Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Parerea mea e ca de acum (cu sau fara dinti) bebeii nostri sint capabili sa mestece bucatele mici si nu mai trebuie sa pasam totul la robot. Eu pasez cu furculita si de obicei adaug putine cereale la legume pt a le da consistenta si sa stea in lingurita. In seara asta am facut o tocana de legume cu carne de miel si voi pune deoparte citeva portioare la congelator si pentru Gabita. Cred ca boabele de porumb, mazarea, fasolea si altele asemenea pot fi periculoase pt bebei ca se pot ineca cu ele.
Nu stiu daca in Ro exista biscuiti "Arnotts Cruskits" care au aprox consistenta de pufuleti, astia sint buni pt bebei ca se topesc repede.
Cit despre dovlecei umpluti si restul... sint pentru: gustosi si hranitori, parca era o reclama de genul asta?
As vrea sa stiu care e parerea voastra referitor la lapte, am auzit opinii ce de la 10 luni putem sa nu le mai dam formula si sa trecem pe lapte normal ( nu degresat ). Voi ce stiti despre asta?
Azi Gabita a refuzat legume+orez la gradi, a mincat numai banana de la desert... Cred ca e a doua oara cind i se intimpla sa refuze, de obicei e un mic fomist.
Si ca sa ma laud, simbata am devenit din nou matusa, un baietel de 3.100. A fost foarte haios ca am primit un sms de genul: "a nascut la 13 apgar 10" si sotu' zice: cred ca a trimis taica-miu mesajul ca a gresit, cred ca e "13 fara 10". a trebuit sa ii explic ce e cu apgar-ul, n-ai zice ca e si el tatic
Va pup,

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

37.9 in fundulet e febra? Atat avea Bogdan acum o ora. Deocamdata doarme, o sa-i mai ia soacra-mea temperatura dupa ce se trezeste, si apoi sun la doctor.

Lali, mortala poza in care tii turnul din Pisa.

Adita, tu cum te descurci cu doi copii care se trezesc noaptea? Mai apuci sa dormi ceva?

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bonjour!
Noi am fost plecati la munte si inainte de plecare s-a dus calculatorul si a trebuit sa reinstalez tot sistemul; Asa ca va spun cu intarziere La multi ani pentru toti M & G;
Carmina eu nu consider temperatura pana in 38 C;

NU am reusit sa citesc despre petrecerea de Craciun, asa ca incep sa reiau capitolele din urma;

Crinuta sper ca se simte mai bine Rayan;
Gabry s-a dus perioada aceea rea din viata voastra? pupici si sunt alaturi de tine;
Oana v-ati mutat?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Iata-ne si pe noi...am intrat sa va salutam si sa vedem ce mai faceti!
Va multumesc inca o data pt tot sprijinul si gindurile voastre,m-au ajutat mult in a lua o decizie corecta,nu la nervi si cu scandal.Ce sa va spun,nu mai vreau sa spun ca totul e ok si dupa un pic iar se strica caruta.....dar sa speram ca totul v-a fi bine,in ciuda faptelor intimplate am ajuns amindoi la concluzia ca ne iubim la fel de mult ca si la inceput si eu trebuie sa mai las de la mine,ca sa fie totul bine.Ciudat este faptul ca eu pina acum nu ma acomodasem cu stilul lor de viata,un pic mai libertin si poate asta a iscat toata povestea asta urita.
Elena mea e intoarsa rau pe dos,nu vrea sa mai manince mincarea,nimic,am incercat sa fac combinatii,dar tot nu am rezolvat nimic.M-am mai linistit acum cind am citit ca mai sint copiii care nu maninca,dar ii cred si eu ca s-au saturat de acelasi meniu.
Maninca biscuiti sau piine singura fara sa se innece,mesteca ea in legea ei si cred ca a dat de alte gusturi si de aia refuza mincarea.
Cind doarme e foarte agitata,se muta in tot patul,ca in patut nu puteam sa o las ca se dadea cu capul de stinghii si se ridica in picioare chiar daca e jumate adormita.O fi de la dinti,nu stiu ce sa mai cred.
In rest,merge sprijinita de marginea patului si trebuie sa fiu atenta ca vrea sa-si dea drumul si sa plece singura...dar nu are inca stabilitate in picioruse.
Noi va pupam pe toti si promitem sa intram mai des,acum ca s-au mai linistit apele.
Ce fain ca va intilniti....vreau si eu!

Mama lui Elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Lali, nu-ti face probl. nu m-a deranjat deloc, ma gandeam doar sa nu se supere Amaya, ca poate nu-mi impartaseste parerile. Si multzu pt. floricica, acum ca stiu ca-mi era adresata.
Adita, bravo voua, va tin pumnii stransi sa scapati de mesele de noapte. Eu stiu cat de rau e sa se tot trezeasca! Mai ales ca tu chiar meriti sa te odihnesti.
Carmina, nici eu nu as considera-o febra. Sanatate, sper sa nu fie nimic! Uite chiar ieri citeam in revista Mami un articol despre febra si ziceau sa nu sarim imediat cu supozitorul, sa lasam un pic organismul sa lupte (fireste nu in caz de febra mare, care e super periculoasa si unde e neaparat sa-i dai antitermice). Sa ne tii te rog la curent cu ce ti-a spus pediatra.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabry, ma bucur mult de vestile bune! Sa dea Dumnezeu sa va meraga din ce in ce mai bine in continuare si sa depasiti problemele de dragul Elenei in primul rand, dar si al iubirii care va leaga.
Florina, felicitari pt. nepotel. Sa-ti traiasca!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Salutam pe toata lumea, ne bucuram pt vesti bune (Gabry) si le uram sanatate multa piticilor bolnaviori.

Si noi stam cam prost la capitolul mancare......mananca piure de cartofi cu albitura sau telina, carnea tocata marunt (pui, dar nu piept, vaca si ficatel) , iar deliciul nr 1 morcovul, dar nu pasat ci asa intreg sa muste din el....yammy.
legumele din piure le zdrobesc cu furculita si apoi pun unt/iaurt/smantana. carnea maruntita trebuie sa o vada, de parca nu ma crede....
mananca si cate o cojita de paine si biscuiti, iar ca bonus uneori 1-2 pufuleti.
la biscuitii hero am renuntat caci erau cam tari si acum ii dau petit beure, facuti de rostar, pachetul mic alb cu rosu. Ii plac la nebunie sunt dulci si vanilati, pediatra mi/a spus sa/i dau....si sunt muuuuult mai ieftini, caci ajunsesem ca in 2-3 sapt sa pape un hero.
prea diversificat nu mananca, dar macar papa, caci aveam o luna si jumatate si ea tot tzitzi vroia.
a renuntat la masa de la 10 cand bea doar 50ml suc de fructe si 1 biscuite, iar masa de pranz am mutat/o la 12.30, apoi pe la 5.6 mai vrea putin suc, sau biscuite, rar banana...si la 8.30 laptic si gata nani pana la 8 dimineata. Si/a scos singura mesele....cel mai rau imi pare de iaurt...de unde manca o cana su banana sau doar cu zahar...acum nici nu vrea sa/l guste.
A trecut de la 5 mese la 3 mese si 2 gustarele mici.

acum gata pauza, ma cheama sa ne jucam....

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kita, merci de intrebare, Rayan e bine.
Ce face Andrei?

Lali, si noi vom face la anul prima vacanta cu Rayan, asa ca, abia astept.
Eu una as vrea sa vad Dubaiul daca se poate, dar sa vedem ce si cum.
Italia este intr-adevar superba. Am fost si eu.

Fetelor, noi sarbatorim azi 2 ani de la casatoria religioasa, si..... cand imi aduc aminte imi vine sa plang de emotie. Parca a fost ieri...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kita, bine ai revenit. Pe unde v-ati plimbat?

Crinuta, inteleg ce simti!Multi inainte, fericiti si cit mai curind impreuna!!!
si eu tot mireasa de noiembrie am fost.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Multumesc la fel Patricia.
Acum 2 ani in ziua nuntii erau 17 grade si soare, desi toata saptamana s-a anuntat ninsoare, vreme urata.
Pentru mine a fost un semn de la Dumnezeu...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput