Ce gatim azi (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ciorba de pui si cartofi prajiti cu friptura.Cartofii si friptura ii face sotul ca eu sunt tare obo'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

azi a facut mama chiftele si cartofi cu smintina la cuptor- nu o las sa gateasca de cind e la mine, dar azi am fost plecata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by danyce

Ieri am facut cartofi frantuzesti cu chorizo, varzute de Bruxelles, friptura de vitel si budinca de ciocolata.
Azi: ce a mai ramas din cartofii cu chorizo+friptura de purcel cu sos de piper, salata de cruditati si linzer cu mac. Cred ca mai fac si o supica de legume.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Vreau si eu reteta de lintzer cu mac...te rooog!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by nushulica
olgutza vreau si eu reteta de ciuperci cu smantana si kaizer

Scuze ca-ti raspund dupa o saptamana, da n-am mai intrat p-aci. Reteta asta e luata tot de pe forum (varianta initiala era cu piept de pui - am facut-o prima p-aia), dupa aia am diversificat: cu pipote si inimi si cu kaizer.
Deci, calesti ceapa, ardei, un pic de usturoi si ciperci, daca sunt d-alea crude; daca nu, cand sunt un pic patrunse ceapa, ardeiul si usturoiul, adaugi ciuperci din conserva (spalate, scurse si maruntite). Le lasi sa se caleasca innabusit. Intre timp, eu fac un soi de mujdei (usuroi pisat, un praf de sare, un pic ulei, un pic otet si smantana, ca sa mai ia din tarie), pe care-l rastorn peste cele legume. Si adaug, in continuare, smantana, mai las 5 minute pe foc, pana se leaga si se face ca o ciulama. Calda mie nu-mi place, dar de la frigider, ca garnitura la o friptura scoasa de la cuptor, e un deliciu!
Pofta buna!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ieri un tort de mere .
Azi un tort de visine , plus o gramada de aperitive ( a fost ziua socrului meu pe 17 si sambata are invitati ... o ajut pe soacra cu pregatirile } .
Am facut si spaghetti alla carbonara ... ce pot sa va spun ... delicioooos ...

ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

paste cu ciuperci
pui cu cartofi la cuptor

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

aripioare iuti si cartofi prajiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Adi69, eu am facut linzerul cu aluat cu margarina si smantana (250g margarina, tot atata smantana, un praf de copt stins cu lamaie, 1 ou, faina cat cuprinde) l-am framantat putin si l-am pus in frigider pt vreo 2 ore. Umplutura de mac: cam 500g mac fiert in 500ml lapte, macinat dupa aceea in robot +budinca de gris (cam 100g la 500ml), coaja rasa de lamaie, zahar vanilat.
Am intins o foaie de aluat in tava, am pus umplutura si am mai intins o foaie de aluat (in 35 minute a fost copt;de mentionat ca eu am cuptor cu aer cald si a fost dat la 200), am facut niste gaurele cu furculita in aluat. Dupa ce s-a racit l-am pudrat cu zahar praf.Se pot realiza un fel de "gratii" in loc de a doua foaie de aluat.
Azi face sotul tortilla wraps cu legume si ton.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

ciorba de legume, icre si pasta de peste.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mersic de reteta..dar mai vreau amanunte..
Poti sa-mi spui cat timp fierb macul ?
Budinca de gris-adica fierb gris cu lapte si pun 100 de grame in compozitia de mac?

Adriana

Mergi la inceput