Oradea (6)
Raspunsuri - Pagina 5
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Marius drum bun si bafta pe-acolo! Fa si niste poze.
Haideti aici la sanius, cand va fi zapada mai multa.
Am niste pps-uri dragute (dar mari), asa ca daca doriti vi le trimit, dar sa aveti loc pe email. Marius, scuze daca ti-am blocat casuta de email aseara cu ele. Unul a fost returnat, celalalt nu stiu daca a ajuns. La al treilea am renuntat.
E vorba de "culorile toamnei", "viata de gheata", "wonderful caves". Cine le vrea sa spuna.
Simina, acolo nu putem merge la sanius ca mi se pare periculos cu doi copii Trebuie sa fiu atenta la amandoi tot timpul, si totusi e intersectie de sosea. Insa sotul meu a mai fost pe acolo cu Robert, dar fara Lili
Daca vrei poti sa-mi trimiti pps-urile pe adresa de yahoo. Mersi!
p.s. daca vrei un adevarat peisaj cu culorile toamnei, incearca odata in septembrie-octombrie intr-o zi insorita ruta Oradea-Cluj. E splendid.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
Am trimis fisierele la GabiB, Daria si Mercedes. Sper sa va placa.
Daca le mai vrea cineva, sa zica.
Gabi, asa este cu derdelusul, daca ma gandesc mai bine. Pentru Lili ar fi chiar nepotrivit locul de sanius, ca e intersectia aproape.
Macar ati vazut privelistea de la mine de pe balcon.
gabibarta spune:
Simina, problema la noi e ca nu se stie daca Lili se urca pe sanie sau o sa-i fie frica. Cat de curajoasa e de obicei, suna ciudat, dar mai are cateodata niste valuri de frica.
Sambata am fost la teatru de papusi, si dupa spectacol puteam sa urcam pe scena sa ne jucam cu "actori". Toti copiii se jucau, Lili la mine in brate, fricoasa de ea Alaltaieri s-a temut de balonasele de sapun, nu stiu de ce reactioneaza asa ciudat in cateva situatii banale.
pozici poze noi Lili
gabibarta spune:
Simina multumesc pt. pps-uri, sunt intr-adevar foarte frumoase!
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
Gabi, cu toate ca Lili e un copil foarte jucaus si energic, am observat si eu ca la unele lucruri e rezervata. Poate din cauza necunoscutului. Imi amintesc de faza de la festivalul vinului. Parca si acum ma doare sufletul cand imi amintesc cum plangea in masinuta dupa tine. Noroc ca a durat 3 min traseul, dar pt. ea cred ca a fost o "vesnicie".
De curand am asistat la un spectacol minunat! Cineva a filmat inflorirea passiflorei si mi-a dat si mie inregistrarea. N-am crezut ca pot sa vad asa splendoare. Mi-a incantat ochii.
Avand in vedere ca anul acesta in august am pus la germinat seminte de passiflora, iar acum am deja o plantuta maricica, astept cu nerabdare anul viitor sa-i vad primii boboci desfacandu-se. Cate planuri legate de flori am! Dar trebuie sa treaca iarna.
gabibarta spune:
http://www.passionflow.co.uk/
http://www.passiflora.org/
M-am documentat si eu, ca nu stiam, cum arata
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
Iar e liniste pe aici.
Unde ati disparut?
Cum v-a mers azi internetul? Ca la mine foarte greu. Unele pagini se incarca, altele nu. Sa fie de la RDS?
Azi am gradinarit.Sase plantute si-au gasit locul in ghiveci. Cred ca ma opresc aici pe anul asta cu florile. (dar nu-i sigur)
Voi ce mai faceti?
gabibarta spune:
Am sarbatorit azi aniversarea de 15 ani a Universitatii. Speech-uri lungi, mancare buna si multa, nici nu a fost rau
pozici poze noi Lili
gabibarta spune:
am uitat sa spun, si la mine isi face de cap netul. Si altii s-au plans de RDS.
pozici poze noi Lili
szivarvany spune:
Netu` e varza azi ...
Ce faceti oradeni ???
Noi azi am fost in parc la Artima, era pacat sa ratam asa o vreme faina.
O seara placuta si o duminica frumoasa sa aveti !!!
Intreb si aici: DE CE SUNT INCHISE SUBIECTELE DE LA UMANITARE ???
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004