Prietena mea vrea sa divorteze
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
michelle7 spune:
eu zic sa nu te bagi ca nu e treaba ta , ei stiu ce-i intre ei. Ca prietena insa, trebuie sa fi alaturi de ea si sa o sustii chiar daca nu esti de acord cu decizia ei.
"The harder you work, the luckier you get"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sexy spune:
quote:
Originally posted by michelle7
eu zic sa nu te bagi ca nu e treaba ta , ei stiu ce-i intre ei. Ca prietena insa, trebuie sa fi alaturi de ea si sa o sustii chiar daca nu esti de acord cu decizia ei.
treaba e ca ambii vor sa divorteze.
o sustin foarte mult,stau ore intregi cu ea la telefon ...nu mai stie de ea saraca,nu stie ce sa faca?cum sa faca?nu are numai o matuse batrina aici.
michelle7 spune:
Sexy , in romania , o casnicie incheiata in tara se poate desface fara prezenta uneia dintre parti in cazul asta, daca aceasta e plecata din tara. Divortul se face pe baza unei procure notariale pe care ea poate sa i-o trimita sotului . Avocatul din romania ii va spune exact de ce acte are nevoie.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by sexyquote:
treaba e ca ambii vor sa divorteze.
o sustin foarte mult,stau ore intregi cu ea la telefon ...nu mai stie de ea saraca,nu stie ce sa faca?cum sa faca?nu are numai o matuse batrina aici.
-------------------------------
cea mai tare din parcare!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
sexy spune:
quote:
Sexy , in romania , o casnicie incheiata in tara se poate desface fara prezenta uneia dintre parti in cazul asta, daca aceasta e plecata din tara. Divortul se face pe baza unei procure notariale pe care ea poate sa i-o trimita sotului . Avocatul din romania ii va spune exact de ce acte are nevoie.
Thanks michelle.
Ai idee cam cit ar costa toata treaba asta?
michelle7 spune:
1. se poate divorta si fara avocat si costa 400.000 lei vechi
cu avocat din cate stiu eu e cam la 100 euro. acum depinde peste cine da. chiar nu ma pricep iti spun doar din auzite
adrienne12 spune:
rachel, nu te baga. iti zic tot din experienta. e treaba lor nu vrei ca mai tirziu sa fii acuzata ca si-a distrus viata din cauza ta.sexy si in sua se poate divorta. in statul meu legea spune ca daca 2 persoane au fost despartite (locuit separat) timp de 2 ani casatoria se desface automat. Verifica daca exista o astfel de lege in statul tau. fa-ti appt. la un avocat (ia-l din yellow pages) si mergi sexpunei- cazul tau. prima consultatie e gratuita. Atunci te decizi daca o faci in sua sau Ro.ca sa divortezi in ro va trebui sa-i faci procura unei rude sa te reprezinte si acea ruda sa mearga la tribunal. mai putin cazul in care sotul tau da divort iti trimite instiintare acas, tu nu te prezintit si totul se termin in citeva sapt... cit costa nu mai stiu. acum 5 ani cind am facut eu o parodie de divrot in ro a costat cred vreo $400. in afara de asta exista avocati romani in sua care lucreaza cu avocati din Ro pt. diverse cazuri: mosteniri, divorturi, proprietati etc... daca vrei te pun in leg. cu unii
sexy spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
rachel, nu te baga. iti zic tot din experienta. e treaba lor nu vrei ca mai tirziu sa fii acuzata ca si-a distrus viata din cauza ta.
sexy si in sua se poate divorta. in statul meu legea spune ca daca 2 persoane au fost despartite (locuit separat) timp de 2 ani casatoria se desface automat. Verifica daca exista o astfel de lege in statul tau. fa-ti appt. la un avocat (ia-l din yellow pages) si mergi sexpunei- cazul tau. prima consultatie e gratuita. Atunci te decizi daca o faci in sua sau Ro.
ca sa divortezi in ro va trebui sa-i faci procura unei rude sa te reprezinte si acea ruda sa mearga la tribunal. mai putin cazul in care sotul tau da divort iti trimite instiintare acas, tu nu te prezintit si totul se termin in citeva sapt... cit costa nu mai stiu. acum 5 ani cind am facut eu o parodie de divrot in ro a costat cred vreo $400.
in afara de asta exista avocati romani in sua care lucreaza cu avocati din Ro pt. diverse cazuri: mosteniri, divorturi, proprietati etc... daca vrei te pun in leg. cu unii
thnks adrienne12.
ti-am trimis ms pe pm.
sexy spune:
quote:
1. se poate divorta si fara avocat si costa 400.000 lei vechi
cu avocat din cate stiu eu e cam la 100 euro. acum depinde peste cine da. chiar nu ma pricep iti spun doar din auzite
oare numai 400.000lei...nu e cam putin?
nu aveti idee cit dureaza?
thanks michelle.
michelle7 spune:
pai asta e taxa care se plateste pt un divort , restul e comisionul avocatului. In cazul asta sotul ar trebui sa mearga in instanta si nu stiu daca e cazul in cazul unui divort unde numai o parte e prezenta. Un divort normal cu ambele parti prezente , fara copii sau partaj se poate finaliza intr-o luna in ro