Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Camelia, incearca sa iei pentru gat Homeogene, tot de la Boiron.
A fost frumos azi la pizza, dar mai frumos a fost in seara asta. Am fost la Dana, Oana si Cosmin in vizita. S-au jucat asa de mult copiii astia, de nu ne-a venit a crede.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Mai dragelor,eu m-am apucat de chefuri:vineri-mare chef mare dat de firma,am ajuns pe la 2:30 acasa,sambata am iesit in oras,la runda a doua,iar aseara am avut chef acasa!Ziceti si voi,normala e treaba asta?Adevarul e ca sunt super obosita,iar azi e luni...si am o gramada de treaba.
Ileana,sambata tocmai inchideam calculatorul cand ai intrat,eram pe picior de plecare,scuze.Poate ne auzim azi
Camelia,sanatate multa!Hai mai,te-ai imbolnavit si tu chiar acu'?

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Oana, bravo, ai inceput deja sarbatorile de craciun? Intri in atmosfera necesara

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetele!
Am aparut si eu..., am fost foarte ocupata, inca mai sunt, pana saptamana viitoare o s-o tin tot asa...asta e.
va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Andrusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare, fetelor!
Acum am iesit si eu din "scutece" - astazi am bolit toata ziua! Mi-am dat cu spirt si m-am infasurat in paturi! Eu zic ca sunt mai binisor acum ... insa ma doare un pic capul. Sper sa-mi treaca fara sa se agraveze situatia.

Ma bucur ca v-ati simtit bine si sincer imi pare rau ca n-am ajuns... poate nu nasc fara sa va mai vad odata!

Va pupicesc,
Camelia 37+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poz(n)e:

http://photos.yahoo.com/camelia_marica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Mai dragelor,ce-i linistea asta ?Ati intrat in concediu toate?
Camelia,tu cum te mai simti?
De Dana stie cineva ceva?Ileano,da-ne vesti.
Se mai organizeaza intalnirea de iarna?Astept propuneri si un organizator.
Pupici!

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Am intrat sa va salut si sa va spun ca noi suntem bine in general! Nu am mai avut timp sa intru pe net... cursurile... cupilu...treburile prin casa...numai eu cu sotul... fara alte ajutoare... greu! De sarbatori suntem si noi in Buzau ! Poate reusim sa ne si vedem!

Vad ca sunt burtici care vor naste in curand! Nastere usoara si bebi sanatosi si mancaciosi!

Va pupic dulce!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

'neatza!

Dana e bine, e acasa. Ieri a fost la medicul de familie si si-a facut antitetanosul. Sta cu Oana, se plimba pe afara, au luat brad de Crcaiun, drept urmare acusica l-am trimis pe sotz sa faca si el miscarea asta. Am iesit aseara impreuna pe afara, cupiii nostri ne-au facut surpriza sa stea cuminti in carucioare, ne si minunam de ei. Asa ca am dat o fuga prin centru fara sa alergam dupa pitici pe toate treptele.

Alina, ne vedem de sarbatori, da? Bafta la curs! Cand il termini?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Buna fetele!

Nu mai plec din oras de Craciun, asa ca ne putem vedea si zilele-alea. Bugetul nu-mi permite un drum la Iasi, cu cadouri pentru toata lumea. Abia daca apuc sa-mi iau si eu un brad si ceva podoabe.
Pana la urma fac din nou meditatii cu cei 2 copii, m-am gandit mai bine si nu strica ceva banuti in plus.

Camelia, ai grija de tine!

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara, dragelor!
Sa stiti ca am fost la control in seara asta, dupa ce am avut cateva junghiuri destul de acute in partea de jos a burtii.
Domnu' doftor ne-a spus ca bebe este la coborare, adica isi cam fixeaza capsorul spre iesire. Deci bebelina noastra e "pe vine"! Mi-a mai spus ca s-ar parea ca ne vom vedea la maternitate pana in sarbatori ...
Acum, ramane in baza domnisoarei... cat o mai dori sa astepte!

Va pup si va doresc o seara buna!
Camelia inca 38+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poz(n)e:

http://photos.yahoo.com/camelia_marica

Mergi la inceput