Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
strunfita spune:
Daniela, din pacate nu are, da m-am gandit ca improvizez eu ceva, se poate prinde foarte usor de margini o chestie ca la leagane in fata de exemplu (nu ma gandesc la un lant, ci un ham cam ca la carucior).
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre
magga spune:
Oana , of imi pare rau ca aveti probleme, uite eu cind sunt suparata, imi zic ca nici faza asta n-o sa dureze.
Lavinia, multzumesc mult mult, problema noastra este ca Hana nu este prea dispusa sa renunte la sin, asa ca e o intreaga poveste, trebuie sa las un biberon acasa, sa vin in pauza de masa s-o hranesc, plus ca noaptea recupereaza tot ce n-a supt ziua. Iar azi am fost acasa si am pus-o la sin de cel putin opt ori, era in culmea fericirii.
Dar de ce nu incerci intii sa-i dai o chestie pe care-o cunoaste din biberon, supa de pilda, sau suc de fructe, ca sa inteleaga ce se face cu el. Explica-i ca la un om mare, uite, asta este un biberon, ti-am pus supa in el, ia-l si incearca sa o bei singura, acum esti fetita mare, etc, poti sa te hranesti si singurica. Din lecturile mele, se pare ca copiilor(bb incl.) le place la nebunie cind reusesc sa-si poarte un pic singuri de grija, se cheama automaternaj chestia asta.
Adica din ce am intels eu, ea nici nu stie cum se utilizeaza un bibe, nu?
Carmina, sa stii ca Augmentinul este destul de nociv pt sistemul digestiv. s-ar putea sa fi vomat de la asta. nu ti-a dat nimic pediatra care sa contracareze efectul asta?
Gata, ma duc sa ma joc cu Hana, ca de dormit, nu vrea inca sa adoarma.
magga spune:
iata, printre altele, eu www.babycenter.com/refcap/baby/babydevelopment/713.html#6" target="_blank">aici am citit de treaba cu ghetutzele.
Amaya spune:
Gabiu, ti-am raspuns prin PM...ai primit?
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
sirimie spune:
Vrem sa ne inscriem si noi aici, daca ne primiti. Vladut s-a nascut pe 27 februarie si avea acum 1 luna 67 cm si 7 kg si jumatate. Nu stiu cit are acuma
dar cam tot asa
pentru ca nu e deloc mincacios. De curind a fost bolnav, cu febra mare o zi. Nu are inca nici un dinte. Toata ziua vocalizeaza si mai spune ma si ba din cind in cind. De curind a inceput sa sufle (ii place teribil cind sufla cu mincarea in gura), s-a ridicat in pat si sta catarat oricind are de ce se tine, si plinge daca e lasat singur pe undeva. Avem numai poze vechi, promit ca pun si altele mai noi cit de curind. S-a nascut la Giulesti, cu Dl doctor Pana.
Ne inscriem si la petrecerea de Craciun. Putem sa aducem pateuri si prajituri, podoabe de brad, aparat foto (sa facem poze neaparat), putem imprumuta un costum de Mos Craciun daca e nevoie. Avem nevoie sa ne spuneti ora, ca sa ne organizam. Si sa ne spuneti daca este nevoie sa trecem pe acolo inainte, sa pregatim. Este vreo sursa de caldura acolo? Eu sint dispusa sa platesc o parte din cheltuielile pentru brad sau altele. Si sint nerabdatoare sa ne intilnim.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
crinuta spune:
Simona si Vladut, bine ati venit.
Ce bine ca veniti si voi la petrecere!
Asteptam si poze noi.
pupici
Crinuta si
Rayan
gabi.i spune:
Alina-Gabriela sunteti doua frumusele.Neaaparat sa faceti poze si sa ne mai puneti.
Lavinia ,dificila problema cu intarcatul,sau cel putin asa o vad eu.uite cum am intarcat-o eu pe Rebeca (avea un an si o luna):
-in primele doua zile mi-am dat pe sani cu un ruj rosu aprins si i-am explicat ca "mami are buba".Si de fiecare data cand venea si i-mi ridica bluza batea in retragere-asta a fost norocul meu caci am inteles ca nu toti copii reactioneaza asa;
-in zilele urmatoare m-am legat cu o fasa elasteca deoarece aveam lapte la greu si tot timpul stateam cu comprese cu apa rece si fasa respectiva asa ca chestia cu "buba" a devenit evidenta;
-o perioada dupa ce am intarcat-o nu a mai vrut nici un fel de lapte.Ii dadeam in compensatie 2-3 iaurturi/zi.Dupa care incet incet am obisnuit-o dimineata cu laptele cu cereale;
-nu a baut niciodata nimic cu biberonul;
-de adormit si ea adormea tot la san si ca sa o dezvat am leganat-o pe picioare .A fost insa o metoda gresita pt ca dupa cateva luni am mai tras o suferinta sa o dezvat de leganat.Dar atunci nu am gasit alta solutie deoarece ea nu a mai vrut,seara, nici ceai nici apa nimic ,nimic ,indiferent de metodele prin care incercam eu sa ii dau(lingurita,canita ,pahar).
Oana nu dispera, ai incredere in Dumnezeu si in faptul ca El va va ajuta sa rezolvati problemele asa cum este mai bine pt voi.Eu asa am crezut de ficare data cand am avut momente dificile si acum privind in urma cred ca asa s-a si intamplat desi la momentul respectiv nu gandeam asa.
Strumfita ,interesanta sania si ai dreptate se poate adapta un sistem de prinderea copilului.
Bun venit in club Simona .Ce bine ca v-ati hotarat sa veniti la petrecere.
Si acum -noapte buuuna!
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
crinuta spune:
'Neata fetele. Cam liniste pe aici....
Mai bea cineva cafeaua la ora asta? As mai fi dormit daca Rayan nu ar fi avut chef de joaca...
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
'Neatza! eu beau cafea. de fapt, am si terminat-o![]()
as mai fi dormit, dar tre' sa plec de acasa in curind.
a venit iarna![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
crinuta spune:
Cand sa vb si eu cu tine pe yahoo vad ca ai steppanit out
Oana, ce s-a intamplat?
Crinuta si
Rayan