Oradea (6)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Mercedes - felicitari !!!
Simina - cum e mama ta ?
Marius - ooo, domnu`moderatoru`, bine ca te mai "vede" omu` pe aci :-)
Gabi - bine ca ati terminat macar pe o perioada cu doctorii !
Despre noi: inca mergem in parc si pe afara seara, io inca vad prin o oarecare ceata da` cica-mi revin dupa o odihna luunga
So, un weekend super fain alaturi de cei dragi !
Ioi, sa nu uit: ati luat saniute la cupii ? De unde ?
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
'Neata.
Asa mi se intampla de fiecarea data: sambata, cand sunt libera, ma trezesc dis de dimineata, iar in cursul saptamanii..asa le-as dormi mai mult.
Pe la 11 merg la cumparaturi...am inteles ca e frig afara, asa ca trebuie sa ma echipez de iarna.
Mama, de cateva zile are intepaturi in zona abdomenului, iar medicul care a operat-o in vara, s-a mirat ieri: "Cum, d-na educatoare a venit deja la servici?"
Lui Marius, ii place sa "stea in umbra" la acest subiect. Noroc ca-l mai zareste omu' pe strada, din cand in cand. (ex. ieri...da nu-ti spun unde)
gabibarta spune:
mamagiuliei, noi avem saniuta din aia clasica, structura metalica si lemn, e grea dar e buna si pentru doi pitici. Am avut si de plastic gen bob, dar nu a tinut mult
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
Am vazut la Praktiker saniute, vreo 5 modele, preturile erau de la 50 la 100 lei.
Ninge! M-am bucurat ca un copil de primii fulgi!
gabibarta spune:
am vazut si in oferta Metro, in jur de 30-40 RON si clasic, si bob.
Ninge, dar e tare nasol afara:(
pozici poze noi Lili
szivarvany spune:
Ningeee, ningeee, tralalaaaa !
Deci fetele, mamici, tatici, voi unde mergeti (de obicei) la sanius ???
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
marius spune:
Eu plec la Bucuresti doua zile asa ca mai povestim zilele urmatoare.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
szivarvany spune:
Marius - drum bun sa ai si sa ai spor la orice ai face acolo !
Oradeni, pe unde chiuliti ???
_
gabibarta spune:
Marius, drum bun!
Mamagiuliei, noi mergem de obicei langa Artima. Robert pe deal cu sania, Lili pe toboganul clasic, fara sanie
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
Marius drum bun si bafta pe-acolo! Fa si niste poze.
Haideti aici la sanius, cand va fi zapada mai multa.
Am niste pps-uri dragute (dar mari), asa ca daca doriti vi le trimit, dar sa aveti loc pe email. Marius, scuze daca ti-am blocat casuta de email aseara cu ele. Unul a fost returnat, celalalt nu stiu daca a ajuns. La al treilea am renuntat.
E vorba de "culorile toamnei", "viata de gheata", "wonderful caves". Cine le vrea sa spuna.