Sala fitness femei in Constanta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

La sala de la Flamanda mi-am facut si eu abonament, insa nu sunt prea multumita.Instructoarele (de fapt, vreo 2 dintre ele, pt. ca sunt 3)nu mi se par prea bine pregatite.Insista prea mult pe exercitiile pe stepper, topaim intruna pana ni se acreste de aceleasi chestii, nu lucreaza deloc brate, spate...abdomen prea putin, insa am reusit ca fac o febra musculara de la "mersul piticului" si "saritura broastei" de n-am putut sa ma merg normal 3 zile mergeam ca teleghidata, ziceai ca am ceva infipt in dos....si binenteles, l-a urmatoarea sedinta , aceleasi exercitii...stepper si "broasca si piticu"Abia astept sa merg si vineri seara, ca doar atunci e cea de-a 3instructoare care mi s-a parut ok, sa vad daca daca imi mentin parerea sau nu.Cu ea n-am facut decat o sedinta pana acum, pt.ca eu pot sa ma duc doar seara,iar ea e doar vineri seara iar saptamana trecuta aveam asa o febra musculara de joi incat vineri abia ma miscam, da' sa mai fac gimnastica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Fetelor, mai stiti vreo sala buna prin Constanta?A fost cineva la sala din zona Delfinariu, de pe str. Maior Sofran, sau cam asa ceva, parca Totall Fitness Gym se numeste.Am vazut site-ul lor si parca promitator, au program de la 7 la 23, tot felul de aparate, vreo 3-4 instructoare la aerobic...Poate a fost cineva acolo si ne spune cum a fost, ca parca m-ar tenta Ca sala de la Flamanda m-a cam dezamagit
si dupa ce se termina abonamentul(am luat 15 sedinte) parca as incerca alta sala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

M-ar interesa si pe mine o sala de fitness prin zona Far -gara Constanta - ICIL , stie cineva?
As vrea sa merg la o sala dar nu-mi permite timpul sa fie una departe si in acest perimetru mi-ar conveni de minune.
Va multumesc!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enya71 spune:

eu merg la Totall Fitness Gym. si asta de 1 an si jumatate. le dau un 10+ din toate privintele. am fost la mai multe sali din constanta. dar raportul dotare/eficienta e maxim. sala e mult mai buna decat la ibis sau iaki unde au niste preturi exorbitante. aparatele sunt noi, moderne si functioneaza.... in multe sali au 2-3 biciclete din care 2 sunt rupte. aici sunt vreo 10 benzi de alergat, 10-15 biciclete normale si vreo 6 biciclete eliptice, si multe alte aparate pe care poti lucra tot corpul. in sali sunt cel putin 2 traineri care te invata/ajuta sa pui osul la treaba. eu fac mai mult aerobic. daca mergeti cam la aceeasi ora intr-o saptamana ai posibilitatea sa lucrezi tot corpul facand ore diferite, si instructori diferiti. sunt la aerobic 4-5 instructori si nu prea am ce sa le reprosez. ce-i drept o prefer pe nico si pe costin, dar e doar chestie de afinitate. si ceilalti fac orele k. si poate ce-i mai important daca am avut vreodata ceva de spus am fost ascultate de conducere si sau luat masuri in asa fel incat sa ne fie bine. succes la slabit!!!!!!!!

Mergi la inceput