Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata!!!
Alinush2005, mersi mul tde tot pentru modelul de invitatie, inca nu am renuntat la idee, sper sa reusesc sa ma tin de plan pana la capat.
Va multumesc de asemenea si pentru indicatii referitoare la magazinul Ellis. Chiar vreau sa dau o raita pe acolo, in curand, chiar daca ziceti voi ca nu prea sunt lucruri extraordinare. Trebuie sa gasesc eu ceva pana la urma, si mai ales ceva pe marimea mea, ca deja ma enerveaza problema asta.... De cand eram mica, cumpararea lucrurilor de imbracat si de incaltat erau un chin. Atunci se rezolva usor: lua mama cu 2-3 marimi mai mare, ca vorba aia....mai crestem.... Acum, nu prea mai merge asa, si tare mi-as dori sa pot proba si eu ceva sa vina turnat... Dar, cum ziceam, mai perseveram....
Va pup, azi vorbim mia mult, c an-am sefi de nici o culoare, toata saptamana asta.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fete......abia acum am ajuns si eu la servici...am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...o cafeluta ...si o , da numa' pentru cine poate! (stie ea cine e )

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineatza fetelor!
De-abia am reusit sa ma trezesc azi-dimineatza.Nu stiu ce-i cu mine in ultima vreme, ca as tot dormi. Acum am in fata o , si incerc sa-mi tin ochii deschisi.
Noi ne-am uitat la verighete, asa in fuga printr-un magazin, si vrem sa ne cumparam model clasic. Dar amanam cumpararea lor pentru anul viitor. Cam multe o sa lasam noi pe anul viitor, sper sa ne ajunga timpul
In weekend, am povestit cu preotul catolic, si putem face cununia intai la ei, si apoi la ortodocsi. La biserica catolica, nasii de fapt nu sunt nasi, ci au rol de martori, si pot fi de orice religie.
Asa ca, daca nu se mai schimba nimic, in 6 mai, vom avea civila si nunta catolica, iar in 7, ortodoxa si petrecerea
O zi faina sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fetele!!!
Aici ninge!!! .
Si eu beau o , as fuma si o , dar asta nu se poate.
o zi buna la job va doresc la toate!!!
!!!

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata! Mi-a inghetat sufletelul in dimineata asta.

Apropo de verighete , eu le voi face pe comanda la bijutierul nostru. Aveti dreptate cu modelele de la Cocor si Unirea. Comune si fara sa imi spuna nimic. Mie mi s-au parut interesante acelea care se numesc anti stress cu 2 inele unul peste altul.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

o bolnavioara cu gatussul inflamat
Saru'mana la fete pentru gandurile bune si pentru urari, promit sa ma fac bine, drept pt care, imi voi lua 3 zile de contzed, de maine...si ne pove' de acasa

Tziga'...no way ...am incercat ieri si dupa 3 fumuri, harsht cu ea-n scrumiera

Afara e urat.....e ceatza...una peste alta...e groaznic ce se intampla acolo..afara...brrrrr....si inca nici n-a venit zapezile alea mari...daramite...tre' sa vina moshu' nicolae mai repede sa-mi aduca caciulissa...ca-mi ingheatza caposhelu' si p'orma nu ma mai pot gandi klumea la "za big ivant"
Pup fetele! Si buna dimineatza!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Parca auzisem ca in in Magazinul Victoria e un bijutier care lucreaza foarte frumos! Nu stiu daca nu cumva chiar de la Ralu !?!?

Wedding Day

Mergi la inceput

...si la noi e multa ...a nins toata noapte, iar azi dimineata parca nu mai era ger afara, se incalzise si ningea ... se simte ca vine Craciunul!!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

fetelor, incercati in cora la RUXIR. au niste modele absolut superbe, mai ales pentru cele care vor combinat aur galben cu alb. nu clasica alb galben pe mergine cu alb inauntru sau invers ci niste modele care se intretaie asa. si e DOAR 540 000 gramul eu pot argint, habar nu am daca e scump sau ieftin

Mergi la inceput