Constanta la apel (56)
Raspunsuri - Pagina 12
cornelianeli spune:
xandra ai un ingeras frumos
jone sotul meu e in marea nordului....incerc sa ma adun dar stii ca prima saptamana e crunta......si mai vin si sarbatorile
ma plictisesc ingrozitor fara el, am venit de la munca, am cascat gura prin mega image, noroc cu calculatorul
pupici pentru bebici
pupici
nunta noastra
gyly spune:
Xandra, sa-ti traiasca bebeul. E tare dulce iti vine sa-l mananci.Bafta in noua ta viata. E super sa ai un copil. Eu de 4luni si 1/2 nu ma mai pot desprinde de el.
Noi am vrea la celalalt loc de joaca, nu in tomis, dar mergem unde vreti voi.
Tatiana, da este targ la hotel parc, select si la cleopatra am inteles de la soramea care a fost azi acolo.
Dar cica azi mai erau care isi despachetau cativa. Legat de copii mi-a zis ca erau un stand sau doua parca.
Noi ieri am facut vaccinul de 4 luni si azi am fost cam maraiti, ieri a fost destul de vesel. S-a inrosit si cred ca il doare. De azi noapte face figuri. Temperatura nu am avut.
gyly spune:
Andra, eu il cantaresc pe Dinu cu un cantar alimentar electronic. Il am de la o prietena. Am pus o tava mai mare in care sa incapa Dinu si peste tava un scutec sau doua. Si il cantaresc. nNu radeti ca nu imi venea sa dau cateva milioane bune pe un cantar. Asta e.
Pupici.
jone spune:
fetelor!dragelor!
si o veste buna!
am robot nou noutz.
mi l-au schimbat azi si au facut-o cei de la domo(ca service-ul...eu cred ca le-a fost frica ca cica ar fi trebuit ei sa faca cererea si trebuia cand s-a stricat a3a oara nu ar fi trebuit sa il mai repare deloc)
asha ca uraaaaaaaaaaaaaaaa!uraaaaaaaaaaaaaaaa!
si vai cel de la domo mi-a atras atentia ca era cam "murdare" si ca toate.
pai mai om bun!eu l-am folosit de 3 ori pe zi de un an incoace.si fructele pateaza si cel mai extraordinar plastic.si am folosit tot.ca doar nu l-am luat de bibelou.
ca doar nu era sa il spal cu clor ca sa se albeasca.
sau trebuia?
la voi (cele care aveti robot de bucatarie ...) vasele de plastic mai sunt super transparente?
ca ale mele erau zgariate si nu mai aratau ca noi.
oricum....
sunt super happy!si sper ca asta sa fie bun!
a! si am iar garantie 2 ani.sper sa nu mai fie nevoie!
multumesc mult de sfaturi si sustinere.
ah cornelianeli sarbatorile! eu macar plec la mama la braila. dar asta nu ma consoleaza.
sper ca nu incurc borcanele.mav voi erati cu tv sony?ce ati mai facut?
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
xandra28 spune:
cornelia, multumesc mult de oferta, chiar as vrea sa mi-l imprumuti, nu prea sunt in perioada achizitiilor acum, si cateva luni este super suficient. cum sa facem? hai poate vb pe mess. eu am id-ul de mess andasro.
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut
BDana spune:
Pfai de mine, Xandra cat este de dulcel bblasul vostru. Sa va traiasca, sa fie sanatos si plin de noroc. Si voi sa fiti sanatosi sa il cresteti.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
Cornelia spune:
Xandra, ti-am trimis e-mail!
Si Maria a incasat-o la Tomis .
Fetelor, sunt cu moralul la pamant. Din cauza asta scriu telegrafic si citesc printre randuri.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nastasie spune:
buna dimineata.
xandra, vladut e dulce foc.ce as mai vrea si eu un bebe.acum insa nu e momentul.poate mai tarziu.
jone, sa stapanesti sanatoasa robotul si sa dea domnul ca asta sa nu se mai strice deloc si sa nu mai ai probleme cu el.
si eu am fost aseara la metro si era un cantar mare la iesire asa ca l-am urcat pe razvan si are cam 10 kg(am scazut hainele de pe el).ce ziceti e bine la 1 an si aproape 1 luna?ca nu ma pricep.azi sau maine sau la inceputul saptamanii facem si noi vaccinul de 1 an.ai vostri copii ce reactii au avut?ca la ala de 6 luni 3 zile a fost marait si 2 a facut febra.nu mare dar ne-a dat batai de cap.
roxa, eu am inteles ca si la 1 an si 1 luna se mai face un vaccin?pentru ce e ?
va pup pe toate.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
jone spune:
cornelia - sus moralul!
ce a patit moralul tau de este la pamant.spunei sa se pregateasca de craciun.la pamant sa fie la primavara cand o da firul ierbii.si acolo jos la baza o sa fie placut ptr moralul nostru.
(sunt glumeata si nu stiu dc, fi de vina ca maine ar trebuie sa vina mama mea? numai sa fie vreme frumoasa sa poata veni cu masina).
cred ca termometrul meu de afara a luat-o razna.afara e vreme nasoala si el arata 8 grade.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Cornelia, sus moralul, este greu, dar trebuie de dragul copiilor tai .
Jo, sa folosesti "masinaria" multi ani fara reparatii. Si "jucariile" mele de bucatarie s-au mai zgariat dar isi fac treaba ff bine.
Adriana, noi la 1,2 luni am facut ROR. Ieri am fost cu Alex la dispensar si am cantarit-o, are 10,5 kg, de cateva luni nu a mai "pus" nimic pe ea. Mi-a spus medicul ca asta este ritmul ei, si daca este sanatoasa este OK. Putem aspira si noi la postul de fotomodel?
Roxana, am si eu o : am in casa balsam de la Vick - BabyBalsam, medicul Alexandrei mi-a spus sa nu-l folosesc ca ar avea ceva hibe si ca s-ar fi retras de pe piata (l-am cumparat anul trecut si are valabilitate pana in 2006). Eu am fost ff multumita de el si as dori sa-l folosesc in continuare. Multumesc .
O zi buna si multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)