Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 3
mariana tache spune:
Florina, ce ne sincronicasem mai inainte! Copiii au fost cu buni la plimbare vreo 4 ore. Acum Simon e in casa si doarme, iar Stefan s-a dus sa cumpere paine
.
Roxana, tocmai asta era ideea. Mi-am dat seama ca ai povestit despre hotararea voastra cu ap, dar eu nu am citit (ca se incarca f greu DC, si nu am timp de stat pana deschide vechiul subiect). Deci blocul vostru nu e inca kkk construit. Cu cate camere va luati? 4? Pe cand va fi gata?
Stanca, mi-ar face placere sa-i sara in ajutor Stefan lui Razvan; problema e ca eu nu fumez
. Ma primiti si asa?
Ancuzza, ai innnnnebunit? Zugravesti de una singura? Si cu Alessia ce faci in timpul asta? Plus ca e mizerie multa, cum o feresti sa nu intre in zona? Daca as fi in locul tau, eu tot la mesteri as apela, ca e mai sigura treaba.
Ce sa-ti mai zic eu? Spor la treaba, harnicoooooooo!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
hai meeey mariana, nici chiar asa! :))) sa nu-ti inchipui ca am mobila in mijlocul casei, io-s cu coifu de ziar in cap si mai stiu sa umblu si cu scara
!!!!!!!! nici chiar asa! am p-aci niste jumatati de perete care erau cam chinuiti...mai de o roata de trasura, mai de un cal si un elefant (pe roti
)...penelesc pe unde e murdar....am gasit culoare fix fix..intelegi? greul de abia urmeaza, ca dormitorul vreau sa-l fac integral...noroc ca e mic mic!
si execut operatiunea in cele 2 ore in care ale doarme...un perete azi, un perete maine... cand imi iese frumos imi si place ![]()
baby-boom spune:
Hihihi, Anca mi te imaginez cu coifu
, asa delicata cum esti tu, mai frumoaso!!!!
No' vezi Mariano, daca nu citesti in retrospectiva.
...ce alambicala iese???...da' ai scuza, ca si la mine incarca asa greu ca-mi vine sa impusc ecranu' uneori....
Roxa, am uitat sa tot intreb: ghetutele sunt din piele intoarsa sau normala??? Sau cred ca-s cizme, nu???? va
si pe voi!!!!!
Stanca, se pare ca nu prea stie nimeni cum e cu Fistiq-ul asta....eu ma gandesc ca merita...daca Doamne ferestu nu-ti convine nu mai calci p-acolo...dar pe de alta parte la banii astia iti permiti sa-i dai indicatii lui tanti pe parcurs, si's convinsa ca acolo toata lumea e miere si lapte, nu ca la coaforu' di cartier unde zici ca mergi la macelarie!!!!! Io una abia astept sa vad rezultatul!!!! Ca si pe mine ma bate-un gand de toamna sa dau pe la ei
...deci, matale esti cobaiu'...
salut, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Asa deci mai Florinuca mi-ai pus gand rau ai?
Da la's ca ma fac eu ca'n revista si apoi sa vezi.Oricum va fi mai bine ca acum ca arat
.
baby-boom spune:
Stanca, 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ancuzza spune:
fetelooor...v-ati culcat deja???
al nostru tati de-aia acu a intrat pe usa...copila am aranjat-o...acu mai trebuie sa-l hranesc pe el, sa readuc bucataria la starea initiala.....uaaaaau, asa caaaasc!
stanca, am utitat sa-ti zic...stiu pe cineva care numai la fistiq merge...e taaare multumita! si mai stiu pe cineva care a fost o sigura data si i-a ajuns...deci....vb florinei, tu du-te ai apoi nezici si noua ce si cum :)
sa aveti o noapte buna
roxana1974 spune:
Ola, bag si eu una scurta, nocturna :)
Mariana, apartamentul e de 3 camere, mari si frumoase, suprafata totala a apt. e de 90 mp inauntru + o terasa de 13 mp. Azi am dat avans deci va fi al nostru cu ajutorul Bunului Dumnezeu :)
Florina, sunt ghetute, din piele intoarsa, dar e tratata si nu intra apa in ea chiar daca se uda...Goretex...2 mil, am zis! Le duc sa le manance alea daca intra apa in ele zau asa! Da v-am zis de bascula?
AAA Ancuzza, ca m-ai intrebat mai sus unde pun bascula :) pe dulap soro, sus pe dulap, invelita in 2 pungi, nu stie nime ce-i acolo :)
Stanca si eu am colege la job care merg mereu la Fistiq si vin cu freze pasnice si ok...acum de scump, e scump, dar eu zic ca e bun...de mine e mai departe, eu mi-am gasit coafeza preferata in spate la Sora, la salonul "Model", n-as schimba-o pentru nimic in lume...si e si cea mai ocupata de acolo...si uraste tipele cu par lung ca mine, ma bombane de fiecare data si mi-a spus sa nu indraznesc sa-i duc vreo clienta cu parul lung ca ma lasa pe mine si o ia pe ea ! Deci, io am dus-o pe sefa mea care e tunsa scurt scurt si se plac
va 
Roxa
...unii dau prea mult din coate ... 
baby-boom spune:
Noapte buna, dragelor!
Roxa, io vazusem tot la Siesta o pereche de cizmilite de "gagici" cu 1 mil 300...e drept ca era prin octombrie, la inceput...ori chiar sfarsitul lui septembrie???? ....si cum zicea Stanca e tare probabil sa trebuiasca 2 perechi, ca daca am purtat-o acum cu mai multe incaltari, ce sa zic iarna, prin zapada...tot trebuie sa le mai schimbi...numa' daca nu le bagi in ler sa se usuce
...
Concluzie:..daca le mai gasesc ma bate-un gand sa le iau si p-alea.....
...da' mi-i frica sa n-arate urat dupa ce se usca, stii tu cum arata incaltarile murate dupa uscare, nu??? Ce-au zis tantile de acolo????
Nu stiu daca v-am zis, da' sa le purtati sanatosi!!!!
Anca, voi ati mai gasit la Anaconda's sau tot Siesta va paste???
No, sa va bucurati de tatici, de bebici si sa aveti o noapte linistita
poze cu noi