IN BANAT,LA NOI ACASA
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Treceti pe 1 pagina imediat
Fetele de prin Banat, sa ne mai spuneti si la astea plecate, cum mai e pe acolo:)
Au impodobit centrul? Tare mi-e dor sa mai fac o plimbare...
Ingerash, imi place de tine, te-am vazut si pe la alte subiecte, da n-am apucat sa iti zic. Tanara si plina de viata
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ingerash spune:
impreuna, mersi
si eu te-am remarcat la alte subiecte, si mi-a sarit in ochi faptul ca fetita ta poarta unul din numele mele preferate SARA. foarte foarte frumos...
cat despre centru, e superb...
trebuie sa merg zilele astea sa fac niste poze, dar nu stiu cand ajung
sper din suflet sa nu moara subiectul asta ca nimeni nu se inghesuie sa scrie
las' k scriu eu pana va saturati de mine si ma datzi afara
uitati-va cat e ora, eu acuma invatz
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
Si eu scriu:)
Ai mei taie porcu maine la Arad la bunici, asa m-as duce si eu...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Himmelsduft spune:
Si eu mai sunt pe-aici. Poate puteti pune ceva poze cum arata in centru. La noi aici e impodobit frumos. Daca vreti fac ceva poze si le pun sa le vedeti. O seara placuta tuturor,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Fetelor sunt pe aici,am atea pe cap ca imi plesneste capul,nu am inspiratie sa scriu ceva,de asta nu am postat.
Ingerash,complicati sunt adolescentii,ma doare stomacul de nervi se faze imi fac elevii mei.
Oricum te invit duminica pe la 18,la mine la liceu,e gala fetivalului national de teatru,noi cantam,cu tobe,etc,dar e si sectiunea de folclor,intrarea e libera.Eventual daca nu te descurci poti intreba de profesoara de percutie si ma anunta aia de la poarta.Chiar te astept!
Fetelor scrieti voi,chiar daca vedeti ca nu sunt,asa cum spune ingerash e pacat de subiect.
Va pup pe toate!
ingerash spune:
stiu ca sunt complicati
imi pare rau daca iti fac faze naspa, dar au si ei problemele lor si profii ale lor, fiecare crede ca problema lui e mai mare si tot asa.... si la noi a fost azi circ din cauza unui tip cu suvite, na ca sa vezi, toata ora am primit morala
chiar as vrea sa vin la gala festivalului national de teatru, sper sa gasesc amatori ca uneori am impresia ca eu sunt singura care mai deschide o carte sau vrea sa mearga la teatru
acuma sunt fericita ca am invatat niste chesti foarte importante si am timp de lectura ca am fost cuminte si moshu mi-a adus carti si la ora asta is cu un ochi pe net si cu unul in GREAT GATSBY
Eu sigur o sa mai scriu la subiect ca ma simt foarte bine pe topicul asta si imi place
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
angy vezi ca ti-am trimis un pm in legatura cu invitatia care mi-ai facut-o
angy11 spune:
Ingerash,ti-am raspuns la PM,eu tocmai am ajuns acasa.
Fetelor,mai scrieti si voi,acum de craciun chiar ca avem subiecte.
Silvana,la voi craciunul e mai tarziu,te asteptam sa povestesti.
Dia bi,La multi ani!Tot ce iti doresti iti uram sa ti se implineasca!
deya spune:
si yo mis de la resita si mis mandra k sunt banatanca
bunicii mei din partea tatalui sunt de la cuptoare(la poalele semenicului) si de la mama langa ORAVITA la jitin(jicini)akolo imi place cel mai mult vara e o splendore vara ador vacantele aklo din pakate nu pream ai merg akum iarna numai vara
stiu k la noi la colindat se da cucuruz si colaci :)
va pup pe toti banatanii mei dragi
cu drag andreea
ingerash spune:
angy ti-am vazut acum pm-ul cam tarziu ca pe mine deja ma avertizase tipa sa nu ma duc asa ca ai mei mi-au facut program si m-au "tarat" dupa ei la cumparaturi de Craciun
, asa ca in loc sa vad si eu un spectacol am carat straitze
sper sa mai fie si alte ocazii ca pe asta am ratat-o
oricum sper ca totul a iesit bine
deya, foarte bine ca ai venit sa scrii aici si esti mandra ca esti banateanca doar se stie ca BANATU'I FRUNCEA!