IN BANAT,LA NOI ACASA
Raspunsuri - Pagina 14
angy11 spune:
V-am urat La multi ani! asa ca intru la subiect,ma tot gandeam(ca am avut timp,revelionul a dost taaare pasnic)de ce revelion mi-e dor,am avut parte si de Revelioane sofisticate si simple si improvizate,dar unul mi-a ramas tare drag,a fost in 1990-1991,l-am petrecut la Mehadica(Megica),cu o trupa de studenti de acolo din sat,vreo 30 in total,toti studenti la Timisoara si majoritatea membrii ai ansamblului din care faceam si eu parte.
Am fost cazati,eu si fratele meu la bunica unei prietene intr-o casuta simpla de munte(2 camere+bucatarie,cred),a fost ceva de vis,zapada,alunecus de nu puteai sta in picioare,petrecerea de Revelion am tinut-o intr-o sala de clasa de la scoala din sat,atunci am uitat cu totii ca suntem studenti,inmtelectuali,eram mai Banateni ca cei ramasi in sat sa lucreze pamantul,aia poate faceau revelu cu muzica usoara,noi purtam Braul in jurul mesei mai ca la nigee,am facut papricas de vitel la cazan....
Mai mi-e dor de o chestie,emisiunile in limba ramana(banateana) de la Novi-Sad,ma refer la cele de anul nou in special.
Oare din Banatu Sarbesc nu-i nimeni pe forum?
Himmelsduft spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI! Ptr 2006 implinirea tuturor dorintelor si mai ales multa sanatate.
Am revenit si vreau Angy sa iti multumesc ptr pozele din Timisoara. Eu vroiam sa le vad si le-am aratat si socriilor cum e impodobit centrul. Iar fetita ta e o dulce.
Multe salutari la toate banatencele,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Himmelsduft,cu placere,imi pare rau ca nu a fost setat bine aparatul si nu au iesit grozav,una e ce se vedea cu ochiul liber si alta e in poza.+ ca a fost atat de frig ca nu am avut chef sa ma cocotz ca sa iau imagini mai faine.
impreuna spune:
La multi ani si un an nou fericit si plin de impliniri pe toate planurile
Nu-mi vine sa cred ca deja suntem in 2006, a trecut asa de repede timpul...
Si revelionul a trecut prea repede, dar macar am petrecut bine, la munte cu o gashca faina de prieteni (ne-am simtit ca in tinerete:).
La voi cum a fost?
Va ca fug la treaba.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
dia_codat spune:
LA MULTI ANI 2006
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
deya spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!
fie ca anul ce a venit sa va aduca numai bucurii sanatace
si tot ce va doriti
va tuc pe toti
ingersh LA MULTI ANI cu intarziere sorry.
angy11 spune:
Dia,ti-am vazut printesele in poze,sunt scumpe foc!Casa unde o construiti in Franta sau RO.
Deya,multam fain si tie la fel.
Ce mai e nou in Resita?
Fetelor,bravo,ne apropiem de capitolul 2,nu va lasati,scrieti!
poze
dia_codat spune:
Merci Angy11.
Trebuie sa pun si poze din vacanta de acum , am facut niste peisaje superbe, si fetele bineinteles sunt si ele superbe!
E, in Franta as vrea eu citeodata sa pot sa o iau sa o mut in Franta
Casa o construim in Timisoara in zona Rudolf Walter, dar deocamdata facem pauza pina ne intoarcem acasa(speram ca la toamna sa mai continuam un pic) si in plus pina ne mai revenim cu veniturile. (sunt puse poze cu casa in album pentru fetele de pe formum care construiesc ca altfel nu prea ar avea ce cauta printre pozele cu printisoarele mele)
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
angy11 spune:
Dia,stiu ca sunt pt. subiectul ala ca l-am citit,tocmai pentru ca pe sotul meu inginer IT,l-a apucat sa faca firma de constructii,sunt ingrijorata,ca el nu stie sa bata un cui fara sa isi dea peste degete,eu sunt mesterul casei.
dia bi,Himmelsduft,ingerash,impreuna,Silvana,Toria,Valenka,Viorella Hoff,Corina,Yasmine,pe unde sunteti?Cum ati petrecut sarbatorile?
Na ca am facut si apelul