Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
alina_gabriela9 spune:
Magga si Crinuta, multumim pentru aprecieri
Crinuta, cu mine seamana doar la ochi, in rest e picatura rupta din tati. Voi mai face niste poze in week-end-ul asta sa avem si noi o imagine mai proaspata.
Lavinia, nu cred ca o vei putea dezvata brusc, asa ca poate incepi ca atunci cind o culci sa fie intuneric si cind e gata sa adoarma sa ii dai biberonul. Azi 30", miine 1min s.a.m.d Ideal ar fi sa-i dai sin si cind e cit pe ce sa adoarma ii introduci bibele. O sa se prinda ca incerci sa o pacalesti, insa dupa mai multe incercari poate o sa fie prea obosita sa se mai opuna. Habar n-am daca functioneaza, insa daca nu ai alte variante soc, poate ar functiona.
http://community.webshots.com/user/alina_gabriela9
alina_gabriela9 spune:
Da, Liviana, l-am vazut pe Matei si chiar comentam intr-un mesaj anterior ca asa blondin si cu ochii verzi-albastri, o sa faca ravagii printre fetele noastre.
http://community.webshots.com/user/alina_gabriela9
ana maria spune:
Alina la apartament ne mutam. Cred ca m-am exprimat gresit. Dar visam la o casa. Poate peste 4-5 ani!!! Acum ne mutam in Dr Sarii, intr-un apartament mai mare. Ti-am vazut si eu pozele si ti-am admirat minunea
. Felicitari!!!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
lbelciug spune:
Scuze, Alina, asa e. Nu retinusem ca de la tine era mesajul. Matei are ochii albastri.
Referitor la ceea ce punem pe jos in sala de Internat unde se vrea petrecerea, ar mai fi o varianta. Daca profesorul de sport aproba, am putea sa aducem niste saltele din sala de sport pe care sa punem noi paturi ca sa fie mai igienice. Ce ziceti?
Ana Maria, daca te muti pe Dr Sarii, inseamna ca vei sta relativ aproape de mine, adica la cca 3 statii de autobuz. Eu stau langa intersectia dintre Margeanului cu Buzoieni. La cate camere va mutati?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
danielai spune:
Referitor la Booboo, e foarte aproape de mine. Am fost invitati acolo la ziua unui baietel de 2 ani atunci cand Maria avea 7 luni. Cateva aspecte:
1. Nu se poate merge pe jos peste tot, numai in zona de joaca care e formata din niste tobogane si alte de'astea. in principiu sunt pentru copii mai mari, dar se mai joaca si astia mici, asa cu ajutorul personalului de acolo si sub atenta supraveghere a unui parinte. ramane de vazut daca accepta o petrecere la care toti prichindeii sunt asa mici.
2. Cadoul mentionat in anunt este un creion cu maimutoi, asta asa ca sa nu va imaginati cine stie ce.
3. Trebuie rezervat din timp pentru ca sunt aglomerati. Eu nu vreau sa ma bag la rezervare deoarece data trecuta mi-au facut o faza urata, adica au facut o dubla rezervare si a trebuit sa fac scandal, eu m-am enervat teribil si ei ma faceau pe mine nebuna, asa ca nici nu ma gandesc sa mai repet experienta. Poate altcineva are empatie mai mare cu ei sau nimereste pe altcineva decat acritura care m-a enervat pe mine. Daca totusi va hotarati pentru aceasta locatie venim si noi, ca ar fi pacat sa fiti asa de apropoape de noi si sa nu venim.
Daca mai aveti nevoie de detalii, va raspund cu placere.
oana cretu spune:
Sunt aici, demoralizata, nu am chef deloc nici macar sa intru pe DC, nu mai zic sa citesc sau sa scriu. Imi cer scuze fetelor ca nu mai fac modificari pe listuta, dar credeti-ma, nu intru. Stau pe net jucand carti sau alte jocuri ca sa mai uit, dar nu imi arde de citit nimic. Cred ca ne vom vedea in curand, atat pot spune. Si in plus, Seb de cateva zile nu mananca nimic, si ma termina si el. Cred ca simte starea noastra.
Va pup!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI
BDana spune:
sunt un pic trista, pt ca de la 1 incep serviciul. Ieri si azi am fost sa imi rezolv cu actele si l-am lasat pe Cris cu soacra-mea. Ieri a plans saracul de nu mai stia femeia ce sa ii faca, cand m-am intors l-am gasit inlacrimat in fata usii de la intrare, asculta liftul, sa auda cand vine mama. Cand m-a vazut s-a lipit efectiv de mine si nu imi dadea drumul nici sa ma spal pe maini. Nici la plimare nu ma scapa din ochii. Azi parca a fost ceva mai bine, sper sa fim pe drumul cel bun, dar la ora actuala este taaare trist, de parca toate problemele lui l-au napadit.
Noi deocamdata avem niste pantofei mai inchisi, asa, ii caut ghetute dar avem mari probleme ca nu ne incape piciorusul in orice incaltari, trebuie sa aibe deschiderea foarte larga ca noi avem labutele cam…butcanoase si…nu ne intra nici in 21, desi la talpita poarta mai putin….
In legatura cu iminuizarea, noi deocamdata luam doar vitamina c natural, picaturi
Va pupam si va dorim we placut.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
strunfita spune:
Noi suntem din ce in ce mai bine. Febra n-a mai facut de ieri dimineata, nici de vomitat nu a mai vomitat. Nu se stie exact ce a avut, dar parerea doctoritei a fost ca , avand muci de aprox o saptamana, probabil ca s-a suprainfectat. Nici nu stiam ca se poate suprainfecta la nas din cauza mucilor, are si o denumire chestia asta, dar n-am retinut-o. Si daca nu l-as fi chinuit cu scosul mucilor si bagat picaturi ... mai intelegeam, dar asa...chiar nu inteleg cum a putut s-o faca.
Gabi.i, antibioticul e Augmentin. Nu cred ca de la el a vomitat, pediatra zicea ca probabil de la mucusul din gat. Oricum ca efect advers, am observat ca il doare un pic stomacul si face caca mai moale decat de obicei. Inca nu diaree, ii dau morcov fiert, orez, ca sa nu-l apuce.
Suntem un pic suparati ca tata e plecat pentru doua saptamani (din fericire a trecut aproape o saptamana de cand a plecat). Sunt tare curioasa cum o sa reactioneze Bogdan cand o sa se intoarca.
Am pus o poza cu sania: http://community.webshots.com/photo/506608715/507038942aOhEIo
Sper sa fi copiat bine linkul.
Alina Gabriela, si mie mi se pare Bogdan tare smecher. Chiar asta e unul din apelativele pe care-l folosesc des. Si daca acum e asa, ma gandesc cum o sa fie cand o sa mai creasca...
Oana, ce e mama cu tine? Cum adica ne vedem in curand, te gandesti iar sa te intorci in Ro? Sper ca nu doar tu cu Seb.
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre
strunfita spune:
Alina Gabriela, am vazut acuma pozele voastre. Sunteti niste scumpe amandoua. Sa mai pui poze mai noi!
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre