Constanta la apel (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

iubitele mele, as avea si eu nevoie sa cumpar un cantar de bb, si nu m-as arunca la unul nou, stiti pe cineva care nu mai are nevoie de el si-l vinde?
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by tatianaS

.
Stiti ceva de vreun targ de imbracaminte in Mamaia care cica ar incepe azi? Am auzit si eu pe cineva si nu stiu daca chiar asa este....nu de alta, dar sa nu bat drumul degeaba pana acolo.
Pupici....revin.

Tatiana si Bia, gaza mea cea mica si cuminte

http://community.webshots.com/user/TatianaS

Tatiana sigur este targ pana pe 29 octombrie.aveam si un pliant sa-ti spun exact ce si cum dar nu-l gasesc.
pup

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra

Amintiri de la implinirea celor 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

scuze,29 noiembrie

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra

Amintiri de la implinirea celor 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

am pus poze cu bb
pupici

anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Xandra, sa-ti traiasca puiutul, e tare dulcel. Multa sanatate, fericire si noroc va doresc. Desi nu au trecut decat 6 luni, am si uitat cand era Alexandra atat de mica. Parca as mai face un bb in curand...

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetili io-s bosumflata...ca nu pot veni sambata! ca de obicei.....intrevine cate ceva care trebuie rezolvat in week end....!
imi pare rau....sunt tare suparata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici tuturor.

Oana (Mygirl), poate ti se va indeplini dorinta .

Si noi am prefera celalalt loc de joaca, dar putem merge alta data acolo.

Xandra, eu am cantar de bb. Daca vrei ti-l imprumut. Nu ti-l pot da pt. ca ee l-am impumutat la randul meu, dar cum in casa respectiva inca nu aparut un bb , e ok sa stea cateva luni si la tine. Este un cantar vechi - Balanta Sibiu (verii mei de 30 de ani au fost cantariti cu el), dar noi l-am folosit cu succes la doi copii.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

xandra sa iti traiasca bebelushul.vladut e un bebe frumos scump si dragalas.mi se pare mie s-au il cam strange costumasul? o sa fuga impreuna cu ceilalti baieti de aici dupa fetele noastre?

fetelor sa nu va duceti sa platiti rds ca pana luni cica nu merge.

cu robotul nu am nici un raspuns.dar next week ....la usa opc-ului.
sanzi pune acolo o vorba si ptr mine :)

si da!este targ in mamaia dar e mai micutz.sora mea lucreaza la receptie la bavaria blue au pus-o (ptr cei care vin din tara si au confirmarea de cazare sau ceva genul asta)
cica de bebelusi au la hotel parc.

cornelianeli - nu fi trista, parca ai zic ca a plecat sotul? si al meu e acum pe un vapor care salta in toate directiile mai ales cand se apropie de franta.am inima cat un purice.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Xandra, ai un bb ff scump. Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Se pare ca i-a placut primirea pregatita , era tare incantat .

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Xandra bine ai venit acasa cu bebelusul...vai ce micut si frumos este!...Si ii vin asa de bine hainutele...Ca maine trece timpul si creste...Vorba Oanei ca ieri au fost si ale noastre mici si Delia mai are putin si face 7 luni...Sa fiti fericiti...

Roxanaz o dobitoaca...azi a trimis-o acasa pe Bianca vezi doamne este nevaccinata si nu poata sta in colectivitate cu vaccinatii,suna mai degraba handicapata...Da' pun io mana pe animala aia...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput