Miresele anului 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
Giova spune:
Eu nu vreau sa vina nici Craciunul nici Revelionul, ca odata cu ele se apropie venirea lui Marco si mi-e frica.
Krelia, acasa zici? ce misto!!! Oricum ai grija de tine.
si eu tre sa ma feresc, ca am vazut ca stranut de azi noapte, asa ca...
gio si bb Marco 32+
ralu_trancu spune:
Da Oana de la mine stiai. Da e meserias bijutierul dar nitel cam neserios in ceea ce priveste dead-line-ul
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Rallu spune:
Fetelor dar voi ce fel de verighete vreti...clasice sau altfel?
La mine e un adevarat razboi al verighetelor.
Mie nu imi plac alea clasice, in timp ce lui ii plac NUMAI alea
Cand incerc sa insist asupra modelelor care imi plac mie, imi zice ca alea nu sunt verighete ci inele si ca vreau ca lumea sa nu-si dea seama ca sunt maritata.
A inceput el sa scotoceasca pe net si a gasit ca prin traditie verigheta e un inel simplu (care simbolizeaza unirea) inscriptionat in interior.
N-am nimic cu inscriptionarea dar de ce trebuie sa fie un inel SIMPLU?
I-am propus sa ne luam verighete diferite. E drept ca nici eu nu agreez aceasta idee dar daca vad ca nu se pupa deloc gusturile...
N-a fost nici cu asta de acord.
Imi mai raman vreo 6 luni si ceva de tratative, poate-poate il conving.
Daca nu reusesc, apelez la argumentul forte (pe asta il pastrez ultimul ca dupa el altele nu mai am): daca eu ii iau numele si-l port toata viata (chit ca-mi place, chit ca nu) sa poarte si el toata viata verigheta care imi place mie ...si asa suntem chit.
Daca nu vrea verigheta...nu vreau nici eu numele.
Ce ziceti, cu asta il dau gata?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
jesia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Eu nu vreau sa vina nici Craciunul nici Revelionul, ca odata cu ele se apropie venirea lui Marco si mi-e frica.
Giova curaj...curaj...cand trebuie sa nasti??adica am vrut sa spun , cand vine bebe Marco
Andita spune:
Al meu iubitel mi-a dat liber la aproape toate deciziile legate d enunta. Mi-a zis, mai in gluma, mai in serios, sa nu uit sa-l invit si pe el. Si la inceput m-am cam enervat, dar acum imi dau seama ca e mai bine asa. Ne consultam doar la chestiunile importante, cum ar fi fotograful, cameramanul, muzica, dar la celelalte "maruntisuri" de ce sa-l implic pe el? Ce treaba are el cu ornatul salii, ca doar stim cum sunt barbatii, nu? Si cu verighetele, ma bazez pe gusturile mele, adica vreau combinatie de aur alb si galben, dat fiind ca eu nu port aur, ci argint, iar inelul de logodna l-am vrut neaparat din aur alb. Asa ca....sunt o miresica fericita, din punctul asta de vedere.
Nunta noastra
Poze
a.cicel spune:
Si iubi al mi-a dat unda verde in deciziile legate de nunta. Dar numai cu zisul a ramas. Ieri am ale cateva texte pentru invitatiile de nunta. Si cum ma asteptam, nici unul nu i-a conventi: unul e prea siropos, altul e prea serios, celalalt nu se potriveste prea bine si tot asa.
Am reusit sa il conving doar sa nu facem nunta la Casa Armatei. Asa ca, te rog Krelia sa modifici la mire restaurantul: Universitatea Sapientia. Azi mergem sa platim avansul.
POZE
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Krelia, acasa zici? ce misto!!! Oricum ai grija de tine.
si eu tre sa ma feresc, ca am vazut ca stranut de azi noapte, asa ca...
gio si bb Marco 32+
Gio...sa stii ca eu intotdeauna am zis ca mie mi-e frica de momentul asta...poate sa zica orice ce vrea ca fiecare percepe altfel durerea...si te inteleg, ba chiar cred ca eu as fi mai speriata decat tine!
Eu una intotdeauna m-am gandit la varianta cezarianei...dar cu siguranta pana nu esti pusa in situatia asta nu poti decat sa te gandesti cum va fi...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
krelia spune:
a.cicel, am modificat listutza
la mine nu se poate altfel decat cu cezariana..asa ca eu am scapat de durerile alea...din timpul.....da' am inteles ca dupa cezariana...te cam doare taietura aia......
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Andita spune:
Mama mea lucreaza in maternitate, si-mi povestea ca acum chestia cu cezariana e un fel de moda. Toate femeile se reped sa-si faca taietura pe burta, fie ca e cazul, fie ca nu. Eu una, nu sunt de acord cu chestia asta, in primul rand pentru ca am suferit o operatie (apendicita, pe care altii o numesc "banala") si stiu ce inseamna durerea si refacerea de dupa operatie. Si mai ales acum, cand nasterea se poate face foarte usor sub anestezie, dureriule sunt muuuuuuult micsorate. Asa ca, mult succes Gio, si sa vezi tu ca o sa fie bine, si o sa treaca repede!
Nunta noastra
Poze
jesia spune:
Am vazut eu o emisiune in care doctorii recomandau nasterea naturala...ei spuneau ca mamica se reface mult mai repede dupa o nastere naturala de cat dupa o cezariana si ca durerile dupa aceasta sunt infernale...si ca este bine sa alegem cezariana doar daca nu se poate altfel si daca doctorul ne recomanda