Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
simodina spune:
Si noi am facut azi vaccinul Si tot Inf. hexa.A urlat ca din gura de sarpe, mai ales ca l-am trezit din somn si era si ora dem masa
. Iar tati a iesit din cabinet, n-a avut curaj sa ramana
. Acum doarme inca, a adormit imediat dupa masa. Dar mai plange in somn, s-ar putea sa-l doara piciorul. Noua na-a zis pediatra sa nu-i facem baita azi, sa-i dam 1/2 linguritza de Panadol daca face cumva febra si sa-i punem compresa rece pe picior daca se inroseste sau se umfla... Desi cica ea n-a avut nici un copil care la care sa dea vreo reactie...
Ioana, noi i-am facut o coprocultura dupa pampers direct. Doar ca e bine sa se duca cineva imediat cuma facut cupilu' kk, trebuie pandit. Acum am cumparat si recipiente de la HelpNet. Poti sa suni si tu la farmacie - HelpNet sau Sensiblu - eu am luat nr de telefon de pe site si am sunat sa intreb daca au. Si ma bucur ca n-au trebuit sa o taie inca pe Miruna, poate scapa!
Miflore, noi am facut doar hexa. Stai ca ma uitai si pe ambalaj
E anti toate cele 3, deci nu mai trebuie si engenrix.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Noki_Lara spune:
Tangerine - io-s o mamica proaspata de noiembrie. Eu locuiesc in Lacul Tei, vizavi de Parcul Circului. Tare mi-ar placea sa ne reunim la plimbarica. Asta atuncea cind o sa putem si noi, ca inca avem doar 2 sapt+1 zi. Inca nu am scos-o afara. Dupa 3 sapt, dar nu mai e mult!
Pupici la toate mamicile! Si la BBi!
Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
cge spune:
Eu stau pe Teiul Doamnei.
Si o plimb pe Ancuta in parcul de lg Fac de Constructii.
Ramona, tu ce in parc iesi ?
Acum ma imbrac sa fug afara un pic.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
Simona8004 spune:
buna ziua!
Mai dar ce harnice sunteti.
Am reusit sa va citesc si incep si eu sa ma intreb.
Maia se apropie de vaccin, il vom face pe 22 noiembrie, exact cind facem 2 luni. As vrea sa va intreb, ce trebuie sa stiu despre acest vaccin? Ca sunt cam nestiutoare la faza asta, dar deaceea apelez la voi cele care ati trecut deja pe acolo. Trebuie sa ne pregatim cu ceva special de dinainte? cum ar fi supozitoare?sau orice altceva, numai sa ne spuneti. Si voi de ce a ti cumparat vaccinul? Noua ne-a spus sa venim sa-l facem ca dupa data de 20 il primec la circa. Asa ca noi ne vom prezenta. Si din cit am inteles de la voi, ar fi indicat sa maninca inainte ca apoi 2 ore nu are voie?
Si inca nu am scapat de constipatie
. Sincer nici nu mai stiu ce sa fac si ce sa zic
. Am fost la o intilnire de familie si toate matusile si verisoarele care au copii (mai mari ca Maia) mi-au spus sa ii dau miere de albine pe suzeta. Ele spuneau ca e cea mai buna cale si e si sanatos. Sincer, cind Maia avea cred ca vreo 3-4 saptamini m-a durut rau gitul,iar leacul meu este juma de cana cu lapte cu un galbenus de ou si 2 lingurite de miere. A doua zi gata nimik, totul e bine si frumos, dar Maia mi-a plins de am crezut ca fug din casa. Asa ca nu am mai mincat miere si gata cu plinsul.
Cit despre lapte praf, noi am incercat, dar dupa ce la gustat a dat afara bieronul si nu a vrut sa maninca. A fost o perioada in care am avut impresia ca nu ,maninca bine, dar acum nu mai am impresia asta. Maia e linistita dupa ce maninca si chiar foarte vioaie, gingureste si sta asa cam 3-4 ore depinde, nu stiu exact de ce depinde ca are momente cind doarme2-3-4 ore) cind mai doarme cele 4 ore ma bucur ca se regleaza asa, dar imediat imi demonstreaza contrarul. Nu imi pare rau, ca pina acum a crescut tare bine, La 3 saptamini dupa ce am venit acasa de la spital cu 3.100g am avut 4.300 iar la 6 saptamini a avut 5.300g. Eu zic ca e foarte bine. acum vom merge la dr saptamina viitoare si la cintarit si la masurat si la vaccin. si va vom da ultimele noutati.
Sa aveti o zi super frumoasa.
Simona si Maia 8 saptamini (22 sept 05)
kid2003 spune:
Sofia, pisica se impaca bine cu noi si copilul. Nu as putea sa renunt la ea, atata timp cat pastrez niste reguli stricte de igiena nu vad care e problema. La noi in casa pisica nu intra in camera copilului (nici in a noastra), iar noi nu luam pisica in brate decat daca ne schimbam hainele dupa aceea, inainte sa mergem la copil. Saracul motanel e cam descumpanit ca inainte de Alexandra tot timpul il giugiuleam. Acum doar tati mai face asta cand vine de la serviciu si inainte sa se schimbe de hainele acelea. Nu am avut probleme pana acum. Eu am crescut cu pisica in casa si nu am avut nimic, ba chiar sunt o persoana fara alergii si alte minuni.
Miflore, am intrebat pediatrul si mi-a spus sa incerc Calma Baby, nu ii afecteaza sistemul nervos sau altceva, e un produs naturist, pe baza de plante si combinatia de plante are un efect calmant, nu i-ar spune chiar sedativ pentru ca nu afecteaza sistemul nervos central. A zis sa incerc sa vad cum merge. Ce pot sa iti spun e ca Alexandra il scuipa intr-o veselie, nu-i place gustul. De exemplu Debridat ia cu placere dar asta ba. Suntem in a 3-a zi si nu am observat sa fie altfel decat de obicei (mai bleaga). Doarme noaptea de la 11 la 4 si sunt multumita.
Ramona, la noi a baut in prima luna NAN din bibe Nuk pentru ca ii placeau tetinele alea tesite. Si neaparat de latex. Am observat insa ca din Avent ii curge mai incet, poate asa nu se ineaca?
Ioana75 spune:
Multumesc pentru raspunsuri
. S-a dus maica-mea sa produca un recipient de-ala pentru culturi nush'cum.
mifloricica, ia super bine Ana Maria! Ma bucur ca s-a rezolvat
.
jadi, multumesc de lauda
.
Am vorbit cu mihaela_e, va pupa pe toate si ii este dor de voi. M-a rugat sa va transmit sfatul cu feonul, dar i-am zis ca deja s-a discutat; oricum, si la ea merge foarte bine. Si ea si bb Alexandru sint foarte bine, ii asteapta pe aia de la RDS sa-i monteze netu'.
Ioana, mama Mirunei
moki spune:
Mai fetelor care schimbati in decembrie macazul de la postnatal la CIC,se pare ca lucrurile stau asa:n-avem cum sa ne prelungim concediul,intram in decembrie cu legea actuala,dar de la 1 ianuarie TOATA LUMEA va primi cei 300 de lei la intoarcerea la munci..cel putin asa mi s-a raspuns pe la subiectul legislativ..bagati un ochi..
,
Moki &Mario
poze
maddy77 spune:
Miflor,ma mir ca nu ti-a zis pediatra sa-i dai supliment copilului,ca si a mea a luat in sapt 2 180gr si dr a zis ca e cam putin si ca daca nu ia min 20 gr/sapt sa-i bag lapte completare.M-am stresat atat de tare cu greutatea fetei in prima luna,oricum am impresia ca nici acum nu mananca cat ar trebui..nu am facut proba suptului ca nu mananca tot timpul san,dar ma iau dupa bibe ar manca cam 80-90-60 si mi se pare putin la o luna.
jadi nu te grabi cu laptele praf..ai tot timpul din lume..bine ca mananca tzitzi si nu s-a invatat cu bibe.
Ioana,bine ca nu ti-au taiat copilul,cred ca se poate rezolva si altfel..pentru ce faci coprocultura?are probleme cu burtica?tu la ce ora ii faci baita fetei de se culca de la ora 8 si doarme pana dimineata?
n-am apucat sa dorm ca s-a trezit mandra..acum ma gandesc s-o scot afara dar mi se pare ca bate vantul cam tare...si dupa sa vin sa dorm macar o ora..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
mysweetest spune:
Buna fetelor,
eu m-am chinuit ieri sa il tot adorm pe Alexandru iar acum nu doarme decat 15 min. in reprize iar aseara nu putea adormi de oboseala..s-a culcat la 12 noaptea, a papat la 3, la 5 si a stat cu ochii pe pereti pana la 6 .Maine ma duc la pediatru fiindca suspectez o lipsa de calciu.
De papat papa cate 50-60 ml ceai intre mese..cred ca din cauza ca transpira mult in ultimul timp.
Am observat ca isi tine si capul 90 % din timp..nu prea mai are nevoie de ajutor.
Marlena &
Alexandru
*3 septembrie 2005*
codruta_grg spune:
Fetele care aveti cantar digital, cantariti va rog un scutec nou (nr. 3) si un body, sa imi ziceti cat au. Sa nu o tot dezbrac de tot pe Petra. Multumesc!!
Ce ziceti de reclama da la tv aia Jack La Lannes Power Juicer, isi merita banii storcatorul?
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi