linistit acasa, fac eu schimb cu Ileana in alergarea dupa Oana .
http://community.webshots.com/user/freediaro
dana_ene spune:
Ileana si Mirela !
Va pup .
adameasca spune:
'neatza!
M-am enervat de la prima ora. O tipa care a citit postarile mele de la jurnalul copilului intreaba daca sunt mandra de discutia pe care tati a purtat-o cu Luk la un moment dat: "- Tati, ai fost afara?
- Da
- Te-ai intalnit cu ... (o fetita oarecare din parc)
- Da
- I-ai pus mana pe fund?
- Da (discutie de barbati, ce sa mai comentez)"
E chiar asa deplasata discutia? E un ton glumetz, ce naiba. Voi ce ziceti? Am fost deplasata?
Dana, fara grija, lasa-l pe cosmin acasa, o sa moara de plictiseala intre atatea femei..
_
mamica oana spune:
Vai,mai Ileana,am citit acum comentariul "doamnei" si ce m-am enervat!Cu ce drept face astfel de remarci?Stai linistita,gluma n-a fost deplasata deloc,are ea probleme de perceptie ca o fi ne... si nu-i convine nimic.Sa stii ca si la noi in familie se fac astfel de glume si n-am suportat niciodata falsa pudoare si fitele de 2 lei ale unor doamne "sfinte", care de altfel...
Pupam Ileana!
PETRECEREA DE 1 ANISOR
dana_ene spune:
Ileana stai duamna linistita.
Ignora draga mea astfel de comentarii, sunt de la tot felul de oameni care habar n-au ce inseamna sa fii parinte.
Tu ai vazut ce fel de subiecte o intereseaza pe persoana in cauza (uita-te la profilul personal)?
Asta a si vrut prin comentariul ei, sa te supere.
Iar tu ai toate motivele din lume sa fii mandra de baietii tai - de amandoi. O spun eu, care va cunosc pe toti. Sunteti o familie absolut minunata si noua ne sunteti foarte dragi !