Nazdravani de aug -sept 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris N-am indraznit sa te rog sa faci eforturi suplimentare pentru mine. Daca vrei sa-mi trimiti pe mail, atunci chiar te rog...dar sa ai grija de tine!!
iuliana sa-i fie de bine cu noua freza Bellei de Emma!
dana_enePai am bagat la vitamine...slava domnului...
Iar despre ce invata ei si cum le spun...noi suntem patiti, cris si anka stiu ele ...Dar Oana are dreptate, ce atata ploaie, sa vina zapada aia odata!!

Problema noastra cu mancarea nu e de-acum, e dintotdeauna!! Dar ma tot amageam, ca o sa creasca si-o sa inteleaga, dar...ea a crescut si noi tot cu picatura o hranim. E ca un scop al zilei!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

dana_ene-m-am terminat de ras cu oana, care injura! am remarcat si eu la pitigoiu' erik repeta ca un papagal, de ex: ii spun lui tati, da-mi-o p'aia! (ceva o lingurita, etc), erik-p'aia!
sau haide tati! si erik haide tati!
sunt tare dragalasi la varsta asta, si noi trebuie sa ne autocenzuram, ca daca nu ne trezim ca le iese cate o minunatie din gura cand ti-e lumea mai draga!
iuliana- felicitari pentru adormirea fara fite a emmei, cum ati reusit? am vazut pozele din hawai, nu pot spune decat ca tare mi-ar place sa merg si eu!
cristina-imi place mult de reactia lui andrei in ceea ce o priveste pe iris, intotdeauna vede partea amuzanta a lucrurilor!
liliac-sa stii ca nici erik nu e un mare mancacios, are 11 kile si am avut probleme de cand s-a nascut cu mancarea, al meu nu a vrut sa suga, eh chinuiala mare, aici l-au vazut 2 medici si au spus ca e el arata foarte bine si ca sa las cupchilu in pace.
cum am reusit sa-l fac sa manance? prin infometare!
il puneam la masa, nu deschidea gura sa manance il dadeam jos, pa, mai primea doar apa pana la urmatoarea masa cand manca 10 lingurite, atat si tot asa, nu-l obligam, ca ma incercat si asa din disperare si a fost mai rau!
sau are un castronel, iar pe fundul castronului e pocahontas si e foarte fericit sa manance tot ca sa o descopere pe pocahontas!
sau povesti seara, uite piticii mananca legume cu carne, bla-bla, sau soricelul bea un biberon cu lapte, avem carti cu soricelul care nu vrea sa doarma cu animalele care merg la doctor si deschid gura si asa l-am invatat si pe el sa stea cuminte la doctor, sa nu urle cand se apropie d-na doctor cu stetoscopul de el!
asadar in concluzie infometarea si abureala!

am fost ieri de am admirat vitrinele impodobite de Craciun! superbe! o sa incerc sa pun si niste pozici, dar din pacate nu sunt asa de reusite ca realitatea!
vsper ca n-am uitat pe nimeni!
va pup!

Mergi la inceput

io sa stiti ca m-am suparat pe voi, cum scriu si eu pic pe aici nu mai scrie nimeni dupa mine!nu va place de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Hai, mai Oana,ca mie imi place de tine,da` eu sunt puturoasa rau la scris!
Uite din partea mea:

Karla

Mergi la inceput
Mergi la inceput

aha, daca ies cu bata la voi, va faceti aparitia!

bine, bine, e weekend, treca de la mine
aici a nins, de au ramas astia socati ca nu au mai vazut asa fulgi!
ma duc sa-mi arunc lenea la cos, ca s apun si eu pozele alea!

pupilai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si eu sunt alta intarziata.... Acum am citit ultimele 2 pagini, ca tare rar mai apuc sa ating calculatorul. Asa ca o sa comentez si eu de-a valma....
Liliac si Roisin - e drept ca nu e grozav sa fie numai in Bucuresti un sistem de asigurare privata. Si da, eu vorbeam de Euroclinic. dar nu inteleg - daca platesti lunar asigurare, mai trebuie sa platesti la nastere mia de euro?? Pai ce e asta?? Cine mi-a zis mie plateste la o familie de 4 persoane 80 de euro lunar. Si cica beneficiaza de un pachet maxim de 25 de mii de euro investigatii anuale, analize incluse.
Pentru Eliza as vrea sa ma interesez. Daca pastrez proportia, si ar fi 20 de euro, de exemplu pe luna, zau ca m-as risca, macar sa scap de statul pe culoar si de mult asteptata spaga pe care eu refuz sa o dau! Si asa nu profit prea mult de retete gratuite! Plus ca stiti problema mea, cu serivciul si programul... Anul trecut, la un vaccin, m-a chemat joi la 11. Nu ma pot duce joia la 11 nicaieri! Asa ca mi-a zis sa imi cumpar doza. Si a costat o gramada. Asa ca la ce naiba mai platesc asigurari obligatorii? Pai de-aia, ca suntem tzara lu' Papura Voda, de-aia. Asa ca m-ar tenta ideea unei asigurari separate pentru Eliza, sa ma duc duminica daca am eu chef, si sa fim tratati cum se cuvine!
Iuliana - si eu ma declar data pe spate de povestea cu adormitul singurica! Ca doarme fara sa se trezeasca, asa mai e cum mai e! Dar ca si ADOARME singurica, asta e de nota 20!
Dana_Ene - si Eliza asteapta ZAPADA, si ne anunta ca vede zapada cand trecem pe langa vreo masina jegoasa... Asa vede ea din unghiul ei, i se pare zapada...
Azi am cumparat o pereche de pantalonasi numai buni de zapada
Cristina - de ce rezerve vorbesti? Pai adica daca iti faci asigurare separat, tot in spitalele tarii sa nasti? Nu pricep. CMU, eu una nu vreau sa aud de ei. Am sunat sa vad cat e un control la dermatologie si cica 800 de mii!!! Mai, 800 de mii! Sa stea 800 de ani, eu una nu dau atata. S-ar putea sa mergem la Bioterra, unde este doar 400 de mii sau poate imi recomandati voi vreun dermatolog de copii... Eliza are o pata alba pe manuta, vreau sa vad despre ce e vorba, ca s-a intins asta vara, se pare de la soare. Sa nu imi reocmandatoi policlinica sau ceva de stat, ca eu tre' sa ma duc cu programare, in afara orelor de program, eventual sambata, daca nu duminica!!!!
Hai va pup ca a venit fata peste mine!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Am reusit sa intru si eu un minut, dar de luni sunt la servici si recuperez ce nu am citit.
Anka - asigurarea pt. copil m-ar interesa si pe mine daca afli ceva, si da, nici eu nu am inteles de ce trebuie sa mai platesti interventiile ( adica nasterea in speta) daca tot platesti lunar. Si zici 1000 Euroi ? Asta e taxa pentru "normala", pentru cezariana z9cum ar trebui sa fac eu daca ar fi cazul) este .... 3000 de euroi. Asa ca .... ma duc tot la Polizu ca scapi mult mult mai ieftin, chiar daca platesti rezerva.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

asa ma oana, ne ameninti cu bata?? nu stii ce fete bune suntem noi?! sau voiai si tu niste pupici si nu stiai cum sa-i obtii mai repede???

noi progresam!!! andrei ii mai face mai-mai lu' iris, dar cel mai bine e la baita... ii pune si el apa in cap, ba' il amuza copios cand vede cum o balacim...

in schimb parca l-au apucat crizele... nu vrea decat ca el, si in secunda care urmeaza... nu mai vrea sa manace mancare, e circ total, si cred ca ajungem la reteta cu infometarea, ca nu mai pot!! inca tuseste, si nu l-as scoate afara, de doua zile stau cu ochii pe le sa vedem ce-i cu varicela, si e cam "hau lupul", nici o bubita inca...
he he, si nu v-am zis, ca de fapt copilul n-are nimic cu doctorul lui, sau cu asistenta, ca s-a hlizit la ei de nu se putea cand au venit sa vada fata!! mai tragic a fost cand l-am dezbracat si pe el, sa-l asculte nitel la plamani, si apoi sa se uite in gat....maaaama, ce urlete...
asadar, eu sunt acum sigura ca de fapt cladirea aia si halatele albe sunt stresul copilului!!! uf, si se apropie repejor luna februarie... si vaccinul de doi ani jumate

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oana_noemi, pune totusi ceva poze. Dar sa fiti si voi in ele .

Eu una zic ca-i nasoala treaba cu injuratul in fata copilului. De multe ori se intampla sa ne scape cate ceva (desi nu suntem genul care sa injure, dar se mai intampla ) si apoi ne facem tot noi probleme.
Trebuie sa fim mult mai atenti, ca o vad atat de receptiva de ma sperie.

Acum invata cantecele si poezioare pentru MOSH CIUN si incepe sa stea cu gura cascata la cele cateva reclame cu braduti si moshi.
Ma gandesc ca abia de-acum incepe sa se impodobeasca orasul si sunt curioasa ce reactii va avea.
Aseara, de exemplu, eram in masina si mergeam la ai mei. I-am aratat Oanei o vitrina in care era o instalatie de pom dintr-aceea care-si schimba culorile periodic. A fost atat de fascinata .
Cand am depasit zona, le spunea luminitelor: PA-PA, MINITZE, PEC ACASA A MAMAIA !
M-am topit toata de dragul ei, va imaginati.

Daniela (29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput