Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ege, si noi ne pregatim de vaccin si avem emotii;cred ca tot infanrix hexa o sa facem si noi; cartea cartilor e de fapt Mama si Copilul, cartea aceea roz a lui Capraru; cam putintel 200 de grame in 2 saptamani da' poate recupereaza saptamana urmatoare copilu;
Ioana, du-te la doctor cu buboiul! Eu n-am citit inca tot din urma, poate deja te-ai si dus! N-o lasa asa, sa nu ramana cu vreun semn pe barbita! Sa ne spui ce-ai facut! Bafta multa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ne-am intors de la spital; ieri 2 dr pediatre ne-a trimis la cutzit, azi alte 2 dr a zis ca nu e cazul. Iar ca sa ma "linisteasca", taica-miu mi-a zis ca a citit in Gindul ca statistic s-a observat ca 60% din diagnostice sint gresite. Acum eu pe cine sa cred? Ne-a recomandat sa punem rivanol tot timpul, sa-i fie ud acolo la buboi, sa se adune puroiul; si de-abia dupa ce e adunat mergem la taiere, daca nu se poate altfel. Oricum, de aseara pina azi s-a mai retras un pic roseata de pe fatza.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumesc mult pentru suport!

Am o intrebare: daca vreau sa fac coprocultura aia sau cum ii zice, trebuie sa duc un pampers sa recolteze de pe el, sau trebuie sa iau imediat ce a facut kk si sa pun intr-o sticluta pt analize?

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,
ieri am avut o zi speciala,toata ziua a dormit copilul,a mancat cu ochii inchisi si adormit imediat dupa si tot asa pana dupa baita de la 9..si ca niciodata nu a facut mofturi la mancare,asa ca am profitat si iam dat san,oricum a mancat putin si nu a mai vrut bibe dupa,ca era prea adormita...si bineinteles ca m-a tinut pana la 5 dimin..cred ca a incurcat ziua cu noaptea..asa ca daca-i adormita,fata mea suge si la tzitzi,numai ca e ff comoda si puturoasa,am zis ca daca tot a supt toata ziua s-o fi obisnuit,da de unde cum si-a revenit,a inceput urletul numai cand vedea ca vreau sa-i pun tzitza in gura.

Lapte praf ii mai dau si eu la masa de noapte si uneori noaptea cand nu poate adormi,iam dat Nan 1 si ii place dar nu-l bea daca il dau imediat dupa laptele meu..probabil din cauza gustului.
Voi ce tetine foloiti?ca printesa nu vrea altceva decat nuk de latex si m-a disperat ca astea se uzeaza imediat,am incercat aceiasi forma din silicon si nu-i place.Nu prea gasesc tetine de rezerva din alea cu gaura mica.

Noi suntem in pregatiri de botez,o sa-l facem pe 3 decembrie,chiar daca e post,am mai intebat invitatii si am zis ca nu tin post asa ca ne-am decis.
Aveti idee,molifta se poate face si mai devreme de 40 sapt?
Asa ca ma duc si eu un pic in pat ca sunt rupta de somn..
pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

I-am schimbat laptele treptat in 4 zile! Dar l-am schimbat ca cineva care este importator de milupa mi-a spus ca ma sponsorizeaza cu laptele cat timp bea copilul lapte! E prietenul tatalui meu! Dar am facut o prostie se pare ca... nu cu intentie... nici la el, nici la mine! Acum ii pare atat de rau! Saracul om... si el vroia sa ne ajute si pe noi financiar si pe Luca!
IOANA- eu am avut acasa recipiente sterile si l-am luat eu in alea!I-am mai facut o data acum o luna, dar atunci i-am dus pampersul adica vreo 3 scutece si i-a luat de pe ele o asistenta!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana ma bucur ca nu ato taiat copilul , multa bafta cu tratamentul si va doresc sa nu ajungeti la cutit! Nu ai pe cine sa intrebi cu coprocultura aia? Stiu ca la sumarul de urina se dau niste pungute speciale care se pun pe putza (la baieti la fetite habar nu am).

Maddy si noi facem botezul tot in post si nu am intrebat invitatii daca tin post sau nu, am doar citva care sint vegetarieni!

Eu m-am pus cu tita pe fimiu si nu m-am lasat pina nu a plecat satul de la ea, ca atare azi noapte a mincat la 4 ore si spre dimineata s-a trezit cu greu... asta e, ne-am intors la program de alaptare de 1 ora dar vad ca daca il las dupa el, nu maninca!

M-ati innebunit cu laptele praf, deja nu stiu ce sa mai cred de el... oricum eu merg pe mina Ioanei, vad ca se superinformaeaza de 500 de ori inainte de a face ceva, lucru foarte bun dar care nu se poate aplica la mine, nu am atita rabdare. Si deocamdata nu vreau sa ii dau lapte praf atita timp cit pot sa il alaptez.

Pentru fetele care fac vaccinul azi, miine ... multa bafta!

Alea Alea

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Marinela, nici eu n-am botezat inca fata, o s-o botez dupa post in ianuarie cand o sa aiba 3 luni; nu ne-a lasat preotul sa facem masa in post, a zis ca spurcam viata copilului; acum daca mi-a zis asa, ce era sa fac? O las pe ianuarie si gata!
Karmenutza si eu ma tot intrebam care-i diferenta intre suzi de zi si suzi de noapte; eu nu folosesc nici o suzi, bebelina mea n-a vazut-o pana acum;
Mimsi, deci asa zici cu suzi, ca e diferita un pic forma si o apuca mai bine p-aia de noapte!
Jadi, auzi la tine, pui de gostat! Deci cu vaccinul tu zici sa ni-l procuram din timp ca e penurie! Chiar azi vb. si eu cu pediatra ca tot infanrix hexa probabil ca vom face; vad ca multe fete au optat pt. el, e la moda;
Sofia, vorbeste cu pediatra! O fi icterul, se poate; Si la noi cu lamaia e la fel, se stramba biata copila si scoate apoi niste spume dar se termina si cu sughitul, ce-i drept! Care-o fi reactia, fetelor? E cineva chimista? Sofia, tu de cate ori ii dai lamaie pe zi ca mie imi sughite non-stop... si parca n-as hrani-o cu lamaie...
Roxyp, si noi avem nasucul infundat sau cu mucozitati; am pus si eu apa pe calorifer dar nu prea se vede nimik; s-ar putea sa fie aer uscat in camera; si mai avem uneori si cruste din acelea pe buze, dupa ce mancam se formeaza, se intaresc un pic si apoi mai cad sau dispar; acum vad ca nu mai are si nu i-am facut nimik; Cum e cu vaccinul? Tu parca tot hexa i-ai facut, nu? Are ceva reactii cupilu sau nu?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ioana, ma bucur ca n-ati ajuns la cutit! Sper sa se rezolve asa, cu rivanol!
Cu copro eu am facut asa; am cumparat de la farma recipient steril pentru copro (are o lingurita inauntru); cel pentru urina n-are lingurita; si iei de pe pampers un pic imediat dupa ce a facut fata prajitura; si cam asta, duci proba cat mai repede!
Asa ca iata cum am mai invatat ceva, nu stoarceti fetelor bubitele bebelusilor!
Ruxandra, tu ce vaccin ai facut, tot hexa? Parca am mai auzit la cineva treaba asta cu lipsa apetitului dupa vaccin!
Tangerine, bafta la intepatura!
Fetelor, lamuriti-ma; daca fac vaccinul infanrix hexa e necesar si engenrix-ul (ala antidifterie, antitetanos, antipolio)??? ca asa mi-a zis asistenta de cartier...
Moki, ca bine zici cu legile! eu ma culcasem pe-o ureche; si mie-mi expira pe 10-12 decembrie concediul asta; si habar n-am ce sa fac!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Iar ii dau doar san. Nu mai vrea nimik in plus dupa ce suge de la san. (vad eu la cantar peste o saptamana daca e in grafic).
Sper sa nu refuze iar sanul.
Am deschis cutia de lapte praf, asa ca acuma ma cam tenteaza.
Maddy la Petra nu-i plac tetinele de la Nuk, tesite.Iar de latex nu i-am dat niciodata, numai de silicon.

Azi merg sa ii mai cumpar 2 suzete de la Avent (3-6 luni). Ne-am descurcat super bine cu ele. Mai avem 2 feluri, dar nu prea ii plac decat cand plange tare.

Ioana, poate totusi trece de la sine.
Mihaela, merci. Sper sa mai trag numai cu sanul cateva saptamani.
Tonnia, asa am patin si noi, in sensul ca Petra doarme de la 7 seara si se trezeste la 4 si nu mai vrea sa adoarma. Normal-nu doarme continuu de la 7 la 4, pana atunci se mai trezeste de 2 ori.

Locca, reactiile de dupa vaccin sunt diferite. La mine de exemplu facea kk de mai multe ori pe zi, dar numai cate putin. Deci s-ar putea sa fie si la tine reactie de la vaccin.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Am facut si eu o sistematizare a cresterii in greutate pe saptamani cum a facut si Ioana acum vreo saptamana!
Priviti aici:
sapt 1 - 0 ( -250gr +250gr)
sapt 2 - +170gr
sapt 3 - +80gr
sapt 4 - +130gr
sapt 5 - +90gr
sapt 6 - +160gr
sapt 7 - +210gr
sapt 8 - +190gr (si mai e o zi din ea)
Deci dupa cum vedeti la mine saptamanile 3,4,5 dezastru total! Exact cand ar fi trebuit s-avem puseul de crestere! Dar din luna a doua e mult mai bine, sper s-o tinem tot asa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput