Ce gatim azi (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Ileana Cosanzeana spune:
Somon la cuptor cu garnitura de orez si sos din iaurt+ marar.
http://community.webshots.com/user/elenas21
baby-boom spune:
Spanac cu ochiuri
Orez cu sos chinezesc
Maine: Placinta de pui (foietaj)
Supa de legume cu smantana
...pt. seara inca ma gandesc...poate ma inspir de p-aci!![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
Si-am mai facut ceva : ciuperci cu smantana, maioneza, usturoi si ceapa....yammy-yammy!
Pofat buna la toata lumea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
danyce spune:
Ieri am facut cartofi frantuzesti cu chorizo, varzute de Bruxelles, friptura de vitel si budinca de ciocolata.
Azi: ce a mai ramas din cartofii cu chorizo+friptura de purcel cu sos de piper, salata de cruditati si linzer cu mac. Cred ca mai fac si o supica de legume.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
slakje spune:
Pt barbat: aripioare picante cu cartofi prajiti
Pt mine sa nu ma dezmint(sau pt amandoi cine pofteste) : iahnie de fasole cu ceapa calita si carnati afumati, pam pam!![]()
valentinag spune:
tocanita de ciuperci
salata de vinete
Alina,adevaraciune de mincare!cu muraturi nu?![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze