Pagina de internet explorer

Pagina de internet explorer | Autor: cait

Link direct la acest mesaj

Nu prea am ales titlul bun dar sper sa veti cat de cat idee.
Inainte cand deschideam pagina de internet explorer era normal adik puteam scrie numele paginii, copia link-uri, aveam toate obtinunile de Recherchen favoris, etc.
Acum pagina e goala nu mai pot scrie numele unui site nimic.am doar o casuta cu cautare pe msn sia sa ajung intr-un site, astfel nu se mai gaseste nimic.aveti idee ce pot sa-i fac.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

du-te la "view"->"toolbars" si asigura-te ca sunt selectate "address bar" si ce mai vrei tu. sper ca am inteles problema ta, daca nu, inseamna ca e altceva.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Din pacate nu este asta.Sunt selectate toate si totusi nu-mi apare pagina clasica unde iti scrii numele site-ului.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

spui ca sunt selectate toate, inclusiv "address bar". daca te-ai putut uita la view, tools, inseamna ca nu ai apasat din greseala full-screen. pentru a te asigura, apasa tasta f11. daca nici asa nu merge, nu stiu care e problema, si o rezolvare ar fi un reinstall, de aici:http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx, sau sa iti iei firefox:-)

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

NU este full screen.am incercat si address bar e selectat.o sa incerc sa reinstalez poate merge.merci oricum

Cait

Mergi la inceput