Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Roxana, sa aveti noroc de apartament; sa fie intr-un ceas bun! E mare rau apartamentul; Serban o sa faca raliu prin el; acolo mai incape un bebe . Pe cand e gata?
Anca, sa stii ca asa mi te-am imaginat: cu coiful in cap, cu mobila in mijlocul casei, in salopeta, toata var - din cap pana-n picioare . Si se pare, draga mea, ca asta te asteapta cu dormitorul (chiar daca e mic el)
.
Florina, am uitat sa-i dau un Elisei, ca-i vorbareata mica!
Si daca tot pomeniti de povestile copiilor, sa va spun si eu cateva din vastul vocabular al lui Stefan:
- tati Adi (spune corect)
- mami Maaani (sau Maia) (mai nou il pun sa zica mami si zice direct Maaaani ; da, fiu-meu ma tutuieste)
- coca = closca
- coco = cocosu'
- mani = bani
- moaoi = miau
- apa, ham-ham, hopa, caca, pish, (corect)
- etc (ca nu-mi mai amintesc)
Pot sa spun ca pronunta aproape tot ce aude, dar nu leaga inca cuvinte in propozitii ; dar progresam
si somnic usor la toata gasca!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
olim spune:
Fetelor va rog sa nu ma uitati de tot cu garsoniera.Sper ca pana la urma sa gasesc ceva decent unde sa stau in sesiune.
Sa fie curat, chiar daca este mic de tot.
Va doresc o saptamana placuta!
Sau poate imi inchiriati vreuna din voi balconul.
Sunt un pic disperata.Noapte buna sa aveti sau buna dimineata pentru unii.
Ralu-Cat spune:
Mariana, sa-ti notezi ce cuvinte spune si cand! Si mai ales mai incolo, cand va incepe sa inventeze cuvinte care nu seamana cu nimic.
Parintilor si bunicilor mei le pare rau ca nu si-au notat cuvintele mele mai ciudate. Mai tin minte ca spuneam calaie la camila si pateae la ursuletz. Dar cel mai ciudat cuvant era cel pt minge, si ala nu si l-au amintit niciodata...
Spor la toate, fetelor!
Cluj ruls indeed!
mariana tache spune:
Sunt in mare fuga!
Azi ma duc cu Simon la control pt luxatie de sold. Ma enerveaza la culme! (stiu ca nu are; si e atata lume acolo!!!)
Mi-e dor de Simona! (nana sim) Oare cand se intoarce?
O zi superba (in ciuda vremii) !
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by Ralu-Cat
Mariana, sa-ti notezi ce cuvinte spune si cand! Si mai ales mai incolo, cand va incepe sa inventeze cuvinte care nu seamana cu nimic.
Parintilor si bunicilor mei le pare rau ca nu si-au notat cuvintele mele mai ciudate. Mai tin minte ca spuneam calaie la camila si pateae la ursuletz. Dar cel mai ciudat cuvant era cel pt minge, si ala nu si l-au amintit niciodata...
Spor la toate, fetelor!
Cluj ruls indeed!
I'm a great believer in luck, and I find the harder I work the more I have of it.(Thomas Jefferson)
Cred ca ar fi fain sa-mi notez, dar mi-e groaza; nu ma imaginez tot mereu cu pixul dupa mine notand ce scoate Stefan din el. (am facut treaba asta pana la 1 an; acum fac asta pt Simon; daca mai fac si pt Stefan ma lasa nervii
![](icon_smile_big.gif)
![](indragostita.gif)
![](bandit.gif)
![](bebe.gif)
Sanatate Maxima!!!
jozsaerika spune:
SALUTARE FETELOR!
-sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru din cand in cand
-eu citesc de ~2.5 ani forumul DC dar ocazional si neavand net acasa nu mi-am facut cont decat acum -am inceput serviciul si mai pot sa scriu din cand in cand- si nu prea am intrat la voi fetele din Cluj
- una dintre voi imi este un fel de "sefa" (nu spun cine, sper ca isi da seama)
- problemele care mi le-am pus din cauza asta
-sa nu influenteze relatia de la serviciu (pai, cum are timp X de net? de ce nu lucreaza si sta pe net? etc.)
-daca nu anuntam "aparitia mea pe forum" ,poate oricum ma "vedea" pe la alte subiecte si imi place sa fiu sincera...
- nu mi-ar placea sa va "stric intimitatea" (nu stiu cum sa ma exprim - adica pt. una din voi probabil va fi mai greu sa se exprime liber stiind ca un angajat citeste !!!)
sperand ca relatia noastra de pe DC nu va influenta relatia profesionala (si invers) astept cu interes raspunsul
in poze este piciul meu la gradinita Annabela
Roxana - nu prea v-am urmarit deci- nu stiu - cat costa acel ap?; si noi suntem interesati de o mutare in ap. 3 camere...
pupici
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Noa servus fetelor!
Roxa felicitari pentru apartament si sa-l stapaniti sanatosi! ce mai face Serbanelu?
Mariana parca vb de Alesio cand zici de Stefan ca repeta tot ce aude....asa si bazucu meu, numai ca le poceste in ultimul hal....dar se straduieste, deci intentia conteaza zic eu
!Simon ce face?E cumintel?
Ancuzza spor la colorat peretii! Dar nora-mea nu te ajuta?Ca eu nici vasele nu le pot spala de fiu-meu, asa harnic e
!
Noi avem ceva poze recente cu piticotul strambacios!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004)
cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
asi spune:
Ma uitam pe lista datelor de nastere de la "Evenimentele...." si ce vad Florina e nascuta cand avem noi aniversarea casatoriei.Doar ca e nascuta cu 15 ani mai devreme.
Erika bine ai venit !
Familia mea
Razvan
carrie spune:
Erika bine ai venit.
ma vad nevoita sa clarific niste aspecte, fetele care ma cunosc bine isi vor da seama ca sunt una din cele mai sincere persoane ever invented.
asadar pam pam de mine pomenea Erika:) in mesajul anterior scris destul de stressat si asta e motivul ptr care vreau s-o linistesc!asta e ptr voi!
acuma ptr ea: 1)nu sunt sefa ta si mai ales pe acest forum chiar nu e cazul sa amestecam jobul.
2)chiar ma bucur sa fii aici, si chiar nu ma pretez la a analiza ora la care ai scris , cat timp ai stat pe net samd.mi se pare un stil despotic atunci cand omul e in permanenta supravegheat.
3)eu lucrez non stop 8-10-12 ore pe zi si daca am chef sa intru pe forum sa scriu doua cuvinte nu e nici o crima.
oamenii profesionisti stiu ca performanta consta in a face lucrurile bine, a fi eficient nu a fi stressat!
ok?si cu asta gata cu jobul, sper ca am fost explicita ca nu o sa le amestec.
te pup si va pup ca plec la Bucuresti diseara
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531